Stelute de ianuarie-februarie 2007 (34)
Raspunsuri - Pagina 29
adinush spune:
Aelita cu maxi-cosi cred ca a avut noroc Diana ca au lasat-o sus dar caruciorul ti-l accepta aproape toata companiile de zbor cu conditia sa se plieze ca sa intre sub scaun sau sus la bagaje de mana.
POti sa intri pe site-ul companiei de unde ai luat biletele si sa cauti la informatii despre calatorie ca tre' sa scrie exact ce si cum.La KML de exemplu ai voie si 10 kg bagaj de mana a lu bebe,independent de kg cu care ai voie tu,la alte companii nu ai voie deloc cu bagaj,trebuie inclus in alea 20 kg ale tale.
Presupun ca o sa ai destul de mult bagaj asa ca vezi exact cu ate kg aveti voie si profitati de ele
de
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Catalina spune:
mai fetelor, am venit de la piata aproape plangand, pe bune. de doua chestii: cat de scumpe pot fi toate si cat de inraita e lumea in jur. nu zic ca fara motiv dar ... continua sa ma uimeasca.
am plecat la mine cu 50 de lei noi si ... nu mi-au ajuns banii. am luat legume de salata si fructe pt matei, niste maieuri din astea la 4 lei bucata si o sapca. nimic iesit din comun. a trebuit sa mai inot pana la mega sa iau mezel si alte alea de pe card ca nu mai aveam bani. si toti te servesc de parca ti le-ar da de pomana. auziti voi, 5 mii de lei o bucata de ardei gras.(!!!!)
pe strada toti dau peste tine cu masina, toti te injura, ce sa mai .. revin, tzara de kkt.
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
alexia si daria bbline de flavia
erik bb de marybell
eva bb de gio
sonia bb de conchita
catalina noi am intrat aseara in casa pe la 10 si era cald rau de tot, deci nu ti s-a parut chiar nu s-a racorit.
nadiutza 
hai mai alinuk ca m-ai facut sa plang asa de dimineata. chiar ca e o mare minune, mai ales ca puii astia de om au inceput sa cunoasca, sa reactioneze frumos. de exemplu emmi a inceput, cand o luam in brate, sa puna caputul pe umarul nostru...pai suntem uzi in 2 secunte
. acum dimineata cand nu am chef de trezit in forta o iau cu mine in pat si se intoarce pe o parte cu curu' la mine si doarme asa de linistita si io ma uit ca proasta la ea minute in sir si o analizez si-mi spun ca e cea mai frumoasa si desteapta si..si..si.
lili chiar nu stiu ce sa-ti sugerez. din fericire emmi doarme ff bine. chiar daca are momentele ei de neliniste si scandar nu pot sa spun decat ca e un copil ff cuminte. aaaa, nepotzica mea a avut colici pana la 7 luni deci...e posibil.
hihi laura de ce stelutzeeeee! cred ca a fost tare frumos.
marybell sa-ti traiasca edy!
bravo pepsi!!! felicitari mamico!
catalina pai poate matei se trezeste asa devreme de la lumina cum ai spus si tu. nu aveti jaluzele? io am pus la 2 zile dupa ce am vazut ca emmi ma trezeste cu noaptea-n cap. fataaaaa pai tu iti lasi cumparaturile importante pt sambata/duminica? nicioadata. cel mai bine e martea...si asta o stiu de la niste prieteni care au taraba in piata la obor, deci stiu cum stau treburile.
emmishoara mea e mai bine, petele au inceput sa dispara. acum se joaca de zor cu jucaricile. aaaaa, sper sa-mi fac timp azi sa pun o poza facuta aseara pe la 11.30 cu dormea ea pe burtica si cu fundu-n sus. dulceata pamantului nu alta!
Catalina spune:
Marina, si eu stiu asta cu lunea sau martea pt cumparaturi dar ce fac cu Matei? Crezi ca pot sa car si pe Matei si cumparaturile si carutul? Mor, iti dai seama ... Am incercat o data dar am zis ca lesin pe scari.
marinar spune:
catalina ai dreptate, tu mai cari si carutul pe scari. eu macar am lift si nu cumpar mereu tot ce am nevoie, sau iau in cantitati mai mici. era mai bine daca ai fi putut merge seara cu cornel.
frate sunt fleasca de transpiratie. bine ca mai adie vantul si se mai face putin curent, macar cat fac si eu curatenie.
sraluca spune:
Lasa ca le pun eu. cel putin incerc![]()
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
Catalina spune:
Da mai Marina, si eu sunt lac de apa. Bine io prajesc asa ca ... .
Lui Matei i-am facut inca un dush si a papat fructele (in care i-am pus de ieri visine si vaz ca e ok, ieri a facut un singur kk) si a baut cu succes apa din canita Primii Pasi. Chiar intindea gura dupa ea. Mi s-a parut o super idee.
Acum doarme. Dar la el tot 31 de grade sunt. Of.
sraluca spune:
TOATE POZELE SUNT www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/" target="_blank">AICI
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
Catalina spune:
care va bagati sa faceti un capitol nou sa mai traduc din carte despre problemele de somn
cristiana70 spune:
Fetili dragi, voi umpleti pagina dupa pagina, si eu ma lupt cu ferestrele. Cine m-o fi pus sa fac asa geamuri mari la casa, nu-mi erau bune mai mici? Sunt transpirata leoarca, de la cinci dimineata a plouat pana pe la opt, e o zapuseala teribila.
PEPSI, felicitari, sa-ti traiasca micutul David, sa fie mancacios si sanatos!
Am terminat cu strada, am vazut ce faceti voi, mi-am luat pauza (meritata oare?), ma intorc la carpele mele, pupici!
cristina mamica de
David (21.12.2006)