Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 8
Florentina G spune:
Uraaaaa! Primul pishu la olita! Era langa mine, in maieu si in fundul gol si imi spune "fac pishu" - eu, fara sa ma ambalez i-am spus "ia olita si fa in ea ca sa nu mai faci balta pe jos si sa-ti curga pe picioare". S-a dus a luat olita si a facut. Acum sa vedem ce va fi de acum incolo!
Nelia, am incredere ca o sa te descurci cu examenele de la anu'. Usor nu va fi insa pusa in fata faptului implinit parca nu mai pare la fel de greu ca atunci cand te gandesti la ele.
Oana, cu placere. E simplu sa faci pozele publice dar daca tot inchid astia yahoo photos la ce bun sa te mai chinui...
Newmami - am vazut pozele voastre, ati avut super petrecere iar Patrick e un scump.
Am fugit...
Multumim de urarile de sanatate... Sper si eu sa treaca repede ca e tare agitat, nici de mancat nu ii arde, nici macar lapte de la tzitzi nu a baut.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Buna!
Azi am fost cu copiii, plus un prieten de-a lui fiu-meu, la zoo. Bianca nu s-a schimbat prea mult, tot frica de animalele mari, cand s-a ridicat tigrul (digu) in 2 picioare si s-a intins pe gratiile custii si-a mai cascat si botul ala imens a incremenit de spaima. La fel si la ierbivore ii este frica, i-am explicat ca au gard si nu pot iesi, de aceea ne plimbam noi pe alee sa le vedem, nu doar in filmulete sau poze. In rest numai dupa Andreas si prietenul lui, spre disperarea lui frate-su care ma implora sa i-o iau pe Bianca de pe cap sa poata si el sa se relaxeze. Il inteleg perfect ca asa era si sora-mea numai dupa mine, dar Bianca e tot mai topita dupa el, sa fie in preajma sau cu prietenii lui. ieri alergam in parc dupa ea, ea dupa gasca lui Andreas si ei fugeau de ea, eram ca soarecele, pisica si cainele, fiecare fugea dupa cineva ![]()
Florentina apari rar, dar si cand esti prezenta citesc cu atata drag tot ce scrii. Exceptand partea amuzanta a cauzei imbolnavirii lui Patrick imi pare rau ca s-a imbolnavit, dar daca i-ai inceput tratamentul in faza mai incipienta poate se vindeca mai repede. Sanatate la amandoi puiutii
!
Multumesc de complimente, initial nu mi s-a parut cine stie ce rochita alba cu posetuta (a primit-o de la mami) dar cand am imbracat-o parca i-a transmis rochitei personalitatea ei si tare mi-a placut si mie cum ii venea.
Cata dreptate ai despre lumea civilizata, la fel e si in olanda, ori de cate ori am fost mi-am incarcat bateriile, nu inteleg de ce sora-mea nu apreciaza deloc tara, iar eu sunt innebunita dupa ea, dar asa a fost sa fie norocul.
Tu n-ai carnet? Eu cred ca impresia asta cu stresul condusului in Bucuresti e mai mult din prisma pietonului, te inveti cu orice chiar si cu condusul in conditii de trafic infernal, daca pana si brasovul a devenit atat de aglomerat ce sa mai zic de capitala.
Oana englezoaica super masinuta!!! Cred si eu ca nu vrei sa te mai intorci la masina ta, desi o masina din 96 nu poate sa arate totusi prea rau. Eu in primele zile de condus nu-mi venea sa cred ca masina e perfecta si nu mai trebuie sa-mi fac nici un stres ca imi pica ceva pe strada sau ca n-am verificarea tehnica sau ca e plina de rugina si-mi poate cadea podeaua si alte temeri de-astea ca numa placere numai era condusul renaultului. Acum sunt atat de incantata de ea ca toata ziua imi vine sa merg undeva.
M-am operat la brasov, operatie clasica dar am predispozitie pentru cicatrici cheloide mi s-a spus, asa ca imi raman urme urate. Asta e, sanatoasa sa fiu.
Nelia stiu ca te consuma examenele dar priveste partea plina a paharului ca ai terminat si asa cum spuneai si tu oricum il iei si prea mult nu-ti va afecta media per ansamblu. La ora actuala sunt atat de rupta de latura profesionala incat am ajuns sa ma subestimez si ma desconsider ca as fi capabila sa mai imi revin vreodata si de asta simt un stres pentru 2 iulie, dar cum atatea mamici au spus ca incet incet iti revii ma gandesc ca o fi vreo chestie universal valabila.
Tu vei avea mobil la tine? Nu vreau sa par insistenta, daca e sa ne intalnim ne intalnim noi. La ce hotel stai?
OanaC ce de entertainment aveti, foarte fain, lume civilizata ce mai. Ma bucur ca si-a gasit Eva un nou tovaras de joaca, isi recapata increderea pierduta in copii, iar tu esti mai relaxata ca nu mai e in preajma fetitei razboinice.
Sper sa fie o experienta placuta noua day care desi nu vad de ce n-ar fi la cum ai descris-o si sa se simta Eva foarte bine, sa-i placa si sa-si faca prieteni.
Scriu de ceva timp la mesajul asta asa ca e cazul sa-i dau drumul si sa iesim tura doua afara.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
NewMami spune:
FlorentinaG, esti tare draguta ca intotdeuana
. Intr-adevara party-ul a fost un blast din toate punctele de vedere, iar copii Doamne cat de fericiti au putut sa fie, nu mi-a venit sa cred cat de bine au interactionat unul cu altul, si cat de mult fun au putut avea.
Multa sanatate micutului Patrick, sa se faca bine repede. Bravo Maya 

ptr. pisu la olita (noi inca n-am inceput si nici n-avem de gand pana nu venim din tara) aceasta operatiune.
Multe succese in business, sa se aseze lucrurile asa cum vreti voi si sa treceti cat mai repede peste perioada de stress caracteristica oricarui inceput. Bafta multa.
OlgaM, ti-am trimis e-mail-ul dar daca imi aduc eu bine aminte voi la ora asta stati cu burta la soare prin Grecia 
Elisor, nici un semn de la tine ca you've got mail
nu-ti merge e-mail-ul????
elisor spune:
Anca adineauri mi-am verificat posta si am citit mailul tau, promit ca-ti raspund in cel mai scurt timp, maine dimineata eventual cand sunt ceva mai libera si atunci vreau sa stau si pe indelete sa ma uit la poze de la partyul de sambata, am vazut cateva dar nu asa cum imi place mie sa va savurez pozele.
Nu lasa sa te cotropeasca durerea ia ceva urgent sa-ti aline capul in prima faza, esti foarte sensibila si racesti vad ca foarte usor. De fapt si mie mi se pare mult mai usor s-o pui vara de-o raceala decat in miez de iarna. Sanatate multa la amandoi, faceti-va bine ca acusica trebuie sa va faceti bagajele. 
Florentina felicitari!!! S-o tina tot asa! Asta mai vroiam sa-ti spun ca eu am ajuns sa-i pun peste scutec si chilotei ca sa nu-si mai poata da jos scutecul, ca a facut o pasiune de a umbla goala prin casa si daca se ia cu joaca adio pipi/kk la wc, tot parchetul ramane wc public.
Bea bafta la examen, saptamana asta sau undev aprin zona este, nu? Mai ai un pic si faci bagajele si tu. felicitari si pifosului, s-o tina tot asa, inceputul e bun!
Laura, Olguta, Raluca, Cornelia ce mai crosetati voi? Sper ca sunteti bine...voi si puiutii vostri.
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
elisor spune:
Anca am scris in acelasi timp. N-am stiut ca Olguta e in Grecia, de-asta tace de o perioada buna de timp, cred ca mi-a scapat cand a spus ca pleaca 
Bianca (13.06.2005)
Danelutza spune:
La multi ani, DARIA MARIA !
