Copilutzi de mai-iunie 2005 (41) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 17
elisor spune:
Onixone ar trebui sa ajungi la un stomatolog sa-ti dreneze abcesul si apoi sa iei antibiotic. Stiu ca paracetamolul mai linisteset durerea dar daca ai fata umflata nu rezolvi nimic cu el, eventual ipubrofen. Dar antibiotic ma gandesc ca oricum nu poti lua fara reteta deci tot trebuie sa ajungi la un medic, nu? Of, imi pare rau ca-l ai, stiu cat sunt de dureroase.
Mai da ce vorbaret s-a facut Alex, bravo lui!
Florentina asa pateam si eu cu Andreas cand incepea sa mi se planga ca-l doare una alta, el e si genul miorlait care duce durerea la extrem si s-a intamplat de vreo cateva ori sa ajungem la urgente ca ne-am speriat. Cand il mai auzeam si ca-l doare capul ma lua pe mine cu rau. De cele mai multe ori ii dadeam nurofen si ca prin minune trecea totul si ma linisteam si eu.
Sper sa nu fie nimic problematic cu Maya si sa-i treaca oricare-ar fi fost cauza starii de rau.
vroiam sa mai raspund una alta dar sunt in pragul unei crize de nervi, atat de maraita a fost bianca azi de cred c-o iau la bataie daca nu se astampara. Tot ce mi-a cerut si m-a frecat azi pentru orice fleac numai cu maraieli a fost. cand mai incepe si Andreas cu "uite mami ce-a facut Bianca" simt ca explodez. O fi si caldura de vina, o fi si agitatia mea cu serviciul si faptul ca nu sunt impacata cu unele aspecte ale "lasarii la vatra" a lui Bia, nu stiu ce e dar vreau si eu vacanta, de parca nu tot cu copiii merg.
Iulia ma gandeam la tine si ma intrebam cum mai este David dupa operatie.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Ioana si noi tot la Cristal ne-am facut veacul 2 ani la rand si am fost foarte multumiti, in Eforie N se mananca intradevar bine dar eu una m-am saturat de Belona si manelele ce urlau pe plaja, semintele si plaja destul de nasoala si cam departe orice hotel de plaja. N-as putea sa merg ani la rand in aceeasi statiune.
Distractie placuta, dar stai nitel ca e de abia marti, mai ai de muncit pana atunci ![]()
Florentina sper sa fie doar o alarma falsa toata nebunia asta cu testele prietenei tale si sa se linisteasca cat mai repede.
Maine imi vin hainele comandate de la Quelle, de abia stept sa vad cum imi vine costumul si rochia, mi-am luat si un set sutien cu chilot pe roz si acum mi-am luat si pentru ca mi s-a nimerit atat de bine mi-am luat si pe bleu si negru, pacat ca nu gasesc costum de baie in aceeasi croiala.
Gata, s-a oprit ploaia, sper ca s-a mai racorit putin si iesim afara, cum spuneam m-a capiat de cap.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
Maya e bine acum, nu o mai doare nimic. Ori i-a trecut de la nurofen ori a uitat sa se mai planga!
Elisor, cum e cu comanda Quelle? Am facut si eu una duminica, in cate zile sa ma astept sa ajunga?
Androix, am vazut pozele de la munte... sunteti de admirat ca va incumetati sa plecati la drum sa va relaxati cu doi copii mici, numai familia voastra.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
corni spune:
HELLOOOOOOO!
Va pup pe toate si pe toti copilutzii si binenteles pe noii bebelusi.Din cate am spicuit si am vazut, au aparut bebelusi dragalasi, va felicit din suflet.Am vazut cateva poze si pentru mine care am lipsit 1 an de zile mi se pare diferentza foarte mare, am recunoscut aceleasi trasaturi dar in schimb au crescut mult,sunt super incantata de revedere.
Trebuie sa ma reacomodez si voi mai intra,va pup inca o data.
gabitzam spune:
Bine ai revenit, Corni! 

Sa ne povestesti de voi, de Timi, vrem poze ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Flori, mie ieri mi-a venit comanda de la Quelle, un costum de baie, cam 2 saptamani a durat. Comanda initiala avea 3 produse, dar a venit doar costumul de baie. Cam au obiceiul sa segmenteze comanda dupa cum au produsele, dar taxele postale se platesc o singura data pe comanda, chiar daca aujung 3 pachete. Alta data comanda a venit cam dupa o luna.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Danelutza spune:
La multi ani, Caterina !
Sa cresti mare, iar fericirea, sanatatea, bucuriile si norocul sa te insoteasca pe drumul lung al vietii !

onixone spune:
elisor: da mai sunt dureroase...iar eu nu prea am avut probleme cu dintii, si ce am avut mi-a facut.Iau niste tretaciclina ca nu am alt antibiotic in casa...oricum vin in curand in romania si iar la dentist sa vad ce mai am de facut...desi stiu cand am fost in ianuarie mi-a zis ca nu mai am nimic de facut...in fine asta e!!
ioana i: mai opreste-te te rog cu meniurile astea ca nu mai pot de pofta!!!!hmmmm
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
onixone spune:
ioana i: plimbare placuta mamei?Unde sta?
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
loreen spune:
Onixone apai chiar am stat impreuna la vreo coada ca-s prea multe coincidente...si mama mea e din Bistrita si eu scapata pe aici din greseala...mi-s ardeleanca pana-n maduva oaselor...si nu ma starni la meniuri ardelenesti ca amu imi dau drumu si salivez ca nu destul transpir ca boul la 28 de grade cate sunt acuma afara...
Adina am digerat pozele in liniste ...foarte frumoase...stii in poze pare litoralul tare frumos,dar ma bucur ca mai este cineva care crede ca mine ca e o prostie sa arunci atatia bani pe niste conditii care nu-mi merita costul...
Corni mama ei de telepatie...azi m-am gandit la voi si am zis maine sa va sun sa vad ce mai faceti ca nu ne-am auzit de aproape 2 luni...astept si eu ca si fetele vesti caniculare despre voi...
Florentina spusesem de prima oara ca am schimbat doar mobila ca nu am mai avut bani si de perdea...nici tapetul nu are nici o legatura cu mobila insa next time...inca nu am gasit o perdea sa-mi placa si plus de asta astept si biblioteca sa vad noua aranjare si apoi ma mai gandesc...
Ce-i drept vreau sa stau bot in bot cu iubita mea mica si draga insa iarasi mai stiu ca odata cu trecerea timpului obiceiul se impamanteneste si greu il mai scot din sange...
Elisor sper sa-ti placa hainele de la Quelle...am comandat si eu cu Oana niste una alta si am luat-o in bot la modul original...dar tu sa ai mai mult noroc decat noi...
Nelia eu renunt deocamdata la oala....Delia pare timorata cand vede oala si am zis ca trebuie putin pauza pana nu apuca ura de-a binelea...am o tona de colotei si sper sa-i vina cand o va vrea sa stea pe tron...
Beatrice drum bun catre tzara ...sa nu aveti peripetii si sa ajungeti cu bine
In we se arata rost de plecat la Fundata...as pleca insa cand ma gandesc ca duminica fac o vesnicie pe drum si ajung cand pleaca lumea de aici iar a doua zi la munca imi vine sa ma gatui...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"