Albinute si bondari de martie-aprilie 2007 (9)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Si legat de scutece: si Alex se irita rau de tot de la Pampers, si se simte excelent in Happy.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

diana noi n-am avut pb niciodata cu matei la baita. eu eram f stresata, ca asistasem de cateva ori la baita nepoatei si urla de se invinetea si ma gandeam ca daca o sa-mi urle copilul asa la baie nici nu pot sa-l spal. la inceput, sotul il tinea si eu il spalam. de cand i-am luat suport pt cadita e si mai simplu, ca pun cadita in baie, pe masina de spalat si pot sa-l spal si singura. lui matei chiar ii place la baita .

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Multumesc pt primirea calduroasa!
Eu va citesc insa mai pe sarite.Azi plec iarasi cu copiii la tara pt ca in Bucuresti s-a facut tare cald si ne e dor de piscina.Asa ca zilele urmatoare nu mai intru.
Ne auzim saptamana viitoare.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Ellacea de care zici tu nu are la premaamn ci doar din aia mai mare care e 230 ron, eu din aiai mare am luat dar de la Miniblu si era sg care o aveau pe stoc si a fost 180ron.
Poate este si la voi miniblu....mi s-a parut mare dif intre miniblu si premaman de 50 ron......i e exace aceeasi ca le-am vazut......incearca la miniblu ca aici numai au eventual poate mai primesc mai incolo....si mi se pare mult diferenta sa o iei de la premaman.......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
www.onetruemedia.com/shared?p=28e4816245397340f2cea6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">asa ma distrez eu cu mami
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Asa creste puiutul meu

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

andra mananci cozonac in fata saracilor?? (iti dai seama ca acum vorbea invidia).
distractie placuta .

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Buna fetelor,

Nu am reusit sa termin de citit capitolul trecut,asa ca o sa scriu ce noutati mai avem si revenim mai tarziu,poate citesc tot.
Ieri am fost la dr pentru vaccinul de 4 luni.Nu a plans deloc,a fost foarte cuminte.Luna asta a luat 800 de grame si 1 cm in lungime.In general este f bine,putin mai dezvoltat decat alti copii la varsta lui,dar are si cu cine sa semene.
Azi i-am dat pentru prima oara piure de morcov cu mar si i-a placut f mult,nu se mai satura,dupa care a baut 60 ml de lapte.Acum ca e cald,mananca mai rar,la 4,5 chiar si 6 ore,iar noaptea deloc.Am trecut de ieri pe Humana 2,dar inca il mai si alaptez putin...asa ca un desert..
De vreo 2 saptamani a inceput sa tipe...probabil asta e modul lui de a comunica...
In schimb avem o problema...il manaca gingiile rau de tot...cateodata zici ca e turbat...asa rau se freaca cu pumnii de ele.Jos s-a umflat putin..acum nu stiu daca asa era si inainte ca nu m-am uitat...nu stiu ce sa zic...mai astept sa vedem.I-am luat inele pt gingii dar tot degetele sunt mai bune.
Noi saptamana trecuta am tras o fuga pana la mare...am stat 2 zile si a fost minunat.Bebe cum l-am scos cu nasul la aer a stranutat de vreo 4 ori...Nu am facut nici plaja,nici baie,am fost doar sa ne plimbam.Probabil prin septembrie,cand o sa aibe vreo 7 luni o sa il bag si pe el macar cu piciorusele in apa...sau poate nu.Dr. ne-a recomandat sa mergem la munte ca e mai bine pentru el.
Am avut zilele trecute si o experienta mai neplacuta...mi-a furat o tiganca telefonul mobil din carutz...dar asta e...m-am resemnat si am trecut peste...

Va pup si revin dupa ce termin de citit.

Mada si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b1.lilypie.com/dmDIp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua stup!

La multi ani albinutelor si bondareilor!

