SUNT GRAVIDA!!!!

SUNT GRAVIDA!!!! | Autor: paraluta

Link direct la acest mesaj

Salut, sunt inca asa de surprinsa, incat nici nu stiu ce sa va spun!!
Mi-a iesit testul pozitiv, iar la doctor, iar pozitiv.
ma duc saptamana viitoare la consultatie, si atunci sper sa aflu mai multe!!!
Ajutati-ma si pe mine cu sfaturi, va rog!!!
E bine sa beau cafea dimineata? Beau numai una pe zi.
ce trebuie sa am grija?
Am programare la coafor, vroiam sa-mi vopsesc radacinile. E bine sau nu sa le vopsesc? Va rog raspundeti-mi, si ajutati o viitoare mamica!!!Sunt inca asa de socata!!!
Va pup dulce!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Sarcina usoara sa ai. Te asteptam la Mamici de ianuarie-februarie, ca sa poti schimba informatii si sfaturi. Vopsitul parului e interzis primele 4 luni, mai ales la radacini, pt. ca substanta ajunge in sange si apoi la bebe.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Felicitari!!!!
Iti doresc o sarcina si o nastere fara probleme si un bebelus sanatos!

Cind ai data probabila a nasterii?(DPN)
Daca este inainte de 1 martie,te poti inscrie la gravidutele de ianuarie-februarie 2008.
Daca o ai in martie,probabil vei fi deschizatoarea odiseei de Martie-Aprilie 2008.

In tarile scandinave se bea foarte multa cafea preparata la filtru (daca statisticile au dreptate se situeaza pe primele locuri in lume).
E adevarat ca se recomanda sa se reduca pe cit posibil cantitatea dar interdictie nu am auzit ca exista.

numai bine tie si simburelului din burtik

Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Initial creeata de paraluta

Salut, sunt inca asa de surprinsa, incat nici nu stiu ce sa va spun!!
Mi-a iesit testul pozitiv, iar la doctor, iar pozitiv.
ma duc saptamana viitoare la consultatie, si atunci sper sa aflu mai multe!!!
Ajutati-ma si pe mine cu sfaturi, va rog!!!
E bine sa beau cafea dimineata? Beau numai una pe zi.
ce trebuie sa am grija?
Am programare la coafor, vroiam sa-mi vopsesc radacinile. E bine sau nu sa le vopsesc? Va rog raspundeti-mi, si ajutati o viitoare mamica!!!Sunt inca asa de socata!!!
Va pup dulce!!!

Intai, felicitari pentru sarcina! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si mancacios! Cat despre avalansha de intrebari pe care o ai, sigur o sa gasesti toate raspunsurile daca dai o cautare pe forum! S-au tot discutat subiectele acestea... Uite, la intamplare cateva discutii despre vopsitul parului in timpul sarcinii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69100&SearchTerms=vopsit,sarcina
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60917&SearchTerms=vopsit,sarcina

Mai sunt inca multe la fel! Ce mai poti sa faci este sa-ti cauti colegele de odisee, adica mamicile care au data posibila a nasterii apropiata de a ta. Daca te uiti un pic la topicurile deja deschise, vezi ca suntem grupate in functie de lunile cand vom naste - iulie-august 2007, sept.-oct etc. pana in ianuarie-ferbruarie 2008. Poti posta acolo datele tale si sunt sigura ca fetele cu o varsta a sarcinii apropiata de a ta te iti vor fi alaturi!

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

In primul rand,felicitari!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!
Legat de vopsit,nu zic sa faci ca mine,dar eu m-am vopsit lunar si cu prima sarcina si cu a doua si totul e bine,am o fetita de 6 ani si un baietel de 3 luni,perfect sanatosi.Cand am intrebat,la randul meu,medicul mi-a zis ca nu face mai mult rau o vopsea de par decat altele din mediul in care traim.
Fa cum iti dicteaza inima,cum simti tu nu numai cu vopseaua ci si cu alte "probleme" pe care le vei intalni pe parcursul sarcinii,pentru ca,oricum,vei auzi la tot pasul pareri contradictorii.

http://community.webshots.com/user/lilidana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

sarcina usoara si bebelus sanatos! poti bea cafea,una mica mica pe zi. du-te si la coafor sa fii frumoasa .

quote:
Originally posted by irlandeza

Sarcina usoara sa ai. Te asteptam la Mamici de ianuarie-februarie, ca sa poti schimba informatii si sfaturi. Vopsitul parului e interzis primele 4 luni, mai ales la radacini, pt. ca substanta ajunge in sange si apoi la bebe.

Noi 2 singurei

11+

nu scrie nicaieri asta nu mai speriati fetele degeaba . cantitatea de amoniac din vopsea care trece in circulatia sistemica e infima.
sarcina frumoasa tuturor!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

va pup, sunteti grozave!!!
Aflu saptamana viitoare cam cate saptamani am, si atuncea o sa ma inscriu la subiectul cu lunile corespunzatoare!!!
Sper sa nu va suparatzi,daca va mai intreb din cand in cand cate una - alta, da´sunt cam singurica pe- aici, si e cam greu de aflat.
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by roxanaz

sarcina usoara si bebelus sanatos! poti bea cafea,una mica mica pe zi. du-te si la coafor sa fii frumoasa .

quote:
Originally posted by irlandeza

Noi 2 singurei

11+

nu scrie nicaieri asta nu mai speriati fetele degeaba . cantitatea de amoniac din vopsea care trece in circulatia sistemica e infima.
sarcina frumoasa tuturor!

Roxana

Eu nu spun prostii, chiar scrie asta, de aceea i-am spus si ei.
Vopsitul parului este periculos pentru fat! ADEVARAT

Dr.Shams sfatuieste ca vopsitul parului sa fie evitat cel putin in primele patru luni de sarcina. S-a observat ca mici cantitati de vopsea pot fi absorbite prin pielea capului si eliminate prin urina, ceea ce face posibil ca aceasta sa treaca si prin placenta. La fel ca si in alte cazuri in care ai dubii, este mai bine ca vopsitul parului sa fie evitat in perioada sarcinii sau cel putin in primele 4 luni.

Acest paragraf e luat chiar de pe DC, mai trebuie sa si cititi cateodata. Acesta e link-ul:

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=899

Noi 2 singurei

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

paraluta, felicitari pt testul pozitiv!

Cafea poti sa bei, dar in cantitati limitate. O cafea pe zi nu-i bai, din cate am priceput eu. Important este sa nu depastesti cantitatea de 300 miligrame de cofeina pe zi (si aici intra cafea plus ciocolata plus cola, etc).

In privinta vopsitului, asa cum zicea cineva mai sus, e mai bine sa nu risti. Asta din cauza ca depinde foarte mult ce fel de vopsea folosesti. E adevarat ca sunt unele care nu dauneaza, dar sunt si altele care contin substante toxice pt fat. Cum tu nu ai cum sa stii ce vor folosi cosmeticienele tale, mai bine ar fi sa te abtii.

Mult succes si sarcina usoara!

32+, cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

atunci ai bine ma abtin cu vopsitul!
As vrea sa va mai intreb ceva: cum e cu radiatziile de la computer???
Eu am un model mai vechi!!
Pupici!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

si eu as fi vrut sa ma vopsesc si toata lumea mi-a zis ca se poate caci riscurile nu sunt asa mari dar sunt riscurile care ti le asumi tu...eu nu mi-am asumat acest risc! si ma simt mai bine, nevopsita dar fara mustrari de constiinta, de cafea poti bea max.2 cesti asa mi-a zis mie... dar tu incearca sa mergi la un dr. ginec si el cred ca te va lamuri mai bine!
cat despre radiatii de la computerfetelor e adevarat poate da?
mi-e frica caci eu tin laptopul pe brate! de asta am dureri in ultima vreme va rog sa imi raspundeti!!!!!

STEFANIA14+

foto cu burtici

Mergi la inceput