Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 20

dany26 spune:
quote:
Originally posted by darleena
Dany nu ginecologul iti face interpretarea riscului.
Din ce ti-a spus fatuca aia la telefon insemna ca ginecologul tau e un robot, care face pe calculatorul
Daca si valorile tale sunt crescute, trebuie neaparat sa te lupti cu ei sa-ti dea un calcul de risc. Bafta!19+ si
Pana vine bubu
poze bubu mic
Super haioasa ai fost

Si mersi pt urare ma duc maine dimineatza la clinica si cer direct de la cineva de la laborator riscul..

dany26 spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Dany, se numeste Cornelia Pantazi 0746 464 617. Eu zic mai bine suna intai la medlife si afla daca e gata si interpretarea, ia-o si apoi suna la dr. Pantazi sa iti explice ce si cum.
Ma este o doctorita, Viorica Radoi dar nu mai am numarul ei, mie mi l-a dat dr. Pantazi.18s +
Sophia 80%
MERSIC muuuuuuuuuuulllllllltttttttttttt

dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
dany, dc vrei sa am intrebi ceva de analize... poti sa o faci!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
Felicitari pt fetitza sanatoasa!!!!!!!!!!!!!!

Deci am inteles ca nici tie nu ti-ad zis riscul....dar de ex tie ti-a iesit vreuna din cele 3 masuratori mai mica sau mai mare decat scrie acolo la intervale??

bb_yasmi spune:
nu toate se incadrau perfect!!
zi-mi cat ti-a iesit tie si in ce sapt, sa vad si la mine pe hartie.
_
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

dany26 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
nu toate se incadrau perfect!!
zi-mi cat ti-a iesit tie si in ce sapt, sa vad si la mine pe hartie.
_
viitoare mami20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
mie doar HCG mi-a iesit 59220 ,iar in intervalul 16-8 scrie acolo ca trebuie sa fie maxim 58176 eu facand TT la 16 sapt si o zi

bb_yasmi spune:
Am gasit cam cum se interpreteaza rezultatele la un Triplu Test, dar fara valori numerice. Sint date posibile cauze pt. nivelul de alfa-feto-proteina (AFP), estrogen si hCG.
Cauza----------------AFP----------------Estrogen----------------hCG
Sindrome Down-------scazut-------------scazut------------------mare
Trisomie 13--------normal------------fara valori--------------scazut
Trisomie 18--------scazut-------------scazut------------------scazut
Defect al tubului neural---mare-------normal-----------------normal
Nastere prem., moarte fat---mare------fara valori-------fara valori
Sarcini multiple-------mare----------mare------------------mare
Trisomie 13 - Sindrom Patau - pot apare anomalii de genul: apnee, microcefalie, surzenie, anomalii oculare, defecte ale creierului care duc la convulsii, afectiuni congenitale ale inimii, anomalii genitale, ale degetelor la miini si picioare etc. Majoritatea copiilor cu acest sindrom mor in primele 6 luni de viata.
Trisomie 18 - Sindrom Edwards - pot apare anomalii de genul: greutate mica la nastere, retardare mintala,malformatii ale urechilor, miinilor, afectiuni congenitale ale inimii, testicule necoborite. Copilul cu acest sindrom rar traieste peste 1 an.
dany, uita-te peste astea de mai sus.
_
viitoare mami 20+
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik

dany26 spune:
BB ......e f interesant tabelul asta dar mie AFP mi-a iesit 31,7 si limitele sunt intre 16-93 iar Estriolul 2,9 iar limitele sunt 1,4 - 6,5....deci???!!!
Tu la cate sapt ai facut? 17+
ANDREI

bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by dany26
BB ......e f interesant tabelul asta dar mie AFP mi-a iesit 31,7 si limitele sunt intre 16-93 iar Estriolul 2,9 iar limitele sunt 1,4 - 6,5....deci???!!!
Tu la cate sapt ai facut?17+
ANDREI
eu la 17 sapt.
valorile mele standard sunt similare cu cele pe care le ai tu. inafar de HCG care sunt altfel.
_
viitoare mami

poza eco bb si burtik

mihuta spune:
Dany, varsta sarcinii de 16s+2z era calculata dupa ecografie sau prima zi a ultimei menstruatii ? Poate sarcina e un pic mai mare. 18s +
Sophia 80%