Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Da, Roxana, ai dreptate, asta incercam si eu sa spun mai devreme, cind cu analizele si TT. Prea mult ne stresam. Uneori de ce ti-e frica nu scapi. Succes la gimnastica, sa ne povestesti cum a fost.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by darleena

Anca sunt in tatonari cu tati pentru nume. El se cramponeaza de Isabella. Eu am zis ca poate ar trebui sa ne mai gandim .
Nu ca nu-mi place, dar nu ma innebunesc. Plus ca s-ar putea sa o strige lumea Isa sau Bella, care mie - nu vreau sa supar pe nimeni - mi se par nume de caine
Sunt foarte suparata pe chestia asta. Niciun nume pe care il sugerez eu nu-i place lui, iar el vine numai cu Isabella.
Pana nasc om ajunge la un consens.

19+ si

Pana vine bubu

poze bubu mic

si la mine a cam marait, ca ANA e prea scurt, si la baiat vrea al doilea nume RARES care imi plece dar eu sun raraita bine si i-am explicat ca : sau copilul n-o sa recunoasca pe nimeni cand il strga decat pe mine ... sau o sa fie de rasul curcilor ca nu pronunt bine numele copilului! Asa ca i-am zis : tu le dai numele de familie ... restul trebuie doar sa-ti placa!

PUSSI 14+ CONSTANTIN & ANA

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Jasmin012

Pussi, deci fetita e la etaj...Ti-amintesti cind nu stiai sexul bebicilor si faceai pronosticuri, spuneai ca cel de la etaj e baiat ca e mai mare si ca ii ia toate substantele (sau mincarea, nu mai stiu exact) surioarei lui? Ti-am spus atunci ca poate bebe de sus e fetita, ca in general fetitele sunt mai smechere si se afla mereu la conducere... Uite, se pare ca am avut gura aurita...

bebe si burtik

da, asa e!

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Pussi, pai poti sa le pui doua nume la fiecare, sa fiti amindoi multumiti.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by RGE

..a.uitasem de arsuri...dr mi-a spus sa pap seminte multe cand am arsuri cica fac minuni

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

si aluneeeeeee

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxxi spune:

Eu cand am crezut ca simt bebe, am simtit mai intai fluturasi, si la cateva zile adevarante framantari....dar de atunci nimik si lume aimi spunea ca e prea devreme sa fie el...da prea se framanta asa....cred ca bebe era, da acum e puturos cai cald...

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataro spune:

Mey fetelor, pe care va intereseaza, mai intrati si voi pe adresa asta si postati-va parerile, poate s-o alege ceva din toata agitatia asta. http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100923&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Burtici, avem CAPITOL NOU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by Jasmin012

Merci, draga mea, , ma bucur ca cineva ma intelege si gindeste ca mine. Cred ca e bine sa fim prevazatoare, sa facem ceea e de facut, dar sa nu ne temem de orice. Temerile nu ne pot aduce decit daune si stres, de multe ori inutil, si care stres, pe termen lung poate sa lase urme.

bebe si burtik

Jasmin17+Daniel

Atunci trebuie sa ridic si eu mana, ca nici eu nu fac TT... Si eu simt ca bb e bine.

Adina 13+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput