Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 9

BBlushaMe spune:
Pe de alta parte, am vazut ca discutati aseara despre greutate. Vreau sa va spun ca eu aveam 43 de kg cand am ramas insarcinata. Eram un schelet ambulant. Toata lumea radea de mine ca-s prea slaba. Acum am ajuns la 62 kg in 34 de saptamani.
Sincer eu mi-as dori sa mai raman cu cateva kilograme. poate asa stau si hainele pe mine ca lumea, nu ca pe gard.
Pupici!
Anda

oanabbb spune:
LAVINIA bine bine da bb.ii nostrii cand mai dorm?
ne culcam la 1.30....ne trezim ca gainile.........
oana34+
IANIS BOGDAN

BBlushaMe spune:
Eu l-am pus pe ganduri pe al meu cu nesomnul. Ma gaseste noaptea bantuind prin casa sau prin frigider, mai nou.Taica-miu are livada de piersici si face plinul la fructe din doua in doua zile. Asa ca noaptea e rost de savurat cate o piersica rece.
Daca v-am facu pofta, va invit la Ploiesti, la livada.
Anda [burtica] Luana Nicole

i_ulia spune:
bine ati venit, arina, elisa si maria!!! iar pentru anya, alina si monjum un sac mare de felicitari si urari de bine!!!
andra, la multi ani si tot ce iti doresti!
Iulia 31+

Ioana75 spune:
Buna dimineata!
Simo, eu m-as considera miss sa am kg tale. Nici in vis nu visez sa mai revin vreodata la 62 kg ... dar mai stii, daca o sa vad mamici ambitioase pe aici poate voi reusi imposibilul
.
Anda, ce frumos ca ai terminat clasa a 4-a .. oricum plecau la alta diriginta, deci cred ca ti-e mai usor decit daca ai fi terminat orice alta clasa.
Mi-e somn ca m-a trezit copilul as'noapte, si m-am culcat si dupa ora 10 ca am avut musafiri. Sper sa nu adorm la serviciu.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

siminoc spune:
Buna dimineata, tuturor (burticutze, mamicutze, prichindei)!
Oana, io am stins luminile aseara ca, pentru ceva vreme, am bantuit singura pe aici!
Pe mine ma papa burtica ingrozitor. A reinceput de sambata. Da' azi a ajuns la apogeu. M-am dat cu crema. Ameliorare de scurta durata. Cred ca imi fac un masaj cu ulei de masline. Cine stie, poate mi-o fi mai bine!
Din trim II nu am mai trait asa senzatii!
Simona+37 mamica de
Miruna
MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
LAVINIA bine bine da bb.ii nostrii cand mai dorm?
ne culcam la 1.30....ne trezim ca gainile.........
oana34+
IANIS BOGDAN
Nu stiu ce face nazdravanul tau, dar a mea ma inghionteste si noaptea si mai trebuie sa-mi schimb pozitia ca altfel s-a dus somnul meu

Lavinia-nasica de moflea

AMR 11 zile

lorinaoo1 spune:
AndraZ multa sanatate si sa te bucuri de viata asa cum visezi tu si mai ales sa ai un bebe sanatos, frumos, inteligent si vesel
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 11 zile

jeni71 spune:
Buna dimineata !
BBPuck, am scris ce gandesc si ce simt. Cele care nu fac copii din cauza siluetei, nu se numesc femei, sunt doar niste fiinte egoiste si ATAT.
Siminoc, da exact celulita si vergeturi poti face oricum. Sunt afdolescente care au vergeturi si celulita, nu? Iar despre kg luate in sarcina singura problema e ca tb date jos dupa, atat.
Ma trezisem bine, dar a reusir mama sa ma enerveze rau de tot de dimineata. Offfffffffffffff, ma termina zi de zi cu ce prostii si rautati scoate din ea. Efectiv manie pe Dumnezeu.
Ma duc sa citesc din urma si revin toate burticile!
Jeni32+