Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (198)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MIRA NU SE VAD POZELE

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIO,ai terminat clatitele?s-a culcat scolerul tau sau papa si el?
MIRA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

nici alea de la semnatura ??, alea la mine se deschid.
Hai ca mai incerc....de ieri tot brotacesc la ele si tot nu am ^facut mare lucru

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Mira, eu am vazut pozele...Foarte frumoase. Mama ce murdara era Selin de ceva rosu in una din poze...
5 copii intr-o vana

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela tin pumni sa te accepte. saracuta de tine, imi pare rau ca nu e bine piciorul. si celalat e luxat.
Clatitele sunt gata, in stomac. marco doarme de la ora 11. el nu a mancat asa ceva, nu-i plac.
Mira eu pot sa vad doar pozele din Botanic. cu noua membra nu le gasesc.
Bianca ce platesti pt. Dani? copii pana in 2 ani au totul gratis.
Irina la ora asta curatenie? las-o pe maine.

eu ma inscriu pe laredoute, ca vin reduceri mari, si daca tot am card facut si buletin de Tm, e musai.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Mira in ce parc ati fost? se vede in spate casa unui tigan. ca e misto, m-as duce cu marco.
apropo...cine e noul membru al familiei?

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Hai ca acum se vad toate...ufff cred ca trebuie sa mut pozele de pe yahoo ca nu mai imi place, mai ales ca am auzit ca se va inchide yahoo photos.
Bianca erau visine.....ieeee si erau taaaaare acre, ma scuturam eu toata pana ii scoteam samburele. Si ea tot intindea mana catre pom si iii, ii sa-i tot dai. Ea nu schita nici un gest de acreala.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova..se plateste ceva si pt copii sub 2 ani. In Egipt se plateste 45 euro, in Turcia 60 parca. Deja am ametit de atatea preturi .
Ei spun ca e un fel de taxa de aeroport sau naiba stie ce.
Am gasit un hotel fain la turci, cu bazine faine pt adulti si copii, topogane stil Aqua Parc dar sa mergi lamare trebuie sa cocori 152 scari. Arata cel mai bine din cate am gasit...Of...La Lara e 752 E de pers, + Sandra. Prea mult pt bugetul nostru

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

si lui Marco ii plac visinele.
cine e noul memebru al familiei?

_

Mergi la inceput

Bianca pana in 2 ani e totul gratis. se plateste 10 dolari viza care se ia din aeroport. si atat.

_

Mergi la inceput