La multi ani, ANA ILINCA !

omustata spune:
La multi ani Iulia si Luana!
La multi ani, Ana si Daria! Sa fiti sanatoase fetite frumoase, fericite si sa aveti o viata plina de noroc si impliniri.
A venit sotul meu marti si de atunci accesul la calculator este destul de limitat. Nici sa citesc tot ce ati scris nu am apucat. Noi ne luptam cu crizele de personalitate si cu lipsa de chef si de vointa sa faca mai des la olita. Face de vreo 2-3 ori pe zi si cam atat, mai mult pentru ca o pun eu. Foarte rar cere singura. Spune din ce in ce mai multe cuvinte, dar nu le leaga. Insa in ultima vreme parca are o explozie de cuvinte. Cred ca a avut dreptate pediatra ei, ca odata ce va ajunge in Romania si va auzi vorbindu-se numai romaneste o sa-si dea drumul. Mai este cineva care este inca la stadiul de cuvinte, fara sa fire legate in propozitii simple?
Si acum sa raspund din putinul pe care mi-l aduc aminte.
Laura-nu am retinut exact, cu ce boala te-ai pricopisit de ai febra asa mare. Sanatate multa!
onixone-frumoase pozele tale si Alex arata foarte schimbat de cand l-ai tuns. Si mie imi place Londra la nebunie, este unul dintre orasele in care mi-as dori mult sa traiesc.
Daniela-sanatate mamei tale.
OlgaT-ma bucur ca ai gasit bona pentru Tony. Sa fie cu noroc. Nu vrei sa ne zici cum mai este Tony cu ganglionii. Ati fost la doctor?
babygirl-distractie placuta la mare!
Gabitza-drum bun spre casa!
Nelia-succes la examene! Eu mi-am facut aici ecografie la centrul Sanador, si am fost multumita. De fapt de ani de zile ma duc acolo si eu si sora mea si mie mi se pare o clinica foarte ok.
Cam atat am retinut. Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
nelia spune:
Elisor, inca nu stiu la ce hotel voi sta, dar aflu cind sunam sa dam ora avionului. Am niste emotii!!! Nu, nu voi avea mobil, nu am avut niciodata si nici nu cred ca voi avea... poate cind vor creste copiii, ca sa comunic cu ei. Dar tu ai? Daca nu, ramine doar sa stim hotelul sau sa ne dam un punct de intilnire, desi asta e cam greu acum, ca eu habar nu am ce e pe acolo. Vedem noi, gasim noi o solutie... bine ca vrem sa ne intilnim.![]()
Florentina, pai nu ma mai gindesc, gata, de ieri seara, dupa ce am bocit ca sa ma linistesc, am pus scoala in cui. Voi mai face cevala tema aia mine sau poimiine, luni o duc si chiar ca nu ma mai gindesc ce fac din toamna. Voi vedea la fata locului. Felicitari pentru primul pisu' al Mayei!
Bea, da, bafta la examene! Cind le ai, duminica parca...
Newmami, eu nu am vazut pozele... sa intru pe contul comun? Si au mai fost poze puse si eu nu am apucat sa ma uit la ele, iar acum nu mai stiu nici ale cui erau si deci nici de unde sa le iau.
OlgaM, ai mai spus parca de centrul Sanador. Trebuie programare? E in Bucuresti, nu? Cam pe unde? Tu intrebi daca mai este cineva la stadiul de cuvinte... eu intreb daca mai este cineva la stadiul de bebeluseala? Ca Tudora in afara de cuvintele spuse la un an, vreo 30 la numar, nu spune mare lucru. Si nici alea nu sint clare si conforme cu realitatea, dar stim noi foarte bine ce inseamna. Eu vorbesc eu ea si desi nu a facut progrese la vorbit, mi se pare ca s-a imbunatatit comunicarea (a mea!) cu ea. Adica o intreb, imi raspunde, inteleg, repet si ea da din cap satisfacuta ca am inteles bine ce a vrut sa spuna. Dar nu vorbeste!
Am intrebat din nou acum si la pediatru si la gradinita daca e cazul sa ma ingrijorez si toata lumea imi spune ca nu, e prea devreme. Sint copii care si la 3 ani vorbesc ca Tudora si sint perfect normali din toate punctele de vedere. Cica abia dupa aceea se pote pune vreo problema. Desi mi-ar placea tare mult sa o aud vorbind, ca are o voce atit de placuta si cind mai spune cite un cuvint corect ma topesc de dragul ei, pina la doi ani si jumatate voi sta linistita, ca atunci si-a dat drumul si Agata. Dar daca nici pina atunci nu vorbeste... nu stiu daca chiar mai pot sta linistita.![]()
Nu mai stiu ce voiam sa spun, ca parca mai voiam sa raspund cuiva, dar m-a lasat neuronul, unde e Loreen, ca ea sigur ar gasi o expresie plastica pentru asa ceva... Ma duc sa ma apuc de bagaje!
Niciodata nu mi-a placut sa fac bagaje si nici sa desfac, dar nu am incotro. Am vazut astazi un rucsac, la 128 dolari canadieni (plus taxele aferente, ar face vreo 150... Scump, dar mi-a placut ca era pe roti, si se putea tiri dupa tine, se putea pune si in spate, avea o parte detasabila daca vrei sa-l faci mai mic, se facea si ca o valiza, adica avea un miner si pentru mina, si bineinteles ca poti sa-l pui si in spate. Garantie pe viata, ca era de la o firma cunoscuta, dar am uitat acum care. Super!!! Asa l-as fi luat, dar am zis ca ma mai gindesc, desi cred ca pina la urma il cumpar. Mai am doua geamantane, dar sint mari si imi va fi greu sa le transport in Romania, un rucsac imi trebuie, si mai ales unul care sa-l pot pune si pe roti cind drumul imi permite.
Gata, ma duc la impachetat!
CORNELIA
www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">13+ , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
monu spune:
Ola, ma topesc de cald si fetele la fel. azi noapte am avut noapte alba alexia nu a vrut sa doarma. noroc ca antonia si tati au dormit. numai stiu ce mai vraeu sa zic. pur si simplu lesin de cald. cred ca cel mai bun sport acum e sa te plimbi prin supermarket-uri
ca acolo e racoare.
sanatate multa la bolnaviori si bravo pentru cei care au inceput sa faca la olitza / wc.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
onixone spune:
olga: multumim pt aprecieri.Noi ne aflam inca la stadiul cuvinte doar.
cu wc stam prost, daca inainte imi zicea caca si il puneam pe wc acum refuza total.Il intreb daca vrea sa mearga sa faca pipi si el zice:NO! si il intreb de ce? Si el incepe sa turuie pe limba lui dar habar nu am ce zice ca nu imi arunca nici un cuvant ca sa inteleg, dar vorbeste cu atata inversunare, ca il mai intreb inca o data de amuzament.Nici nu stiu ce sa fac...sa mai incerc sau sa il las mai incolo?ieri am spalat la chilotei de mi-a venit rau...si ii spun ca nu e frumos sa faca pe el implicit pe parchet si el se uita cu niste ochi mari si spune NO!
problema mare acum este ca arunca cu tot ce prinde in cale.Am ineput metoda naughty step si s-a cam prins caci imediat ce se pune pe el zice sorry si sare repede sa ma pupe...si eu ii spun ca dupa ce trece un minut sa zica sorry.Si sta el cum sta, dar eu ma invart pe langa el ca altfel ar pleca...si ii repet de ce e pedepsit...dar sincer nu prea sa vad remuscari, plus ca ii iau obiectul care l-a aruncat.
Fetelor care folosesc metoda asta, fac bine sau gresesc pe undeva?Nelia pe tine te-am auzit ca folosesti naughty step.Cum merge la fete in special la cea mica?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA