Mamici de iulie-august 2007 (65)
Raspunsuri - Pagina 27
Ioana75 spune:
Simo, sper sa-ti fie din ce in ce mai bine; mare noroc ai intr-adevar cu dr linga tine in pat
.
Plec si eu acasa sa nu ma extenuez de atita 'munca' la serviciu
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
alina.a, anya, monica FELICITARI mamicilor!!!!! sa va traiasca puiutii si sa va faca cei mai fericiti painti!! 

si....am uitat ce mai era...of....
Aylin,
31+ 
atat de mari suntem
gabiarama spune:
Bine ati venit pe lume Arina si Elisa !
Sa umpleti inimile mamicilor voastre de bucurie !Sa fiti frumoase,sanatoase si cuminti !
Felicitari proaspetelor mamici Alina si Alina!Sa va refaceti cit mai repede si sa aveti muuult laptic pentru printesele voastre !
Poze
Ashera spune:
Jeni, multumesc din suflet ptr raspuns. De luni tre sa imi fac rost de concediu. Cum procedez? Merg la gineco sa-mi dea ceva? Sau direct la medicina muncii? Tre sa explic de ce nu vreau direct prenatal? Ce sa le zic? Multumesc.
32+
Christian
ddanagh spune:

Va rog nu ignorati mesajul.
Si inainte mergeam des la toilet insa de vreo 3 zile ma duc din juma in juma de ora si fac cate 5-6 picaturi. Vi se intapla? Eu am un stres cu pierderea lichidului am. Cum as putea sa aflu daca e intr-adevar lichid? Stiu ca s-a tot vorbit insa nu mi-e clar. Cineva zicea aici dupa miros. Ei bine miros si parca nu miroase a pipi. Ma gandesc ca fiind prea des e destul de diluat. 
Dana
S35 + cu
Daria Stefania
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by ddanaghVa rog nu ignorati mesajul.
Si inainte mergeam des la toilet insa de vreo 3 zile ma duc din juma in juma de ora si fac cate 5-6 picaturi. Vi se intapla? Eu am un stres cu pierderea lichidului am. Cum as putea sa aflu daca e intr-adevar lichid? Stiu ca s-a tot vorbit insa nu mi-e clar. Cineva zicea aici dupa miros. Ei bine miros si parca nu miroase a pipi. Ma gandesc ca fiind prea des e destul de diluat.
DanaS35 + cu
Daria Stefania
Mie asa mi se intampla cand am o infectie urinara! De cand sunt gravida n_am avut dar era cat pe ce, stiu ca in cazul asta trebuie in prima instanta sa bei multa, multa apa, dar oricum trebuie sa faci o analiza de urina!
MADA
30+, cu
EmilyNoi doi+1
Simo78 spune:
Dana...STA BEBE PE VEZICA! nic nu are timp sa se adune mai mult, si s-a mai zis, cand e LA, curgeeee si nu se mai opreste. Nu te speria, e normal. Si mie mi se intampla sa vreau la baie cand nici nu am ajuns inca in pat (de la baie venind).
Simona
33+
Matei Hisham
Crash test dummies
ddanagh spune:
Merci de raspuns Mada. Apa beau cam 3 l /zi. Iar usturimi sau mancarimi (scuze de exprimare) nu am, astfel incat sa ma duca cu gandul la o infectie.
Dana
S35 + cu
Daria Stefania
liadorian spune:
Anto, da' ce iute ai semnat condica! Vezi si tu cat de suprasolicitata e barza asta, asa ca nicio grija azi, nu mai ajunge pe la tine!
Siminoc, m-am lamurit cum e cu lapticul si cu biberoanele!
Cat despre vizite si iesiri din casa, sigur n-o sa ma aventurez nicaoeri prea repede, fiindca intre 1 si 15 iulie imi pleaca gine in concediu. De-acuma, vreau, nu vreau e musai sa nasc la termen! 
Mami Anya, felicitari pentru micuta Arina!
Sa fiti fericite si sanatoase! Doamne, ce zi plina, si numai vesti bune! Pot sa mai adaug si eu una pe lista? Tocmai am aflat ca mama Carlei, finutza mea cu care ma tot laud e insarcinata in 5 saptamani! E un bebelush pe care il asteptau de ceva vreme si care va fi ffff iubit de multa lume! Eu sunt cap de lista, evident!
voinea,
!
Simo, ziua asta e ca in Creanga: Cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune! Transmite-i sotului ca si el e sub observatie. Stam toate cu ochii pe ele sa-si ia rolul foarte in serios si sa ne tina locul pe langa tine! 
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 6 saptamani!
paticut spune:
Dana, stai linistita.. si mie mi se intampla de cate ori il simt jos pe bebe sa fac pisu' la fel de des. vorba lui Simo.. apasa pe vezica si crede-ma ca daca nu ai usturimi sau una alta.. ca sa ma exprim asa nu-i nimic grav. totusi pentru linistea sufletelului tau fa repede la orice laborator un test de pipiloi... si atunci va fi clar.. pana atunci tine olita pe aproape si sanatate multa...
Simo si eu am de 2-3 zile niste stari tare aiurea cu inimioara.. inainte aveam tensiune de 12/5-6 si pulsul marit - aproape 110, de cateva zile am revenit la normal cu pulsul (adica 85-90) dar am tensiunea mica rau (9 cu 6 sau 10/6), am o stare de vertij si parca nu am aer cand respir.. nu mai vreau sa ma panichez dar starea asta e tare naspa.. si la birou unde am AC tot asa ma simt.. dupa o gura de cafea.. parca incep sa exist.. dar nu pot bea cum o faceam alatadata (3-4 cesti pe zi)....dar si dupa cafea. parca nu se amelioreaza.
Of Doamne.. poate s-or termina cu starile astea...
pupici la fetele nou venite.. asteptam vesti si de la ele...
paticut 33+ cu bebe Rares