Io dupa cum v-am spus sunt intr-o perioada mai agitata asa ca intru mai rar...am mai citit cite ceva din urma da` mai pe sarite

Am pus si io pozici cu mindra in albumul de doua luni.

Am incercat sa completez in tabel da` n-am reusit mai incerc...

Noutati:
Crestem, scoatem tot soiul de sunete..ridem cind vedem fete cunoscute...care vorbesc cu noi...vorbim cu caruselu`....si vrem tot timpul afara..da` pe caldurile astea doar dimineata si seara in rest in casa la AC...

Incerc si io sa raspund:

Cutia izolatoare utila vreo doua ore si pentru biberoane subtiri...de exemplu alea de 260ml de la Avent nu intra

Curatenie[/red nu prea am elan...da` trbe sa ma apus si io...alaltaieri de exemplu am calcat aproape toata ziua...ca sa ne ajunga o saptamina cel putin..

Hidratare io ii dau numai ceiut Baby calm + Musetel fara indulcitori sau zahar...am inteles ca nu e bine si oricum n-a comentat. I-am dat de citeva ori si apa de la Humana...da` ne axam pe ceiut ca ne ajuta si la kk

[red]Noaptea Bebelina doarme de la 23:00 la 9:00 asa ca nu o schimbam si nici nu papa peste noapte si de la bun inceput ne-a zis dr ca nu trebuie sculat copilul pentru al alimenta....asa ca ne-am conformat, iar aku suntem si noi mai odihniti
Aku avem cam 5 mese pe zi care variaza 10,14,17,20,23...intre 90ml si 150 ml
De papat...numai in brate...uneori cu aceeasi mina cu pe care o tin, ii tin si bibeoronul...

Hai ca m-am intins...

Va pupic
Roxygeo si Teodora Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

hai ca m-am amestecat cu rosu...de nu m-am vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Imi pare rau Mada-rozz ca ti-au furat tel.Ma apuca nervii gandindu-ma ce scandal e in Irlanda(parca) cu tiganii aia de si-au pus corturile pe zona verde de langa o strada(nu stiu exact stirea, am auzit mai pe diagonala)Cica in tara n-au drepturi si nu au unde munci.Sa va spun ca am vazut pe Tvr1 o emisiune despre rromii din Ardeal, aia de fac ibrice, oale de cupru,lucruri manuale...Cat de curati si respectosi erau...toti incercau sa gaseasca ceva de munca,nu sa fure sau sa cerseasca. Aveau si site pe netBine, aveau si niste progr. speciale pt ei, dar m-a impresionat faptul ca aveau vointa si nu voiau sa fie numiti rromi, in sensul peiorativ, ci Oameni...si altii nu stiu cum sa te fure mai repede

Pampersinoi folosim de la Huggies super flex, cu desene disney(sunt mai usor de reperat asa).Nu strang fata la copanute, nu iese nimic pe la spate

Apa platanoi folsim Izvorul Alb de la Dorna.Inainte cumparam pt noi si motan, acu' bea si Teutza (15sticle pe luna!!!)
sa va spun apropo de apa ce-am patit. Acum o luna am fost la ai mei, si trebuia sa-i fac lapte fetei.Insa m-am gandit ca au si ei apa plata, insa aveau doar minetala.Cum fata plangea de foame, am folosit direct de la chiuveta un pic.S-a vazut cand a umplut pampersul, ca a facut mult mai moale.De asemenea motanu', cand am ramas fara apa plata in casa, i-am pus de la chiuveta ca murea de sete. Si el a facut moale.Nu va mai zic cum arata ibricul in care isi face tati ceai(bea ceai negru),Plin de calcar . Zici ca-i din per. interbelica, asa urat arata.Deci Roxanici, nici Bucurestiul nu sta prea bine la capitolul apa.

Fetelor,ce parere aveti de pastilutele cu fluor pt bebei?ii da vreuna dintre voi?sau vreo mamicuta cu bebei mai mari?Mie pediatrul mi-a zis ca el nu indica.Bine asa de bun medic e, incat vreau sa-l schimb.Vara-mea care sta in Germania si are un baiat de 4ani, a zis ca a inceput sa-i dea ceva de genul Zimaflour.Daca ati vedea ce dintisori albi are asta mic!!!parca e de la vreo reclama pt pasta de dinti.Mai avem o cunostinta care are 2fete spre 20ani fiecare. Au luat zimaflour pana la 16ani. Nu va spun ca au niste dinti,de invidiat!!Deci...astept sugestii.

Am vazut ca ati primit reteta de tiramisu.Mascarpone am luat mereu din cel strain, ca in asta romanesc n-am incredere.
Daca vreti, va invit pe la mine, la o portie de praji rece.Insa trebuie sa stiti ca am un teanc de rufe de calcat, asa ca va faceti ca nu vedeti.Plus chiuveta plina de vaseMa duc sa rezolv cel putin vasele, sa-mi mai ridic moralu',cand oi vedea ca am mai putine de facut.
Ia spunti aici la fata, voi ce mancaruri mai faceti?Ca sunt in pana de idei.

Cu siguranta ca am uitat ceva...

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Neata,
dupa ce am scris un mesaj lung de tot am constatat ca nu mai am net
Avem probleme cu el de vreo trei zile.
Deci sa o iau de la capat!
In primul rand La multi ani celor care si-au serbat ziua de nastere!

Asa....acum sa incep cu vaitatul! Am sperat ca intre colici si ce o mai veni o sa am si eu o mica pauza! Da de unde!!!! Daca pana acum puteam sa o mai las nesupravegheatat in patut ...s-a terminat! Stiti ce face? Se intoarce pe burta si nu stie sau nu vrea sa puna capul intr-o parte si cum credeti ca am gasit-o ? Cu nasul in saltea! De trei zile numai asta face! Nu sta o secunde pe spate! M-a zapacit! La 4 dimineata asta facea.A trebuit sa o pazesc pana a luat-o somnul! Am si plans dimineata! Am obosit! Pe de o parte ma bucur ca este asa insa m-a si prins pe un fond imens de oboseala.Am momente cand imi vine sa ies pe usa apartamentului si sa nu ma mai intorc.Ieri am facut poze cu ea si dupa ce le-am vazut le-am sters.Sunt albastra sub ochi! Stric pozele cu fata asta dezastruasa a mea! Este foarte greu fara ajutor! Daca nu e burtica e dintisorul ,daca nu este dintisorul sunt exercitiile de circ pe care le face, daca nu sunt acestea intervine caldura care nu o lasa sa adoarma seara si ne plange cate o ora si jumatate! Am comandat aer conditionat de 12 dar nu stiu unde sa-l pun.Daca il pun in sufragerie deasupra usii la balcon care este paralela cu usa de la intrarrea in camera nu mai pot sa pun perdea si draperie.Daca o pun in lateral nu stiu daca ajunge si in celelalte camere. Intrebare pentru Val - Tu cum l-ai pus?

Intre toate astea se mai adauga si mancatul haotic.Ce bine era daca aveam gradatii pe tzitze.Stiam si eu cat mananca copilul.Asa....la cerere! Ma uit la ea si ma minunez.Daca eu as face ca ea in trei ore as cadea lata! Nu are nicio problema.E mai vie ca niciodata. Oare copiii astia nu obosesc?. Ma aflu in una din cele mai proaste zile ale mele.Imi este foarte dor sa am pentru mine doua ore in care sa nu mai vad si sa nu mai aud nimic.Credeti ca le voi primi ?

Nu vreau sa va prost dispun! Am intrat sa ma vait si eu un pic si ies!
Va promit ca intr-o zi mai buna voi raspunde si la subiectele deschise in ultimile pagini. Si sa nu uit - tot respectul pentru mamicile cu asa multa rabdare! Desi ma simt vinovata am preferat sa fiu sincera cu voi.Va pup

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput