*** Mamici de mai-iunie 2007 *** (70)
Raspunsuri - Pagina 22

addinel spune:
lavini, moko, poohy, alyna24, elteka mercik de aprecieri.
petit_ange felicitari! sa va traiasca si sa fiti sanatosi si fericiti!
sobi bafta la dentist!
lavini eu aerul conditionat il deschid in sufragerie si las usa deschisa la dormitor sa se racoreasca si la bulinuta. noaptea insa dormim cu geamul deschis. pediatra a zis ca e ok, sa nu ne speriem ca nu racesc ei asa usor.
androix, elteka... sa stiti ca ma gandesc la voi de cate ori vad bebelina fericita la san. daca nu erati voi poate ca cedam deja
pupici la mamici si burtici
mama lu' maria
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

ella_74 spune:
carrie,
nici la noi nu si-a facut programul azi tot din cauza caldurii cred, ca mi-e frica sa pun aerul conditionat si stam in cloceala asta de caldura.
A dormit cate putin si s-a trezit, i-am mai dat cate putin ceai si a adormit la loc; asta intre mese; iar la masa, a mancat amandoi sanii, cred ca ii e foarte sete de la zapuseala asta.
Acum doarme , evident, pe pernuta, langa mine, pe canapea...patutul, ziua, este inca "inundat" sau "plin de jar", nici nu stiu cum e dar cert e ca nu sta in el neam
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

florina spune:
Mamicile dintr-o odisee precedenta au gasit o solutie foarte buna de centralizare a informatiilor :)
http://spreadsheets.google.com/pub?key=p2ifvQaa8-xBHzgXASQTJdw&gid=0
Ce ziceti? Se pricepe cineva la asa ceva? L-as putea ruga pe sotul meu sa ma ajute dar nu stiu cand si-ar gasi timp... si mi-e ca nasc curand.
Incercam si noi?
Lavinia, multumesc pentru info! Voi lua si eu material din Cocor.
Corap, e super si ce ai tu, dar nu e wrap. Arata f bine, oricum. E comod? Nu te dor umerii? Wrap-ul ajuta la distribuirea greutatii pe toti muschii.
Ralucami bine ai revenit si multumim pentru povestea nasterii Mariei! Sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii!
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Alyna24 spune:
Ralucami, bun venit acasa!Imi pare rau prin ce ai trecut dar.....
bine ca sunteti bine tu si AMria Bucuria.Asteptam pozici!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

corap spune:
pai da, florina, nu e wrap dar are aceleasi functii. da, distribuie greutatea pe tot spatele si e supercomod. si e "hands free".
asta pe langa faptul ca bb e tot timpul langa tine, te simte, te miroase. nu i se mai pare lumea asa cainoasa. sor-mea si l-a luat in disperare de cauza, ca nu mai putea, pitica ei daca nu era lipita de ea urla non-stop si nu mai putea s-o care in brate. acum nui numai ca sta cuminte si doarme in"saculet", dar nici nu mai e asa agitata si plangacioasa, chiar daca o lasa jos.
KAY, ne rugam pentru Sosonica
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07

Alyna24 spune:
AM PUS POZA CU INVITATIA DE BOTEZ!
Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

ella_74 spune:
alyna24,
frumos text!
spune-mi si mie te rog ce mai trebuie cumparat pentru botez, ma refer la biserica, ca io habar n-am iar sor-mea care e nasha vine ca floricica de la Londra cu o zi inainte de botez, deci io tre sa ma ocup de tot.
N-am rezervat decat restaurant si biserica, lumanarile le comand tot la Crowne Plaza ca au floristul lor, dar restul? ai spus de cruciulite, astea la ce trebuie?
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

gabiu spune:
fetelor, vreau sa va intreb cat se da la dr la o nastere naturala. Prietena mea e in spital, i s-a rupt apa si vrea sa stie preturile. Daca ma puteti ajuta, va rog, astept , puteti sa-mi trimiteti PM
gabi-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

florina spune:
Corap, scuza-ma, acum am vazut ca ai si precizat ca nu e wrap... M-a luat valul, am intrat pe multe site-uri cu wrap-uri. Chiar regret ca doamna care facea astfel de wrap-uri nu mai e activa pe forum si trebuie sa-mi fac singura...
Arata super si al tau, pare foarte comod pentru copil si mult mai ...lejer pentru parinte. Din pacate la wrap intra mult material, tot pe corpul mamei, si pe caldurile astea nu-i o bucurie :) Si e mai greu de montat. :) Avantajul e ca e la indemana oricui si de-abia astept sa-mi fac si eu. Am sa merg in Cocor sa vad materialele.
E super ca distribuie greutatea pe tot spatele. La primul copil am avut un marsupiu care imi termina umerii si am renuntat.
Florina +38 Teodora si Tudor(5 ani)
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor

Sobi spune:
mairalucami, ce rau imi pare sa aud ca ai avut dureri asa de mari! ce ghinion ai avut cu asistenta aia, daca te controla cum trebuie si-ti punea epidurala la timp, sigur era totul mai usor! zic si eu acum, ca in injectia aia sta toata speranta mea! oricum asteptam poze cu micuta japoneza!
elteka, te vrem asa cum te stim noi: comunicativa!
addinel, ti-am admirat pozele cu bebelusa.
florina, iti tin pumnii pentru maine la control, in caz ca ramai te rog mult sa ne anunti. iti pun si niste
care sper sa te ajute sa ai o nastere usoara maine sau luni. oricum ar fi, se pare ca amandoua vom avea cate un bebe racusor!
fetele eu m-am intors de la dentist: cand a inceput dr. sa mestereasca cu freza, a inceput asta mic sa faca ca o tiribomba in burtica...si de atunci a ramas agitat in continuare!! oricum bine ca am rezolvat cu problema, acum sper sa vina contractiile!!
gabiu, cred ca pretul depinde de doctor si de spital. imi dau si eu cu parerea acum din ce am mai citit - cred ca in bucuresti pentru o nastere naturala se da intre 150 - 300 euro.
Andreea 39+1zi Vladut
POZE