Mamici de Noiembrie - Decembrie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..tin dieta fara sare pt ca bebe al meu sta pe rinichiul drept..dar am inteles ca dr dau regimul acesta tuturor mamicilor cand incep sa se vaite ca li se umfla mainile sau picioarele asa ca eu va sfatuiesc de pe acum sa o lasati mai moale cu sarea..
BB YASMI..FELICITARI IUBITA!!!!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT!!!!!!! si apoi sa aveti parte de un bebe sanatos toata viata !!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

quote:
Originally posted by RGE

MIHUTA apropo de ce spuneai tu..ai mei nu puteau sa aibe copii..au tinut tratamente peste tratamente..foarte multi bani pe timpul lui Ceausescu si intr-un final cand dr a spus ca nu se mai poate face nimic a ramas gravida spre uimirea tuturor..a facut toata sarcina o singura ecografie ca sa le spuna sexul si asat in luna mare ca asa era pe atunci...a lucrat in mediu toxic numai schimbul 2 si 3 , a facut liceul la seral si a dat bacul cand avea 8 luni de sarcina, a fost batuta de tatal ei, data cu capul de calorifer in luna a 9-a,etc..mai multe chestii pe care nu ma mai apuc sa le insirui ca ma apuca alte chestii..si a nascut normal, la termen..o fetita grasuna si frumusica ..sunt sanatoasa tun, frumusica, inteligenta, fericita si modesta..si nu in ultimul rand sotie si mama.. daca vreti neaparat sa-mi gasiti defecte..bine vi le spun...am doar 1,60 dar am purtat mereu tocuri inalte si am doi rinichi stangi de care am aflat asta toamna la un ecograf mai performant..chestie de care nici ai mei nu stiau....asa ca daca e sa fie ESTE...si daca nu este sa fie NU o sa fie...

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

si ce daca ai doar 1,6?? si eu am 1,64 dar niciodata nu am simtit ca asta ar fi un defect...si mie nici macar nu imi plac tocurile!!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..e ziceam si eu asa ca sa vedeti ca am defecte..nici eu nu mai port tocuri dinainte de sarcina..nu mai suport am si eu o varsta

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Victo

Adalia, draga..vezi ca cu 1,5 ron iei 1 kg de castraveti si cu 2,5 ron iei unu de rosii...da o ecografie..ma indoiesc...
pe de alta parte, eu de ce am dat 330 ron pe eco de 19 sapt??ei...asta sa fie paguba...
mai, cum stati cu somnul?
eu de vreo 2 zile..noaptea tot ma foiesc de pe o parte pe alta..ziua la pranz iar ma ametesc asa vreo 2 ore..dar nu simt ca adorm si eu ca omul...va dati seama ca sunt obosita.
si am inceput si testarile...tineti/mi pumnii..ca pana in 9 iulie tot asa o tin...ufff..si tre sa fiu o mamica dasteapta...sa iau note beton, sa nu cumva sa imi dea astia post pe la Caracal...nu de alta, da e si mai departe de Cluj decat Bucurestiul...;)

20+ Stefan?

asa ieftine sunt la voi legumele?? la noi rosiile sunt peste 3 ron !!

dar, lasand gluma la o parte, 1,5 trebuia sa fie 150 ron...mare confuzie facui!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

quote:
Originally posted by RGE

..tin dieta fara sare pt ca bebe al meu sta pe rinichiul drept..dar am inteles ca dr dau regimul acesta tuturor mamicilor cand incep sa se vaite ca li se umfla mainile sau picioarele asa ca eu va sfatuiesc de pe acum sa o lasati mai moale cu sarea..
BB YASMI..FELICITARI IUBITA!!!!!!!!!!!!! DOAMNE AJUTA SA FIE BINE PANA LA CAPAT!!!!!!! si apoi sa aveti parte de un bebe sanatos toata viata !!!

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

Eu nu pot sa mananc fara sare, innebunesc.

