Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Slimatei , eu stau tot timpul picior peste picior. Stiu ca nu ar trebui dar nu pentru bebe ci pentru noi, pentru ca se preseaza vasele si riscam sa facem varice.

Chestia cu cracanata n-o stiam, cred ca ajumgem sa stam asa in lunile mari datorit uterului care apasa.

Stiu ca n-ar trebui sa stam cu genunchii stransi la piept, pentru ca comprimam uterul.

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by pussi

quote:
Originally posted by mihuta

Pai si ce Pussi , ti-a fost frica ? Voi sunteti trei !!!! Ce furtuna se lupta cu trei de-odata ?

18s + Sophia 80%

mi-a fost, ca nu-i tati acasa, duminica vine..mai am 3 zile fara el!

PUSSI 15+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Lasa ca te faci tu mai mare decat el, atunci o sa-l aperi tu pe el ? Neplacut ca a plecat tati, nu-i mai da voie !!!

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

PUSSI sper sa vina tati repede si sa aibe grija de voi
...ai vazut cati pupici am pus nu?!
SLIMATEI..nu avem voie sa stam picior peste picior ca sa nu facem nu stiu ce la picioare ca se comprima vasele..nu avem voie sa stam pe spate cu burtica in sus mai mult de cateva minute si nu avem voie sa ne aplecam sau sa ne intindem in sus dupa ceva..pozitia corecta de aplecare este cea cu genunchii indoiti, spatele drept si cracanate

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by slimatei

quote:
Originally posted by RGE

..tin dieta fara sare pt ca bebe al meu sta pe rinichiul drept..dar am inteles ca dr dau regimul acesta tuturor mamicilor cand incep sa se vaite ca li se umfla mainile sau picioarele asa ca eu va sfatuiesc de pe acum sa o lasati mai moale cu sarea..
BB YASMI..FELICITARI IUBITA!!!!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT!!!!!!! si apoi sa aveti parte de un bebe sanatos toata viata !!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

e o idee cea cu nemancatul sari...
eu inainte de a sta cu sotul meu nu vroiam sa aud de sare (drept pt care imi prep. singura de mancare)daca mancarea avea cat de putina sare nu puteam sa mananc...he,he ce vremuri...cantaream 40 kg.si nu ma ingrasam neam...de cand tb sa preg pt. sot mancare tb sa-i pun si sare ca altfel.... si uite asa usor usor am inceput sa mananc cate un pic de sare,nu prea multa caci nu o suport cinestie ce dar de cand cu sarcina mi-e pofta de sare! ati maio auzit asa ceva? nu mai suport dulcef.curios nu pot manca dulce decat fructe...
Nu sufar de rinichi nu am probleme dar de cativa ani cand vine vara eu incep sa ma umflu, de la caldura?ori retin apa in org. oricum acum cu caldurile astea am observat ca iau din ce in ce mai mult in greutate si nu e grasime sunt sigura caci mi-am probat o pereche de pantaloni care o purtam inainte talia 42 si imi veneau la picioare doar burta imi creste..nu ma ajunge sa ma inchei degeaba se sperie lumea cand ma vede ca eu stiu ca e doar apa...dupa ce am sa nasc si sper din tot sufletul sa se intample, sa fie bine! am sa iau ceaiuri si ce o mai gasi sa elimin aceasta apa...scuzati-ma daca v-am plictisit...

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

sa stii ca pana acum cateva saptamani, nici eu nu suportam dulcele si imi trebuia mai sarat ca niciodata! dar acum e mai bine...pot sa mananc si mai putin sarat

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

ADALIA...e foarte bine ca ai inceput sa papi mai putin nesarat pt ca nu o saretii apa si nu o sa ai probleme cu umflaturile

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ADALIA......am ras cu lacrimi ..de unde or fi scos-o p'aia cu 13 ani??..nu iubita am 24 jumate

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

roxana,, no idea de unde au pus aia 13 ani in profilul tau, dar 13 ani scrie, te rog sa ma crezi!!

dar daca eram si eu mai isteata (a se citi mai familiarizata cu siteul) ma uitam pe prima pagina ca si acolo apare varsta din data nasterii ,nu?

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Asta nu stiam ca n-avem voie sa ne intindem. Ca eu m-am mai intins dupa una sau alta si ma cam tinea... Si nici de aplecat nu ma aplec regulamentar, adica pe vine si cu spatele drept...

18s + Sophia 80%

Mergi la inceput

ADALIA..sincer nici eu nu sunt prea familiarizata

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

MIHUTA pei faci f rau...incearca sa te obisnuiesti este foarte usor...si iti faci bine la spate..

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ADALIA...e foarte bine ca ai inceput sa papi mai putin nesarat pt ca nu o saretii apa si nu o sa ai probleme cu umflaturile

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

din pacate, la mine edemele sunt inca prezente la picioare pt ca merg zilnic pe jos destul de mult. ;(

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput