Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (198)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata!
Si aici a fost furtuna azinoapte si a plouat.Niste tunete de ziceai ca-i sfarsitul lumii Acum deja e zvantat pe jos si e soareeee ...
Bianca si eu caut destinatii externe dar nu prea gasesc cu charter din Timisoara,decat unde-i cald rau in august cand mergem noi.Am iesi cam la acelasi pret daca am merge in Italia ... in loc de Mamaia.Pana plecam ma mai gandesc Am gasit cu charter la Rimini super convenabil dar plecarea e doar din Bucuresti

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni..si ce? Te duce taicat-o sau fratet-o la aeroport.
cand i-am spus sotului meu ieri ca nu mai este loc la avion a spus ca mergem la Bucuresti la o adica...dar parca e cam departe.
Azi dimineata ma gandeam la o chestie...
Inca nu stiu unde mergem si ce facem.
Daca iesim afara din tara...ce ar fi sa il las pe Dani acasa...?. Ce ziceti? As fi o mama atat de rea?. Am merge numai cu Sandra si ar fi mai ushor asha, plus ca vom putea face mult mai multe daca mergem fara Dani (scufundari alea alea...)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Pai e distractiv cu vorbitul si e tare dragutza cand mi se adreseaza cu MAMA ,MOMO (cum a invatat-o Ghita ), MAMI sau MONA si cand se gudura zice MAAA-MI! asa luuung si alintat
Lui ii zice TATA,TATI sau GHITA (nu GHITZA).
Deja zice in afara de vechiul NU-I si GATA (cand pleaca cineva sau se termina ceva) si multe altele,mai imi amintesc eu pe rand.

Mergi la inceput

Moni..pana la urma si la Bulgari e mai ieftin ca la turci...Acolo cautam ceva ieftin si am zis ca nu dau 1000 E, dar aici as fi dat si 1800 E Dar acolo nu merg cu avionul si ideea asta ma incanta.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Ce vorbesti,cum sa stea Diana asa cale lunga in masina??? Pai o fi de groaza si pe drum pana la Moneasa 100 de km
Cand e in tramvai - vrea pe toate scaunele goale,in masina vrea numai in picioare sau se zbenguie la greu ...
O fi ea vorbareata,dar in rest ... nu-i usor deloc cu ea.
Pe mine ma incanta la italieni ca stiu limba si daca as merge la Rimini sunt prietenele mele in zona,iar in nord langa Venetia,fostii patroni si ... cunostinte din firma actuala
Eu sunt mai precauta asa,nu prea imi vine sa merg mai ales cu Diana pe coclauri indepartate si necunoscute,mai ales daca nu stiu limba

Mergi la inceput

Azi cred ca vine tipul sa imi ia masina... Cred ca ar fi frumos din partea mea sa mai fac o tura cu ea.... Ieri l-a sunat pe sotul meu si incerca sa negocieze pretul...sa o lasam cu 200 E mai ieftin, dar m-am tinut tare pe pozitie. El a vrut sa o cumpere, nu eu l-am imbiat. E o masina buna, atata ca ii trebuie niste telescoape noi..in rest merge excelent.
Sotul meu mi-a propus sa mergem afara sa aducem o masina...ca am iesi mai ieftin decat daca o cumparam de aici...
Dar atunci se duce naibii vacantza....ca el numai 13 zile are concediu

Mergi la inceput

BIANCA depinde pentru cine vrei vacanta,pentru voi sau si pentru Dani.Eu de exemplu vreau neaparat sa o duc pe Diana la mare,chit ca ne va fi greu cu transportul daca mergem cu trenul si nu ne vom relaxa mare lucru,fiind tot cu ochii pe ea,ca pe butelie,zi lumina ...
Iar cu scufundarile ... parca te si vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna dimineatza.........

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Moni..si eu vreau sa il duc pe Dani la mare...dar avand in vedere drumul, eu stiu cum se va comporta...? In masina nu ne face probleme, e foarte cuminte, sta in scaunelul lui, doarme sau se uita pe geam.
Parca tot mai ushor e fara un copil asha mic nu?

Mergi la inceput

Hai ca fac 3000 mesaje

Mergi la inceput