Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 22
slimatei spune:
buna dimineata!
darleena nu cred ca e nume ce caine si in+ mi sa pare un nume original..spre exemplu daca cara in It. inseamna draguto,Kara are ceva aparte...nu-i gasesc adj.sunt prea somnoroasa dar mi-e imi place! felicitari!
INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA

foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

alfa_anca spune:
Neatza burtici!
bb felicitari pt fetita care de acuma e sigura sigura si lasa-l pe tati, ii spui ca ii faci data viitoare baietel.
darleena f frumos nume ati ales pt bebelina. Sa va traiasca bebe Kara. Si nu, nici mie nu mi se pare nume de caine.
Va doresc sa aveti o zi minunata si nu f calduroasa. Eu abia astept dupa-amiaza sa merg sa ma tund(iar) scurt.
Anca 20+
Elena

pussi spune:
quote:
Originally posted by darleena
Gata fetelor!! Am ales nume pentru bubulina!
Dupa indelungi dezbateri pe tema numelui, timp in care eu am dat veto la mai mult de jumate, pe motiv ca sunt nume de caine- pana cand al meu a zis ca pot sa-i invoc orice alt motiv numai asta nu, ca simte ca innebuneste - am decis:
bebelina se va numi KARA
Sper sa nu fie nume de caine19+ si
baby Kara
Pana vine bubu
poze bubu mic
imi place enorm

PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

pussi spune:
buna dimineata burtici!
sheri sa fie bine si cu Alesia si cu tine noi tinem pumnii!
anacamiam fost ieri la PREMAMAN, au rochite si fuste ff frumoase de, desi eu mi-am luat o rochita de la MANGO!
alfa ancate asteptam cu freza noua
bb felicitari pt. eco..ma bucur ca a decurs totul bine!
victo vrei bataita???
noi suntem bucurosi ca vine bunica...mama mea azi pt. tot wk la noi
si la MUSTELA exista crema pt. picioare umflate, la mine functioneaza..desi ieri mi-am luat slapi nr. 41... poate daca folosesc crema mai scade piciorul si ajung iar la 39
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

slimatei spune:
azi ma simt singura ori pt. chiar sunt... vreu sa ma balacesc
si mi-e greu sa merg de una singura..
imi umplu cada cu apa si ma balacesc....
mi-e rusine cu atatea conditii aici....dar imi lipseste cei mai imp. "compania".... noroc ca va am pe voi!sotul e la munca se intoarce diseara si eu cred ca-mi iau campi...sper sa ma hotarasc sa ies, macar prin magazine..asa de nebuna!
STEFANIA+14
Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
E usor sa cazi, dar e asa de greu sa te ridici!
foto cu burtici
nu am fost niciodata un manechin

ancadragoman spune:
Neata fetele
Darleena imi place numele,este mai deosebit...felicitari
BB sa iti traiasca fetita si sa fiti sanatosio ca data viitoare vine si baiatul...
Victo o prietena de-a mea s-a luptat toata sarcina cu listeria si acum baiatul este perfect sanatos,stai linistita ca totul o sa fie bine..
Eu mai stau putin si plec sa imi iau costum de baie si un sarafan pe care le-am vazut in Auchan
Va pup si o zi buna
anca 20+
Maria
poze

pussi spune:
fetelor am o prietena
in 9 sapt. si translucenta nucala e 1.4. Dr. ei i-a zis ca-i ff mult
are cineva valorile pe saptamani??
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi

ancadragoman spune:
Pussi dar eu stiu ca se masoara la 13-14 si at conteaza,nu la 9...
anca 20+
Maria
poze

pussi spune:
ancuta, stiu, dar nu pot s-o calmez! si nu stiu cine l-a pus pe dr. s-o masoare! Mai bine nu-l masura deloc..
PUSSI

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi