Mamici de iulie-august 2007 (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna dimineata,

Ce frumos ati spus voi fetelor, Luna si Simo, foarte impaciuitor, calm si frumos.
Si pe mine ma asteapta o cezariana la rece cald, caldut nici nu stiu (apropos de fericirea de a merge la dr) abia astept si eu sa merg joi, sa mai vad ce mai facem, eu as merge de 2 ori pe saptamana, el m-a chemat doar odata la 3 saptmani - o luna pana acum. Dar o luna nu mai are la dispozitie acum!

Am fost la eco vinerea trecuta, bebelusha mea avea 2.867 Kg, si masuratori pentru 35 s si 2 zile desi noi aveam 34 so p zi. Deci mai mare cu o saptamana si o zi. Ce bine. Asta inseamna ca joi voi avea 35 sau 36. Una din ele.

De data asta Iosup a prestat foarte bine, isi stia aparatul pe nevazute, sotul a avut un ecran imens pe care si-a admirat fetita, numai eu am stat cu gatul sucit incercand sa vad ceva. E bucalata tare la fetisoara si frumoaaaasa, parca insa are nasul cam turtit, sper sa-i treaca in curand

Va pup pe toate si desi avem toate dureri si nemultumiri - eu am cand ma rasucesc (sau incerc) in pat ce ma mai doare..., va spun sa fiti vesele ca bebeii sosesc si ne schimba viata. Incepe un nou capitol, pentru unele dintre noi nou de tot, pentru altele oricum nou - fiecare bebelush e diferit - si vom experimenta atatea lucruri noi incat chiar ca nu mai conteaza decat sustinerea si optimismul.

Clau

34+ (sau 35+ dupa cum spune ecograful...) Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

quote:
Originally posted by ghinetz

N-am mai vazut-o pe forum pe Lavinia. Pe unde o fi? Sigur bate targul in lung si-n lat pentru a-si finaliza bagajul...

Oana 34+ Victor-Constantin si Stefan-Vladimir 4ani+

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Oana , sunt si io pe aici, topita de caldura asa cum va spunea si Simo

Simo faina urarea, mai ca-mi vine sa nasc azi... eh, sper si eu ca scap de exercitiile de genul "hai sa vedem cum rezista mami daca sutam in vezica" Nici eu nu am un bagaj pt spital, mai am o lista luuunga de cumparaturi (si o completez dupa indicatiile mamei de A-uri )

Anya nastere usoara si refacere rapida si multumim pt pretioasele tale indicatii (eu una nu m-as fi gandit la unele nici in somn )

Gabi suntem mari de acum , felicitari pt progrese

Monica pt ieri, cu intarziere

Irinusha imi place atitudinea ta, si eu gandesc la fel... or fi si ceva neplaceri (oboseala, oracait, pampersi murdari), dar toate astea sunt un mic sacrificiu pe langa iubirea ce o poate nutri un copil pt mama lui.

Deni fain la plaja, se vede ca e inceputul sezonului, ca era o apa curata Sa va fie de bine concediul! Iar Vladut e un dulce , mai ales cand va pupa senzual

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 36+
AMR 13 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Va pup pe toate si va doresc mult optimism si rabdare...
Cred ca e mai greu acum pe ultima suta....

Eu sunt mai stresata de licenta decat de nastere... si ma gandesc acum ca mi-a picat bine examenul acum ca imi distrage atentia si nu pot sa ma gandesc la cine stie ce prostii...

Andreeac am vrut sa te intreb cam cum gasesc eu babycare in Niro dar
l-am gasit... Am fost pe acolo si prin Dragonul rosu...Sunt incantata am gasit lucrusoare super!!! Eram stresata ca nu am facut niciun fel de bagaj... dar acum constat ca nu eram singura....

Nma, nu am renuntat la examen, il dau acuma, cu orice risc(ca nu prea am chef de invatat) ca dupa aia cu bebe cred ca o sa fie mai greu...

Anya, o sa iti tin pumnii miine, sigur am sa ma gandesc la tine... ca si eu voi fi la spital miine sa mai fac o eco, si astept acolo vreo 2 ore asa ca iti voi tine pumnii in timpul asta...

Hai va pup, ma duc sa mai invat cate ceva(oricum nu prea retin cine stie ce) da' sunt cu ochii pe voi....

greierash 36+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

In primul rand
Anya, Anya

Intrebare, la noi cine transmite in direct de la locul faptei? Adica cine are onoarea sa ne transmita cand a iesit Arina?

Simo pastreaz-o pt posteritate, dar n-ai inteles, nu o sa ma plang la scutece, o sa ma plang la tine pe YM. O mai prind si pe Alina, Hook, Jadi si gata, m-am scos de plans.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Greierash ma bucur ca ai gasit babycare. Ce ai cumparat? Bafta la invatat! Cand ai licenta?

Andreea saptamana 38 Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Si eu vreau sa gasesc babycare in niro...unde e? cine imi explica si mie plizzzzzzzzzzz!

Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

Ce vorbarete ati fost aseara .

Anya, bafta maine. Sunt sigura ca totul va fi bine dar cateva urari si ganduri bune nu au cum sa-ti strice .

Monjum, La Multi Ani! Multa sanatate alaturi de toti dragi tie! Nastere usoara si bb sanatos.

Jadi, bine ai venit! Normal ca am salivat la pozele cu marea. Sa va fie de bine vacantica.

Ioana, , ai mai aflat ceva de analiza aceea?

Simo, prezent!

Felicitari celor care au fost la dr si si-au vizionat bb-ii.

Vad ca s-a reluat discutia cu plimbareala dupa nastere. Eu zic ca e posibil daca bb-ul nu e extrem de dificil. Si e adevarat, e mai usor de calatorit cand e mai mic, mai ales daca e alaptat.
Nu am exclus complet ideea, vom vedea cum e dupa ce vine bb.
La noi e un pic mai complicat pt ca daca am merge la mare nu mai putem veni in Rom in octombrie pt botez cum ne planificasem initial; asta inseamna sa mergem tocmai la anul si bunicii sa nu vada nepoata pana atunci, mmmm, presiuni familiale, exact ce-mi place mie, dar nici nu le putem ignora.

Pupaturi si o dupa-amiaza placuta,

Anto 37 cu siVictor (8 octombrie 2005)

P.S. Uitasem: bagajul nostru e gata, sic, sic, sotul sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

quote:
Originally posted by Blueiris

buna fetelor
azi n-am avut deloc apa calda. oare e revizie? sta cineva pe calea vacaresti, in zona pietii timpuri noi si stie ceva? La cate calduri infrunt asta imi mai lipsea.
va pup
Blueiris
30+ Alexandra
AMR 10 saptamani

E oprita apa pe 18 si 19. Si eu am facut la lighean ca la mamaia acasa. Dar na. Eu una nu mai pot de caldura . Simt ca nu mai am aer.

Alina

Ieri am fost la un mini curs despre nastere cu o moasa. Tot ce ne-a spus Alina ne-a zis si moasa. Asa ca eu cred ca ar trebui sa ii multumim Alinei pentru informatiile pe care ni le da. Sunt sigura ca sunt o gramada de fete carora doctorii lor nu le expun decat avantajele si omit cat mai multe dezavantaje. Eu consider cel important lucru faptul ca luam o decizie in cunostinta de cauza.

Dana S35 + cu Daria Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Tre sa imi fac "mea culpa"

Asa trebuia inceputa ziua de azi:

Anya

Si o sa spun si eu ca iubi...ne impartim treburile...tu o sa fii cu spalatul, schimbatul,....si ca sa nu te extenuezi, noi o sa fim cu "vaaaiii ce dragalasa e!"etc...

Simona 33+ Matei Hisham

Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

am fost azi la spital sa-mi fac internarea. mi-a recioltat sange, pipi si secretie din col...o placere . colul este deschis, iar la eco mi-a zis ca bb e destul de jos si sa stau cuminte sa nu "ma declansez" pana maine . ei, asta m-a bucurat intr-un fel, ca poate se mai dilata un pic si colul si nu "dam buzna" asa sa scoatem copilul pe nepusa masa .
o sa-mi recolteze sange si mie si ei, imediat dupa nastere, sa il duca sotul la inst. hematologic, pentru dozarea de anticorpi de grup. ultima oara aveam titrul 1\16. sa vedem acum ce va fi.

cat am stat pe acolo m-au luat niste "fluturasi" asa prin burta, numai la gandul ca maine o sa-mi tin comoara in brate. senzatia asta nu se compara cu nimic. si la anya am avut tot peridurala si cand a iesit din burta si am auzit-o tipand, apoi cand mi-au dat-o s-o pup, am simtit ca nu exista fericire mai mare. abia astept sa retraiesc din nou emotia asta.

cristina ana, nasc la pantelimon.
si intr-un travaliu declansat de la sine iti pun perfuzii ca sa-l scurteze, insa de multe ori mai sar calul si o dau pe "repede inainte" si forteaza un pic nota.
organismul are un ritm propriu si depinde de fiecare in parte. sunt
gravide cu un col mai spastic, care se dilata mai greu sau cu un uter fibromatos, care are elasticitatea diminuata. de aceea ritmul si calitatea perfuziilor trebuie individualizate.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput