Mamici de iulie-august 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 5

siminoc spune:
quote:
Originally posted by Blueiris
Eu am o prietena care de cand am ramas insarcinata imi tot da lectii de nutritie si cum-sa-nu-te-ingrasi-in-sarcina desi nu a trecut prin asta si nici nu-si va dori vreodata.
Eu una mananc mult mai putin ca atunci cand nu eram insarcinata si tot am pus kg cu kg, incetisor. Organismul isi face rezerve. As vrea sa am pofta de mancare mai multa, pentru puiul meu. Din pacate, nu prea am.
Blueiris30+ Alexandra
AMR 10 saptamani
pai daca nu prea mananci, ce te mai streseaza femeia aia cu atatea sfaturi? io am o pofta de mancare, mama mama!

cantitativ, mananc putin mai mult decat inainte! da' nu exagerat! insa cu o pofta, ca-i innebunesc pe toti din jur! inainte mancam de doua - trei ori pe zi! iar acu' mananc toata ziua. cand o salatica, cand un iaurt, cand ceva fructe (vreo juma de kil, in vreo doua sarje pe putin, ca nu prea e loc), cand ceva mancare calda (prefer borsurile si supele, chiar si pe caldurile astea). si, bineinteles, ceva dulce: inghetata, cioco, biscuiti cu crema. nu refuz nici produse de patiserie, da' sa nu fie din categoria "dezghetate si coapte"!
cred ca ar trebui sa luam masa impreuna, poate te molipsesc de pofta de mancare!
Simona

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!
poze cu burtica si fara

siminoc spune:
apropo de kilele luate in sarcina! ce riscuri implica, in afara de faptul ca tr sa ne luptam cu ele dupa?
medicul meu de fam mi-a zis ca va dura mai mult sa le dau jos, iar gine nu a fost deloc impresionata de cite am pus. analizele mi-au iesit bune!
asa ca, de ce atata stres?
Simona+37 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara

siminoc spune:
hai ca sting io luminile pe aici si in seara asta!
somn dulce burticutze, bebeline, bebelusi si mamicutze!
a mai trecut o zi, burticutze cu problemutze!
Simona+37 mamica de
Miruna
poze cu burtica si fara

ghinetz spune:
Asa, pe seara, reusesc si eu sa va mai scriu.
Capitoluil trecut l-am citit pe dupa-amiaza. Am intrat fuguta sa vad vesti despre Alina (mama de A-uri). Deschid intai la prima pagina sa vad, a nascut deja? Si cand colo...inca doua fete dragalase au venit azi pe lume. Pentru toate, toate gandurile mele bune.(O sa aiba baietii mei de unde alege1)
Azi am fost la analize (secretii vaginale). Rezultatele...sapatamana viitoare. atunci vb si cu dr. sa vad pe mana cui ma lasa. Daca nu-mi convine, o sa-i spun si o sa vedem.
Tot azi am facut si marea majoritate a cumparaturilor pentru spital. Cred ca ma sa pun pe mail-ul comun listuta cu ce mi-am luat. Mai tr sa le asez in geanta (ma bate gandul sa-mi iau valijoara, dar or zice aia ca am venit la ei in concediu...)
Tot azi am spalat (nu eu, masina), dar a devenit f greu si sa le intind pe sarma. Si iar s-au adunat de calcat. De data asta apelez la mama.
Acum sunt terminata! Ma cam doare burtica si - f ciudat - am o durere surda in piciorul stang. E ca o febra musculara, sau parca si oasele ma dor. Nu mai spun de bazin, ca ma doare de numa'!!!Cand merg zici ca ma descompun.
Incerc sa scriu mail-ul acum. daca nu...maine.
O noapte cu somn si vise frumoase. Si fara carcei (ca pe mine ma dor muschii a doaua zi daca am carcei noaptea. Iar mai nou fac la pulpa sus, nu la gamba. E jale!!!)
Oana 34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
fetele voi nu prea ma cunosteti de la aspirante...dar prin cate am trecut eu pt copilul asta....de aceea i.am pus si numele bogdan...adik ,,darul lui Dumnezeu,,
oana34+
IANIS BOGDAN
Meyyy, tu vrei sa scapi asa usor

Lavinia-nasica de moflea

AMR 12 zile

ghinetz spune:
Simona, voiai sa stingi lumina? Nu stii tu ca la Iesi lumea adoarme mai tarziu? Ia uite la mine si la Lavinia cum halaiduim pe aici...Moldovence strong, dom'le, asta-i!!Si maine cine da prima cafeaua/lapticul? Tot una din noi. Or de nu...vine o bucovineanca, adica Lia - strong si ea, cum altfel?!
Oana 34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

ddanagh spune:
Iacata nici eu nu dorm. Am revenit din oras. Ce inseamna domnule o iesire. Deja parca gandesc altfel. Barbatii astia ar trebui sa ne scoata mai des. Am mancat, am baut 2 beri fara alcool si apoi am dat o tura pe aleele din parcul Tineretului iar acum am burta tifloi.
Dana S35 + cu
Daria Stefania

lorinaoo1 spune:
Si pe voi fetetili v-am prins cu mata-n sac Pai iarasi kilogramele si vergeturile pe afis? Asta cred ca spune ceva despre noi... tare obsedate mai suntem de imagine, eu prima
Si acu, sincer, incercam sa ne consolam ca le vom da jos, ca una sau alta, dar tocmai faptul ca revenim asupra subiectului cu obstinatie denota o obsesie crunta
Ce sa-i faci... secolul asta e marcat profund de tot ceea ce implica imaginea. Si sa vedeti ce grupuri de suport vom face noi la slabit dupa ce vine bebe
Puneti pariu
?
Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina Maria 37+
AMR 12 zile

oanabbb spune:
LORINA.....IA SI ODIHNESTE BEBELE ALA!!!
ca uite indata e gata si iese si el!!!
intr.adevar cu tine, ALINA A si inca fo 2 cucuiete suntem cunostinte ceva mai vechi!!!hai pupic burtica mare si noapte buna!
oana34+
IANIS BOGDAN

ddanagh spune:
Lavinia, de acord cu tine. Tot ne incurajam insa vad ca revenim obsedant la subiect.
Subscriu la 20 KG. Al meu sot cica nu se vede, insa ma scoate in oras din ce in ce mai rar.
Dana S35 + cu
Daria Stefania