Mamici de iulie-august 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani, Andra! Sanatate, fericire, copii sanatosi si ... tensiune normala.
Mioara, eu sint terminata de la ora 10, nu apuc 10 jumate.

Eu maninc in nestire, nu ma pot opri, nu imi dau seama cum de incape atita mincare in mine; si nici arsuri nu prea am (la prima sarcina m-au omorit in ultimul trimestru).

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

quote:
Originally posted by jeni71

Buna dimineata !
Ma trezisem bine, dar a reusir mama sa ma enerveze rau de tot de dimineata. Offfffffffffffff, ma termina zi de zi cu ce prostii si rautati scoate din ea. Efectiv manie pe Dumnezeu.
Ma duc sa citesc din urma si revin toate burticile!

Jeni32+

Ce s-a intamplat, Jeni!

Simona+37 mamica de Miruna

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

AndraZ La Multi Ani!, nastere usoara si un bebe cuminte si mancacios!
Si eu merg azi la epilat si maine la cuafor.
SI mie mi-e LENE!

Mioara 38+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

eu am fost cu copilul afara 1 ora, sunt franta, acum l-am lasat sa se balaceasca in chiuveta sa vad ce face... inundatie probabil ca se aude cum da drumul mai tare la apa... ma duc sa il verific

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns siminoc spune:

AndraZ Multi Ani si Buni!, nastere usoara, refacere grabnica si un bebe cuminte si mancacios!

Simona+37 mamica de Miruna

MAI AVEM 3 SAPTAMANI PANA LA MAREA INTALNIRE!!!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Mai fetelor, pun si eu o intrebare de om idiot, dar daca ma enerveaza astia de la Transfuzii Rh-ul se poate schimba, ce naiba? De fapt, sa fiu rationala, nu are cum sa se schimbe E a doua oara cand imi iese Rh pozitiv in ultima luna, desi eu toata sarcina am avut negativ Dar de ce sa ma enervez, mai bine schimb laboratorul si gata, ei

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Am terminat si eu cu cele 10 mesaje moderate. Nu stiu cum dormiti voi, dar mie nu mi se lipeste geana de geana.Azi noapte am dormit vreo 4 ore. Ma omoara caldura asta.
Si azi se pare ca va fi la fel.

Anda si Luana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Lavinia, repeta la alt laborator! la tine chiar ar fi ceva dupa o sarcina sa afli ca de fapt aveai RH pozitiv!

Eu mi-am facut timpii de coagulare ( Quick si INR) la 2 lab. diferite si mi-au iesit 2 rezultate diferite; nu e mare diferenta, dar una arata mai bine si alta mai prost (cam la limita). EU ce sa cred acum?! probabil ca mi le vor repeta in spital cand le vor vedea pe acestea...

Andicu sapt.38Filip Gabriel
AMR 7 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Andicu mai greseste omul, se accepta. In plus laboratoarele au cine stie ce metode sau solutii diferite, cred ca Simo se pricepe mai bine Dar eu am aflat de Rh neg:
1. la un lab Praxis
2. la Institutul de Sanatate Publica, unde mi-am facut analiza pt toxoplasma si, desi nu le-am cerut sa-mi faca Rh-ul, m-au avertizat sa am in vedere
3. la Centrul de Transfuzie, unde imi iesea negativ, pana acum

M-a sunat sotul si ma duc sa repet analiza...
Pupilici

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 37+
AMR 11 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BBlushaMe spune:

Din cate stiu eu, Rh-ul nu se poate schimba. Acum am cautat pe net ce este de fapt acest Rh. Uite un link aici:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Grup%C4%83_sanguin%C4%83
Sper sa iti fie de folos.

Anda 34+ si Luana Nicole

Mergi la inceput