Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..faci reclama la Turcia?
Acum am vb cu sotul meu si i-am zis ca am gasit la Mamaia niste pensiuni si mi-a zis sa nu mai caut atata ca doar am stabilit ca mergem in Turcia. Si cand venit mergem vreo 3 zile la pestera Ursilor si ne cazam la domnul Flutur, care are pensiunea "La fluturi"

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu am mai intrat aseara, am fost la Voltaj, Marco a fost incantat, dar tot dupa motociclete era...
a aplaudat, dansat, flutura stegulete, a fost misto.

Poze cu apartamentul sincer nu stiu daca pun, pe bune. paoite fac ca sunt datoare mireselor de o groaza de timp. anunt aici, cine vre ii dau linkul.
Sincer mi-a ajuns cat m-au povestit vreo 2 gagici de aici ca m-am dat mare cu verighetele, rochia, toata nunta. Poate au uitat si ele cum erau atunci, emotionate, fericite de fiecare achizitie.
asa ca...prefer sa arat si sa vb. despre casa noastra si ce am mai facut, in alta parte, unde chiar sunt fete dornice, curioase si fericite pt. noi. Nu aici unde e multa invidie si bafrfa cat carul.
Imi pare rau ca va zic voua,celor care nu sunteti implicate, dar cand am citit conferinta respectiva, sincer mi-a fost scarba.

Moni vreau sa vad si eu pozele Alinei. am vazut de dinainte hotelul si e misto de tot.
Ana_m esti o fericita ca ati scapat de dinti. celelalte masele am auzit ca ies dupa 2 ani, acum sunt curioasa. Noi avem un canin iesit putin si se vede cel de-al 2-lea.
Eu nici nu am stiut ca azi e sarbatoare, noroc ca m-a sunat matusi-mea si ne-a zis.
Bianca ma bucur ca ai gasit un hotel fain si ieftinut.
Ali imi pare rau ca nu ati mai stat cu cortul, daca a fost misto si Iarina cuminte.
Cosmi, maraki, Anasol .

Noi azi nu am iesit, ca m-am saturat de soare si aglomeratie.
am fost la biserica, putin la leagane, piata si cofetarie.
Marco nu a papat pranzul, doar o caisa si piersica. sper sa manance cand se trezeste. acum doarme cu perna in brate. cica Clau...tre sa-i facem o surioara sa aiba pe cine tine in brate.

merg sa termin mancarica pt. noi.
pofta buna gagici.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIO din pacate n-am linkul,ca nu l-am salvat,il avea atasat la mess si erau vreo 200 de fotografii una mai faina ca cealaltaPoate intra si il mai pune zilele viitoare.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Giova...vad ca Clau e dornic sa mai faca un bb si tu nimic...Defapt nu el duce greul dar bine ca vrea macar. La noi eu am vrut intotdeuna 2 dar "partenerul" nu
E frumos la concert Voltaj, I-am prins si noi odata in Costinesti la discoteca Tineretului si a fost super. Dar a trebuit sa plecam ca Sandra adormise pe scaun E greu e cu copii dupa tine
Lasa mai lumea sa vb...Cred ca eu m-as soca sa citesc prin conferintze ce discuta cotzofanele de mine Nici acum nu ma lasa in pace dupa ce a trecut toata povestea si eu chiar nu am nimic cu nimeni, ce a fost a trecut. Tu fa poze si lasa-le sa moara de ciuda si invidie.
Niciodata nu am fost invidioasa, daca mi-a placut ceva dintr-un apartament am incercat daca am putut sa imi fac si eu. Daca nu...asta e...atat pot, atat am, ma limitez la cat am.
Oricum bucataria am vazut-o cat de cat si e foarte frumoasa . Oricum ai un apartament foarte mare, nu se compara cu apartamentele clasice.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

GIO din pacate n-am linkul,ca nu l-am salvat,il avea atasat la mess si erau vreo 200 de fotografii una mai faina ca cealaltaPoate intra si il mai pune zilele viitoare.

Lasa ... cautam in arhiva linkul.
Nu mai intra ca si-a desfintat contul, asha zicea in ultima "scrisoare" in care spunea de vinovate

Mergi la inceput

Eu sunt curioasa daca Bumbita a prins bilete la hotelul MI ca spunea ca si sotul ei e in Mi.
Pe unde esti mamico?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

quote:
Originally posted by Biancas

quote:
Originally posted by monica70

Lasa ... cautam in arhiva linkul.
Nu mai intra ca si-a desfintat contul, asha zicea in ultima "scrisoare" in care spunea de vinovate

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de

Ma refeream ca intra pe mess ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Aia e alceva...E pe mess acum.
Apropo...oare lapte gasesc la hotel? sau trebuie sa imi duc de acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni am gasit link-ul, e pe yahoo. intr-adevar misto poze.
Bianca lapte e la hotel, este si mancare facuta pt. copii, parca, la locul destinat lor. marco era prea mic sa pape de acolo, dar stiu ca i-a dat Clau somon afumat si era tare incantat.
tu nu ai fost vorbita in conferinte, nu erai pe vremea aia. acum nu stiu daca se mai fac, dar nici nu mai vreau sa stiu de asa ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Mai...azi e Sf Ioan ...acum m-a sunat o matusa sa le ureze la ai mei..toate cele bune...
La multi Ani tutror cu numele de Ioan, Ioana
(Giova)
Ai mei toti sunt Ioan-i si Ioana

Mergi la inceput