Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (198)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Giova la noi ca la tigani, recunosc insa ca imi placea mai mult cand stateam noi singuri la noi acasa , dar de cand cu Andrei a trebuit sa fac compromisuri.Asta e , ce nu face o mama pt copilul ei.

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA ,ACINA da aveti dreptate ..cateodata si eu simt nevoia de intimitate dar sincera sa fiu o am de cate ori doresc ...matusile , mama , bunicu stau unii langa altii eu la 10 mindar nu ma deranjeaza iar de bagat in tb mele nici atat

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Gagici eu la 2 plec , mi-am uitat mobilul acasa tocmai azi cand a plecat Mache in concediu si imi zice mama ca suna in continuu.I-am zis Andreei sa-l inchida.Plecam iar cu Ale la dr.
Am vorbit cu mama la telefon si mi-a zis ca Andrei a avut o energie azi, a zapacit-o.Tot intr-o fuga a tinut-o .

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii

Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bianca cum naiba sa fie considerat al doilea copil Bianca? mai ce cretini, doar sa scoata mai multi bani.
Acina dupa amiaza placuta. si sa veniti cu vesti bune d ela dr.
Anasol e misto acolo, si eu as vrea sa merg.
Cosmi poate si pe mine m-ar lasa neamurile in pace, si fara vizite zilnice, mai ales la cum ma stiu ca sunt. cateodata imi pare rau ca nu am pe nimeni langa mione, dar imi trece repede.
Toanca acum ma uit la hotelul unde veti merge. Incarca greu pozele.

Noi aici am fost:
http://www.baruthotels.com.tr/eng/lara/index.html
lux de lux. si asta datorita lui Lili ca i-a m-i l-a recomandat.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, asha e..nesimtit omul. Acum vreau sa il sun iar si sa ii zic vreo doua...ca mi-o ia pe Sandra la pretul de peste 300 E.
Nu merge adresa pe care mi-ai dat-o.
Am gasit oferte de las minute la kartago dar...la unele sezlongurile se platesc chiar daca e hotel de 5 stele. Trebuie sa sun sa vad cat platesc pt Sandra ca asta nu scrie.
Cred ca o sa am luna asta la telefon...
In loc sa invatz ce fac eu
Am sunat la Bucuresti la agentia Ali-Baba si nu raspunde nimeni nici pe fix nici pe mobil

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Am sunat la tipul ala la agentie si a "scaldat-o" ca trebuie sa verifice dar el asha stie ca Sandra e al doilea copil bla bla.
Pana la urma mi-a spus sa ma orientez spre alta destinatie ca bilete de avion nu mai sunt din Cluj pana in 31 iulie, toate sunt ocupate..
Noah...am facut un mare fas, o gramada de nervi degeaba.
Din Bucuresti nu imi convine sa merg si nici nu stiu daca mai sunt bilete sau nu.

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Cum nu merge?
incercati aici:
http://www.baruthotels.com.tr/
hotelul nostru e primul: Lara Resort Spa & suites.
vezi si la ag. eximtur. noi tot cu ei am fost, super multumiti.
Toanca e fain hotelul, are mai multe chestii pt. copii, decat cel unde am fost anul trecut.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova am bagat si adresa singura si tot nu merge. Eu am vazut hotelul de care zici tu.
Am deschis si Eximtur dar eu nu gasesc nicaieri sejururi.
Am sunat la kartago la last minute si o sa ma sune sa imi spuna daca mai sunt locuri la avion. Am gasit la 4 stele, pt noi e 399 E, pt Sandra 175, Dani plateste 60 ( am intrebat de ce plateste si a zis...ca nu stie, asha e politica firmei)

Mergi la inceput

Unde sunt preturile pe Exim tour? Ori nu le vad eu..ori sunt
E aiurea situl oricum...fara prea multe prezentari.

Mergi la inceput

nu stiu daca au preturi pe site.
eu am catalogul cu toate sejururile de la ei si acolo am gasit preturi.
naspa ca nu mai sunt locuri.

_

Mergi la inceput