Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 5
brazuca25 spune:
Neatza fetele burticoase! Azi sunt si eu matinala fara sa vreau, ca am pus ceasul sa sune prea devreme...
Este deja f cald afara si am drumuri de facut pana la medicul de familie sa imi dea prenatalul si apoi la servici sa il duc...asta inseamna Titan-Gara de Nord- Militari....Deci muuuult de mers. Norok cu tati meu ca face pe soferul pt "fetele" lui si vine el sa ma duca cu masina cu aer conditionat,ca altfel cu metroul sigur nu imi era bine! Macar sa scap si pe luna asta de stres ca tare peste mana imi e sa duc lunar concediul la servici. Mi se pare o birocratie tipic romaneasca!!!
Hai ca incep cu filosofia de la ora asta si nu e bine.
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
jadi spune:
Neata fetelor, hop si eu la apel!
Monica La Multi Ani pentru ziua de ieri, multa sanatate si un bb frumos! Asteptam vesti despre ziua de azi, bafta multa!
Eles nu te speria, masuratorile ecografice dau gres de la o anumita varsta! Asteapta pana joi cand mergi la dr. si te va lamuri el!
Eu am casa varza, am spalat toate lucrurile, sa vedem cine le calca! Si mai am de aranjat si ceva lucruri prin dulapuri! De bagaj nici macar nu m-am apucat dar cred ca pot sa il fac si martea viitoare!
Ma duc sa scot cele 5 poze de la mare ca nu a avut cine sa ne pozeze si va povestesc si cum am petrecut!
Deni &
Vlad & Tudor
Ioana75 spune:
Buna dimineata! Ieri am intrat din greseala de 2 ori la mamicile de mai-iunie si m-am ingrozit, sa nu fie vre-un semn
.
Monica, la multi ani pentru ieri!
Va salut pe toate
si va doresc o zi buna.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:

Deni deci nu sunt singura inconstienta care nu are nici un bagaj pentru nimic! Cred ca o sa fac un shopping in drum spre nascare!

Brazuca nu mai lua si tu totul in tragic...toate ne plimbam pe acceasi caldura ca si tine dupa concedii...asta-i sitemul, ce sa-i faci? Si unele din noi nu au norocul tau sa faca drumul cu masina cu AC (eu ma duc cu autobuz/tramvai si dupa aia mai am de mers pe jos o distanta considerabila pana la cabinet). Ma bucur sa aud ca tratamentul a dat roade si coulul tau e mai mult decat ok (sper ca retin bine, tu ai avut probleme la inceput, nu?).
Ile cum a spus si LIA, toata lumea a specificat ca nu e tocmai buna inducerea INAINTE de termen. Si sper sa nu se supere Jeny, dar daca ea poate spune ca copilul ala are autism din cauza inducerii, i se acorda premiul Nobel! Inca nu se stie ce anume psovoaca aceasta boala...sau nu oi mai fi eu la curent....Cumnata mea e nascuta cu inducere, ce-i drept dupa 40 de sapt si e o fata tare desteapta.
Anto nu uita sa treci sa semnezi condica.
Sa aveti o zi buna.
Simona
33+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
danis spune:
a propos de cosmaruri, am visat si eu azi-noapte ceva ce am visat si la primul copil... ca pur si simplu a impins atata burtica incat a scos mana prin pielea burtii... si m-a apucat cumva si m-a fortat sa ma asez...
nu m-am trezit speriata, ci doar un pic socata de ce am visat...
monica, la multi ani!
jadi spune:
Am revenit!
La mare a fost frumos dar nu m-am obosit prea mult tinand cont de varsta sarcinii. Mergeam la plaja pana la 11.30, la masa de pranz si in rest am stat in camera. Am mers la plimbare intr-o seara dar nu m-am simitit bine asa ca am zis pas la celelalte plimbari.
Aveti poze de la mare aici.
Si sa nu uit, era plaja plina de gravide si copii mici!
Andicu am ramas super datoare la tine, stii tu de ce, sa suni saptamana viitoare sa va scot la un suc! Nu a plouat in Mamaia duminica, s-a chinuit un pic dar degeaba, unde mai pui ca noi eram pe plaja ca venise si sotul si vroia in apa. Asa ca eram noi si inca o pereche din Iasi cu 2 copii, barbatii faceau baie, copii se jucau si noi mamele ne uitam cum picura!
Deni &
Vlad & Tudor
jeni71 spune:
Neata si sa aveti o zi minunata toate gagicile cu burtici de aici !
Am dormit si eu normal o noapte intreaga si chiar pana la 9 si ceva.
Ile78, nu spun ca autismul a fost declansat de inducerea nasterii, am povestit doar cum a nascut cumnata-mea, legat de ceea ce povestise Anya. Am citit enorm pe internet despre autism - "studiile efectuate pe indivizi cu autism au aratat anormalitati in diverse regiuni ale creierului, incluzand cerebelul si hipocampul". Dar una din cauze poate fi si modul de nastere, un traumatism asupra fatului intrauterin. Nu e o regula ca toti copii nascuti prin nastere provocata sa pateasca asa.
Monica LA MULTI ANI sa fii fericita nastere usoara si un bebelici sanatos !
Jeni
32+
Eles spune:
Jadi, esti sigura ca masuratorile pot da gres?
A mai patit cineva?
De la ce greutate a lui bebe se face cezariana?
Es as vrea sa nasc normal, dar daca el are acum 3520g, inseamna ca o sa fac cezariana daca mai creste?
Va multumesc!
Eles
36 + 
brazuca25 spune:
Ati mai auzit undeva sa iti fie pofta sa mananci GHEATA???? Ca eu asta patesc! Rontai gheata pur si simplu...O face rau la bb? De racit nu am racit si nici nu am de gand!
Denisa Maria
Mai sunt 5 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
andreea c spune:
Neata!
Jadi am vazut pozele. E haios foc Vladut cu palariuta alba, parca-i fetita.
. Cum era apa...ca nu prea se ingramadea lumea?
Andreea
saptamana 38
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005