Mamici de iulie-august 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

buna fete,

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE ISI TIN DEJA PRICHINDEII IN BRATE.

sunt si eu o mamica de august.
am o mare nelamurire si as vrea sa stiu care e parerea voastra.
doctorul meu va pleca in concediu din 9 august si mi-a sugerat sa nasc mai repede.adica prin 8 august cand e tura lui.eu atunci voi avea 36 de saptamani.
nu e prea devreme?
nu risc sa-mi vina copilul cu probleme?
E DESTUL DE DEZVOLTAT?
eu vreau neaparat cezariana pt ca am mari probleme cu spatele si mi-e frica sa risc desi mi-as fi dorit sa nasc natural.insa am mare teama si de durerile nasterii-- la sibiu nu vor sa faca epidurala medicii.cauza?nu stiu.
mi-am cumparat si trusa de epidurala din Bucuresti si am ramas cu ea.
va rog mult spuneti-mi care e parerea voastra.

AFIBEBE30+Cristian Nicolae

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Afibebe, eu nu as face cezariana la 36 saptamani daca nu exista semnalata nici o problema legata de mine sau bebe. Sa plece sanatos in concediu, ca doar nu e singurul doctor din Sibiu.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Irinusha, Lia stati cumintele cu majoretele va rooooooggggg ca nu am aflat inca daca s-a deschis maternitatea.
Dana nu am terminat 37 ci tocmai azi am intrat in 37 de saptamani.
Am ceva contractii, dar inconstienta cum sunt o sa ies putin afara sa cumpar cate ceva, sper sa nu mi se rupa apa pe strada sunt dusa rau cu capul.

Vio si Eva (27.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Afibebenu sunt doctor, dar dupa umila mea opinie, la 36 de sapt e prea devreme. Bebelusul nu e destul de pregatit pt viata exterioara. De ce nu vb cu medicul tau sa te lase in grija unui coleg de-al lui in care are incredere? E mai bine pt bebe.

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza fetele . Vin si eu cu un pahar de laptic rece . Am vazut ca s-a dat startul oficial si la baietei . Bebe Gabriel Mihnea, bine ai venit pe lume ! Sa dea DD sa cresti mare si sanatos si sa o faci fericita pe mami tau ! Miillyy, felicitari ptr cavalerul tau , refacere rapida si te asteptam sa revi.

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vio, daca a ramas DPN 17 iulie atunci tu ai asa:
25 iun - 01 iul sapt 38
02-08 iulie spt 39
09-15 iulie spt 40
Dupa imparteala pe saptamani, raman mereu 2 zile peste 40 saptamani pana la DPN.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by afibebe

buna fete,

FELICITARI TUTUROR MAMICILOR CARE ISI TIN DEJA PRICHINDEII IN BRATE.

sunt si eu o mamica de august.
am o mare nelamurire si as vrea sa stiu care e parerea voastra.
doctorul meu va pleca in concediu din 9 august si mi-a sugerat sa nasc mai repede.adica prin 8 august cand e tura lui.eu atunci voi avea 36 de saptamani.
nu e prea devreme?
nu risc sa-mi vina copilul cu probleme?
E DESTUL DE DEZVOLTAT?
eu vreau neaparat cezariana pt ca am mari probleme cu spatele si mi-e frica sa risc desi mi-as fi dorit sa nasc natural.insa am mare teama si de durerile nasterii-- la sibiu nu vor sa faca epidurala medicii.cauza?nu stiu.
mi-am cumparat si trusa de epidurala din Bucuresti si am ramas cu ea.
va rog mult spuneti-mi care e parerea voastra.

AFIBEBE30+Cristian Nicolae

Nu pot vorbi in numele tau si al copilului tau, dar eu una stiu sigur ca n-as scoate niciodata copilul meu atat de repede numai pentru ca doctorul pleaca in concediu. Mai sunt si alti dr, slava Domnului, sau il poti astepta pe al tau sa se intoarca peste inca 2 saptamani, cand vei avea macar 38 de sapt. Copilul meu in schimb are o singura sansa sa se nasca asa cum trebuie si n-as risca-o.

Inca o data, decizia e ata, eu ti-am spus cum as proceda eu. Mult noroc tie si baietzelului tau!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Alfibebe, nici eu nu sunt de acord cu nasterea provocata la 36 saptamani. Eu zic sa astepti pana bb e pregatit sa vina, sau daca vrei musai cezariana, sa o programezi cat mai aproape de termen. Vb cu dr tau si vezi pe cine iti recomanda. Cat sta dr in concediu ? O luna ? Ca poate nasti tot cu el, cand se intoarce.

33+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Agri

Irinusha, Lia stati cumintele cu majoretele va rooooooggggg ca nu am aflat inca daca s-a deschis maternitatea.
Dana nu am terminat 37 ci tocmai azi am intrat in 37 de saptamani.
Am ceva contractii, dar inconstienta cum sunt o sa ies putin afara sa cumpar cate ceva, sper sa nu mi se rupa apa pe strada sunt dusa rau cu capul.
Vio si Eva (27.09.05)

Vio, de ce nu stai tu cumintica inca vreo saptamana, doua? Asa se deschide si maternitatea si n-o sa fie probleme. Iar majoretele mele o sa mai aiba timp sa exerseze, sa-ti facem o galerie beeee-ton!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Oti, bine ai revenit . Incerc acum sa imi activez PM-ul (daca se poate de pe mobil), ca sa schimbam nr de telefon . Dupa cum am mai zis, eu ma conectez la net numai cu mobilul, asa ca, oricand imi trimiti sms ca nasti, le pot anunta pe fete. Te-au luat deja gandurile cu nasterea ? Ca noi mai avem timp ..cred

33+

Christian

Mergi la inceput