Mamici de Noiembrie-Decembrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Mara, nu ne=ai spus nimic de amnio, poate daca am fi stiut te=am fi incurajat si am fi fost sufleteste alaturi de tine. sa iasa rezultatul bun la amnio!!!!

Fetelor, am si eu o intrebare - pt ce se mai recomanda TT daca translucenta nucala e 1 si e clar ca buna ziua ca bebe nu are Sindromul Down si in familie nu exista cazuri de astfel de boli? Asta nu pot s-o pricep...(mai ales ca TT nu are relevanta prea mare si da multe erori...)

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Jasmin Sindromul Down nu este indicat numai de translucenta nucala. Adica un copil cu SD nu are pb-e numai la cap/nas etc ci si/sau in alte parti. Dc TN iese prost, atunci ai un semn prevestitor, dc iese bine, ai un semn pozitiv dar nu f clar. Cum de altfel nici TT nu spune clar prin acel risc calculat. Singura analiza care da un diagnostic clar cu eroare de maxim 1% este amniocenteza, care face analiza genetica a lichidului amniotic in care se gasesc celule fetale. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Jasmin, se pare ca toate masuratorile ecografice sunt "nitel" relative/ nu sunt exacte- mai ales ca depind si de performanta aparatului si maiestria doctorului. In plus, exista forme usoare de Sindrom Down care nu pot fi depistate ecografic (cum ar fi mozaicismul). Stiinta a evoluat f. mult, insa pana nu il vezi in fata nu poti sti exact cum este bb...

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Pussi, deci fetita e la etaj...Ti-amintesti cind nu stiai sexul bebicilor si faceai pronosticuri, spuneai ca cel de la etaj e baiat ca e mai mare si ca ii ia toate substantele (sau mincarea, nu mai stiu exact) surioarei lui? Ti-am spus atunci ca poate bebe de sus e fetita, ca in general fetitele sunt mai smechere si se afla mereu la conducere... Uite, se pare ca am avut gura aurita...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Stefania, durerile alea din partea de jos a abdomenului, ca niste intepaturi, sunt normale, toate le avem... Stai linistita, n=au radiatiile nimic a face. Sunt ligamentele si uterul... Se simt in general la miscari bruste, cind te ridici, stranuti, etc...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

..SALUTARE din nou....am ajuns acasa..am fost la control si la Sanador pt analize....e groazanic afara dar vad ca inca nu am probleme...BEBE este bine, sanatos, frumos , jucaus...etc..colul este foarte lung si inchis, membrane super ok...MA'SA lui bebe cam dereglata la cap dar in rest este totul super ok..multumim lui Dumnezeu si sa ne tina asa pana la termen...am vb cu dr care mi-a spus ca ginecologii calculeaza altfel lunile de sarcina din punct de vedere obstetrical..bla, bla, bla,...in fine mi-a zis ca am 5 LUNI JUMATATE...si ca la 32 de saptamani ginecologii considera ca ai 7 luni jumate....au alt sistem de calcul..mi-a spus ca oricum cele mai importante sunt saptamanile...deci am 22 din 40 ..adica s-a dus mai mult de jumate mi-a spus ea....de astazi sunt la regim alimentar..FARA SARE DELOC..ca am pietre la rinichi si nisip si sa nu cumva sa apara probleme de acum incolo..in rest kg luate pana acum cica sunt super bine...ca am luat cam 1kg jumate pe luna ceea ce inseamna ca este bine...ar fi fost rau daca luam cam 3 kg pe luna...eu ar trebui sa mai stau si locului..dar nu pot sa ma abtin...sunt prea activa..desi am vazut-o pe dr ca este multumita eu conduc zilnic, urc si cobor scarile de cel putin 3 ori pe zi si stau la 4 (fara lift), ma plimb mult, acasa fac mancare, spal, calc, ma agit, dansez...hi hi i-am spus ca profit si eu cat mai pot..dr ne-a recomandat din suflet sa mergem la munte cat de des putem sa inspire bebe aer curat si sanatos..asa ca tati il duce pe bebe vineri la munte..si merg si eu cu ei din obligatie..acum imi tai o salata verde sa pap cu lamaie....si astept sa se faca 3 sa fug la gimnastica

ROXANA 22+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor nu radeti de mine dar am impresia ca-mi simt vagina ati mai auzit de asa ceva?

INCET, INCET, REDEVIN FEMEIA PLINA DE VIATA!
E USOR SA CAZI.... DAR E ASA DE GREU SA TE RIDICI...
STEFANIA14+
foto cu burtici

nu am fost niciodata un manechin

Mergi la inceput

Cataro, felicitari pt bebelina!!!!

bebe si burtik

Mergi la inceput

AncutaD, e adevarat, cordonul ombilical e prima jucarie e tuturor bebeilor, trag de el, il imping, etc... !!!! Dar in general sagetarile alea sunt de la ligamente si uter, nu cred ca bebe are atita putere momentan sa traga de cordon atit de tare...

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Gata mi-am masurat burta...am 107 !!!!Am mai scapat de o grija

anca 19+

Maria
poze

Mergi la inceput