* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (10) *

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Irlandeza, ma bucur ca incepe sa te lase durerea.

Fetelor, faptul ca tusesc din cand in cand poate sa-i afecteze lui bebe?

Ioana 4+

Vine bebe!!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Simonette, Gravibinonul are 5 fiole in cutie, cel putin asa am luat eu. Doar fiolele uleioase, nu mai ai nevoie de nimic. Unele persoane pun si ser fiziologic, ca sa mai dilueze solutia uleioasa, ca sa nu doara asa rau. Eu am facut doar fiola uleioasa, ca nu gasesc ser aici.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Irlandeza!, esti o scumpa...l-am si facut! Cam ustura dar de dragul lui bb ce nu facem noi?
Eu am facut gravibinon de teama unui avort...desi nu am facut stimulare sau tratament pt a ramane...stiu ca se da in cazuri de stimulare! Sper ca nu am facut o prostie, in fond e pt corp galben...nu?

Pupici pe burtici!

Simonette 4+

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

simo nu mai trebuie altceva, decat fiola uleioasa. Succes
Acum am citit ca l-ai si facut. Nu are efecte negative, stai linistita!

12+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

simonette
nu-i nimic rau.poti face unul pe saptamana.dar iti va spune el doctorul.e f. bun pt corpul galben, intr-adevar.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Simonette, si eu fac unul pe sapt., adica ar trebui, dar am mai sarit si am facut si la 2 sapt. E pt. sustinerea sarcinii, asa ca stai linistita.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

12+

Mergi la inceput

Dumnezeu sa ne ajute pe toate!!! Sa trecem cu bine cele 9 luni si sa aducem prichindei pe lume!!!

poze Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hello burtici de la o colega de-a voastra "mai mare"!
Va doresc tuturor sarcini usoare si copilasi sanatosi si frumosi!

Simonettule nu puteam sa nu te felicit si in mod oficial pe DC,asa ca FELICITARI ZUZOOOO!!!
Sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos si frumos ca Luca ...vezi sa nu faci efort!!!....ca te stiu eu pe tine
Irlandeza,Laura Ioana,Numeioana asa ma bucur cind vad ca incet incet fostele aspirante au devenit mindre posesoare de burtici!...sarcini usoare in continuare!

Va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu tuturor ingerasi sanatosi!

Picca 27+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Cum fac sa imi apara si mie numarul de saptamani in care sunt insarcinata? Trebuie sa scriu undeva data UM si se calculeaza automat? Multumesc :D

Mergi la inceput

Picca, nu se putea sa stai tu dparte...sa stii ca si eu ma gandeasm azi ca aproape toate aspirantele vechi si-au vazut visul implinit! Cat despre efort, incerc doar sa nu exagerez, insa sunt situatii in care nu am ce face! Cand sunt sg cu luca nu are cine sa-l alerge sau sa-l ridice in brate daca e cazul! Dar...va fi bine...sunt sigura!!!
A...sa nu uit! Ce bine iti sta cu Matteo!!!!

poze Luca

Mergi la inceput