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

multumesc pentru explicatia ref la regimul fara sare..si mie mi se umfla picioarele seara cand ajung acasa, dar dimineata nu mai au nimic..mie mi s-a expplicat ca aceste edeme apar din cauza pozitiei nefiziologice sezand la calculator si din cauza faptului ca merg pe jos...stiu ca si sarea este un factor determinant al edemelor, si dr mi-a zis sa o las mai moale cu sarea, dar nu mi-a interzis categoric sa nu mai mananc nimic sarat..ca sa reduc edemele, incerc sa dorm noaptea cu picioarele pe o patura facuta sul, asa incat sangele sa poata circula mai bine inspre inima!

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by mihuta
...Problema e ca nu stii daca durerile sunt normale sau nu, oricum parerea mea e ca medicina e destul de voodoo, in sensul ca nu se poate face mare lucru. Daca e sanatos si sarcina e ok, sunt persoane care au fost batute in sarcina, sau au picat pe scari, sau au avut accidente de masina si au nascut bebei ok. Si persoane care s-au chinuit sa pastreze o sarcina stand la pat, fara sa ridice mai mult de 1 kg, si tot n-a fost de ajuns.

Asa ca daca tot nu depinde de noi, tot ce putem face e sa ne pastram atitudinea pozitiva si sa facem ce ne sta in putere, adica sa mergem la doctor sa facem teste si analize si sa ne protejam sarcina.

Capul sus.
18s + Sophia 80%

eu una asa gandesc desi sunt dati cand ma preocup degeba, mi-e ciuda pe mine cand uit si nu-mi dau seama ca eu sunt neputincioasa si nu totul depinde de mine!
eu sunt de parere ca decat sa ne agitam fara nici un rezultat poate o rugaciune la Doamne Doamne e mai utila , dar nu tot ceea ce ne dorim ne trebuie....ce stiu eu eu am incercat sa-mi fac ideile mele pt. a putea trece peste si a merge inainte, dar cand ma gandesc ca puiutul meu ar fi tb sa aiba acum un anisor... ne-am resemnat ,n-a fost sa fie, poate de data asta e destinul care merge impreuna cu dorinta mea; cum o vrea Dumnezeu tb sa acceptam...caci oricum nu avem incotro...

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

multumesc!! ma simt si mai ok ca am scos 70% ala de la semnatura
darleena, pai daca nu mai putem noi sa ne incuscrim, poate vrea Roxana , ce zici roxi???

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 20+ Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..e ziceam si eu asa ca sa vedeti ca am defecte..nici eu nu mai port tocuri dinainte de sarcina..nu mai suport am si eu o varsta

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

o varsta?? ce varsta ca din profilul personal scrie ca ai 13 ani..banuiesc ca nu e chiar asa, nu?

adalia 19+

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by RGE

ROXANA 22+ GEORGE IONUT

e o idee cea cu nemancatul sari...
eu inainte de a sta cu sotul meu nu vroiam sa aud de sare (drept pt care imi prep. singura de mancare)daca mancarea avea cat de putina sare nu puteam sa mananc...he,he ce vremuri...cantaream 40 kg.si nu ma ingrasam neam...de cand tb sa preg pt. sot mancare tb sa-i pun si sare ca altfel.... si uite asa usor usor am inceput sa mananc cate un pic de sare,nu prea multa caci nu o suport cinestie ce dar de cand cu sarcina mi-e pofta de sare! ati maio auzit asa ceva? nu mai suport dulcef.curios nu pot manca dulce decat fructe...
Nu sufar de rinichi nu am probleme dar de cativa ani cand vine vara eu incep sa ma umflu, de la caldura?ori retin apa in org. oricum acum cu caldurile astea am observat ca iau din ce in ce mai mult in greutate si nu e grasime sunt sigura caci mi-am probat o pereche de pantaloni care o purtam inainte talia 42 si imi veneau la picioare doar burta imi creste..nu ma ajunge sa ma inchei degeaba se sperie lumea cand ma vede ca eu stiu ca e doar apa...dupa ce am sa nasc si sper din tot sufletul sa se intample, sa fie bine! am sa iau ceaiuri si ce o mai gasi sa elimin aceasta apa...scuzati-ma daca v-am plictisit...

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput