Stelute de ianuarie-februarie 2007 (35)
Raspunsuri - Pagina 20
sraluca spune:
Poate o sa sune ciudat dar eu sunt de parere ca atunci cand ti se termina fitilul poti sa fii si acasa in pat si pe motocicleta ca nu conteaza. Oricum se intampla ceea ce trebuie sa se intample.
Dar astfel de comentarii sunt de prisos.
Odihneasca-se in pace!!!!!!!!!
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
kateryna spune:
Am sunat-o si eu pe Alina mai devreme. Nu a raspuns ea...a raspuns Magda, cea care ne-a anuntat. A zis ca Alina e distrusa si nu mai poate sa vorbeasca. De fapt si Magda plangea cand a raspuns. I-am zis ca ii transmita ca suntem alaturi de ea si ca orice i-ar trebui sa ne anunte. A zis ca sunt o multime de prieteni pe langa ei si o ajuta.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Catalina spune:
Asa e Raluca ... cand e sa fie ... dar ma gandeam si eu asa ... Offff, Kate, saraca Alina ... mi se rupe sufletul cand citesc ce zici de ea. Il adusese pe Robert?
loremunteanu spune:
Cata, dar nu poti sa-l duci in sufragerie peste zi? Nu are roti? Sau nu vrei sa-l muti...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007 
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Catalina spune:
nu lore, e prea complicat sa il scot pe usa, sunt usile inguste ... e dificil. tre sa iau altul ca oricum daca va mai sta si pe la mama avand in vedere ca eu de vineri merg la munca ... ii trebuie si acolo ceva.
ylilimic spune:
sraluca- am vazut si eu comentariile rautacioase
si sunt de acord cu tine. sunt de parere ca am ajuns niste zile in care pieton/motociclist/biciclist/sofer/navigator/pilot, etc si tot ai viata pusa in pericol de altii, asta nu inseamna sa nu mai iesim din casa. Cand iti bate ceasul, necazul te gaseste oriunde te-ai afla si orice ai fi!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Catalina spune:
Lili, "comentariile rautacioase" erau cele facute de mine? Daca da, sa stii ca departe de mine intentia de a fi rautacioasa sau rece. Asa cum ziceam le-am facut cu toata inima la Alina. Pur si simplu am zis o parere pt ca si eu sunt intr-o astfel de situatie cu sotul meu si stiu cum e sa stai cu inima cat un purice ca ajungi la urgenta ... Imi pare rau daca am fost asa interpretata, imi cer iertare. Te rog sa ma crezi ca si eu sunt impietrita de ce i s-a intamplat Alinei. Altceva am vrut sa zic.
brig_adria spune:
condoleante pt Alina,nu pot sa cred cat erau de fericiti si acum necazul asta mare peste ele ...fara cuvinte.
Multumim pt urari ,am facut ieri 5 luni ,avem 6,5 kg si 62 cm,inca alptez,dar mai dam si supliment NAN si suc de fructe....incep serv de la 1 iulie ca se pensioneaza mama si vine sa stea cu noi.Ma ingrozesc ca merg la serviciu ,dar trebuie...o sa vad cum fac cu alaptatul ca am program 8-2,poate ajung totusi macar la masa de 2.VA pup si sa avem mare grija de familiile noastre.
cristiana70 spune:
CATALINA, cred ca mai curand e vorba despre unele dintre comentariile aparute la articolul din Telegrafonline referitor la moartea lui Robert. Citeste acolo si o sa-ti dai singura seama. Nu e nimic rau in a incerca sa protejam viata celor dragi de riscuri suplimentare, nu cred ca RALUCA a facut referire la postarea ta.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
ylilimic spune:
de necrezut cum gandul imi zboara tot la Alina ...
asa o stiu eu pe Alina si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece zilele astea. Sa fim alaturi de ea, poate isi va reveni "mai usor" cu noi aproape...
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2