Cine s-a castorit dupa un blind-date????

Cine s-a castorit dupa un blind-date???? | Autor: lilach

Link direct la acest mesaj

Daca tot sint fete care s-au cunoscut pe net cu sotii lor ,poate sint si fete care dupa blind-date s-au casatorit.

Sinteti pe aici din astea??

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu! Dar nu cu cineva de pe net ci in urma unui "aranjament"
Eram studenta in ultimul an. Trecusem printr-o "dragoste", relatia durase 3 ani si se incheiase de vreo 9 luni. Intr-o zi sora mea si prietenul ei imi zic ca ei se duc a doua zi la film si ca sa ma duc cu ei. Si asa n-aveam ce face, asa ca am zis ca ma duc. A doua zi imi zic ca vine si un prieten al lui. Nu prea mi-a convenit, in general urasc astfel de "aranjamente" dar nici nu-mi venea sa nu ma duc. M-am dus si sunt impreuna cu "aranjamentul nedorit" de 8 ani, casatoriti de aproape 4.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela19 spune:

Da de exemplu eu m-am cäsätorit cu sotul meu prin Matrimoniale , ceva de genul acesta este si prin internet.
DE ce aceastä intrebare, ti se pare riscant ???
Intr-un fel da sau nnu !!
Ceau
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Eu! Norocos blind-date! S-a lasat cu nunta si amor! Si-au trecut si vreo 15 ani de atunci! Si parca ieri ne-am cunoscut!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Si eu, si eu! Ce este comic e ca atunci cand am vazut intrebarea am avut o clipa (nu dati cu nimic) impresia de aiureala. Auzi, sa te casatoresti dupa un blind-date. Se vede treaba ca m-am sclerozat, uitandu-ma inapoi vad clar ca eu si al meu om asa ne-am cunoscut. O vecina ma batea la cap sa-mi faca cunostinta cu un tip meserias, eu nu si nu, sa ma lase in pace ca io nu-s la targul de ia o pauzari. Pana cand odata cand m-am certat rau cu fostul, a fost nasol de tot, eram deprimata, si iar a venit vecina cu propuneri.De data a dus-o pe maica-mea "pe vazute" A venit mama si a zis ca ma pot duce 5 minute un etaj mai jos ca nu mor, mai ales ca tipul e tare fain, bla-bla-bla. Sa cap de gura lor si de curiozitate, m-am dus. Peste o saptamana fix avem cununia ! Asta era acum vreo 3 ani. De la data intalnirii pana cand am inceptu sa fim impreuna a mai trecut un an bun. De aceea mi-am uitat eu cum a fost inceputul!

LAURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arabella spune:

Laura esti tare dulce:"targul de ia o pauzari"

arabella & angelo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Dar poate ne povestiti mai multe...eu una sunt curioasa de povestea ta Garofitza,dar numai daca vreti sa impartasiti cu noi acele momente.
Eu l-am cunoscut pe al meu sot cind verisoara lui m-a rugat sa-i tin contabilitatea,ca era mare afacerist in angro Europa.Ptr el a fost dragoste la prima vedere,ptr mine la a doua vedere.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Me too, me too
El ma vazuse cu 2 ani in urma, eu nu.
Am vorbit la telefon de am incins firul(si nu numai ) si ne-am casatorit dupa o luna dupa ce ne-am vazut prima oara...

Si-om trai fericiti pana la adanci batranete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Si la mine a fost ceva de genul asta ! Nici blind-date , nici double date. A fost ceva la ...gramada , ca sa ma exprim asa. Grupul meu , grupul lui , cu o prietena comuna , in discoteca studenteasca...La prima vedere mi-am zis , cu juma' de gura , sa-i dau o sansa ( ca statusem pe tusa la greu : in liceu , iubiri secrete , adica eu iubeam in secret , ei ...deloc ) , apoi o dezamagire , si apoi EL. Si asta fu acu' vreo 8 ani. Iar de vreo 4 ne-am pus si pirostriile. Aaah , si ne iubiiiim ...din cand in cand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

In noiembrie,trebuia sa merg la o petrecere si eram singura, fara partener. La fel si sotul meu. Ne fiind singurii in aceasta situatie gazdele ne cuplasera cu alti participanti la chef. Din clipa cand ne-am vazut a inceput mirajul. . Toata seara m-a calcat pe picioare (habar n-avea sa danseze, dar nu se lasa).Cand am plecat dimineata de la petrecere am trecut pe-acasa, mi-am luat ceva haine si m-am mutat la el. Dupa o saptamana deja anuntam toate rudele ca in toamna ne casatorim. A fost tam tam mare, nimeni nu vedea cu ochi buni relatia noastra, si uite ca luna viitoare implinim 3 ani de la casatorie. Si cum pe zi ce trece suntem un cuplu tot mai sudat, ne straduim de zor sa facem si cativa kinderi. Vreo 2 zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina spune:

Si eu ,si euAm pus un anunt pe un site de matrimoniale francez,el mi-a scris ,eu i-am raspuns,apoi am vorbit la telefon,i-am trimis pozesi gata!ne-am cunoscut in iunie,in august a venit in Romania,iar in octombrie am venit eu aici si ne-am casatoritToate astea se intimplau acum doi ani.
Corina

Quand on veut une chose, tout l'univers conspire à nous permettre de réaliser notre rêve.
( Paolo Coelho)

Mergi la inceput