Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana daca eu is o mana de om si nu simt 12 kg, chiar te mai pui pt 5?

Sincer nu am habar de la cat am plecat, nu am fost niciodata obsedata de kg, poate doar cand eram extrem de slaba, ma gandeam sa iau vitamine. Bine la mine insemna intre 45 si 50...sub - eram scheletica, peste - eram mingiuta

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

na ca acu s.a terminat si clona...si mircea badea....eu ce ma fac???

si cupilu asta face un iureeesss!!!!!zici ca iese acu prin burta afara!!!!!!si mi.e cald...nu mi.e somn...n.am adormit niciodata in sxarcina asta mai repede de 1.30.

eu sunt singura acasa...si stau fara tricou...ca ma sufoc...si.mi curg sanii ceva de groaza!sper sa am lapte macar suficient!!!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Oana, mi nu imi curge nimic din sani. Oare depinde de asta daca ai lapte sau nu?

Si inca ceva. Si pe mine ma distreaza Badea. Parca zice exact ce imi trece si mie prin cap.

Dana S36 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

SIMO eu de cand ma stiu am avut 52!chit ca slabeam sau ma ingrasam un kg...tot la 52 ajungeam!
problema e ca eu fac cezariana si voi putea face sport muuuuult mai tarziu decat voi....

doamne...copilu asta chiar iese noaptea asta prin burta!!!il cred saracu ca s.a plictisit acolo...si io n.am avut ce sa fac si i.am povestit ce camera frumoasa il asteapta....ce hainute grozave...ce jucarii...si acu il cred ca nu mai are rabdare!!!!!!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

DANA NU stiu....io am niste sani mionusculi oricum ca nici nu imi imaginez de unde curge atata......da nu cred ca conteaza asta!!!

oana34+IANIS BOGDAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Schimbam si noi semnatura, ca tot mi-ati amintit.

PS Am trimis mail-ul cu "bagajelul" de spital. Scuze pentru o prima tentativa nereusita. Si scuze daca am mai mancat litere sau daca am scris sucit (adica daca am inversat litere, se mai intampla, nici nu mai stiu pe ce sa dau vina) Repet: daca am uitat ceva, va rog spuneti-mi.

Simo, Dana, oana, noi am ramas ultimele pe baricade. Si Simona de cand stingea becul! Nici eu nu pot adormi inainte de 1, doar ca mie imi da stefan trezirea pe la 7. Ideea e ca intre 1 si 7 doooorm! (nu chiar neintoarsa, dar dorm bine. ma mai deranjeaza carceii, dar atat)

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Am plecat la nani.
Oana te pup. Noapte buna. Poate adormi si tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Gata, merg si eu la nani.
Am 35 de saptamani!!! Ce putin mai este!

Oana 35+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Oana vara mea a revenit la formele initiale in 2-3 luni, fara sport. Stai linistita, acum e momentul sa te gandesti la copil, nu la corpul tau...dupa, ai sa vezi tu ce faci.

Simona 33+ Matei Hisham

Crash test dummies

Mergi la inceput

Editez.
Pup Oanele. Noapte buna

Mergi la inceput