Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 22

aeperju spune:
offff! Cald cald, groaznic de cald! Am fost sa iau rezultatul la urocultura si cica a fost contaminata, trebuie sa aduc maine alta urina. F ciudat! Asta e! La cat augmentin am bagat in mine si tot ma ustura sunt tare curioasa de rezultat. Vom vedea!
Emma 26+

toma_lly spune:
offf, vreau acasa
eu sunt tot la serviciu si azi imi facusem program sa caut doctor de familie sa-mi iau si eu un medical
da' tocmai s-a anuntat o sedinta de la 16 incolo
fir-ar si dar-ar
Tomitza 28+
Natalia Ioana
Poze cu mine gravidutza
Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005

Si bv spune:
Mascaaaa, Gabriela, dar ce bb urias a fost sotul tau! mie mi se parea ca eu am fost uriasa, la 4,2 kg.
Roxana, multumesc pentru urari!
Kriss, pai noi ne-am cam saturat de Brasov :). sau, ma rog, n-as zice chiar asa, dar in fiecare an tanjim dupa mare! muntele cade pe noi, mai ales ca stam in Noua, la poalele padurii.
Fetelor care faceti cumparaturi, io-s pe dinafara, ca n-am luat nimic, dar va urmaresc cu interes preocuparile, ca mai invat si eu ce va fi de luat!
S-aveti o zi minunata, in continuare!
Si 27+
Poze

aniast72 spune:
O sa merg si eu pe 12 iulie la echo 3D, abia astept sa-l vad pe BB cat mai aproape de realitate... Pana atunci o sa mai fac o echo normala vineri, poate atunci o sa-mi spuna si cate Kg are bb.
Roxana, ieri m-am inscris si eu in Triburile, dupa ce am citit discutia voastra. Esti aproape de mine pe harta? Ce ID ai? Eu joc si Travian, pe S2, mult mai avansata, acolo sa te pui cu mine.
alinus, ce ID ai pe Triburile?
sim_stoian, pe tine te-am gasit, vin si eu din urma.
Andreea 29+ cu

Andries spune:
buna, mai dar ce harnice sunteti...
Simona daca doctorul iti va estima un bb de 4 kile eu te sfatuiesc sa faci cezariana. Eu ma astept la mai putin de 3 kile date fiind problemele mele de sanatate. Victor a avut 2,9 kile, diametrul cranian mai mic decat dilatatia mea si tot mi s-a parut greu.
Eu de la Victor am o saltea cu iarba de mare. E naspa ca are ghilomoate, dar ... are si o parte buna, miroase atat de frumos, a ..iarba de mare, natural, Victor cum il puneam in pat incepea sa zambeasca si adormea imediat (eu cred ca de la parfumul saltelei). Si salteaua de burete cred ca e buna, mai ales ca la iarna o sa tina si de cald.
Adimercedes mai da-o pe sefa incolo si vezi-ti de afacerea ta
Andries

Gabriela77 spune:
Bai, da' stiu ca v-a prins jocul asta! Eu nici nu incerc, ca daca ma prinde...
Da, Si, asa greutate a avut sotul meu! Si fratele lui 5,100kg.

cecilia L spune:
Vad ca va preocupa tot mai mult greutatea lui bebe, eu vreau sa aiba macar 3 kg si un pic, eu am avut 3,800 iar sotul 2,600 asa ca daca fac media e ok.Vreau sa fie mare sa nu-i fie frica sotului meu sa puna mana pe el, dar totusi nu vreau nici sa ma chinui, daca DD tine cu noi eu as vrea (nu 100%) sa nasc cu epidurala, deci nu elimin nici ipoteza cezariana.Am o singura problema cu nasterea normala, oricum te taie sau te rupi jos si te coase, deci taietura ai oricum,doar ca aia jos la conditiile din spitalele noastre( eu o sa nasc la Giulesti) exista riscul sa te infectezi....am auzit tot felul de povesti, fina mea a patit-o.... inca ma gandesc. Fetele care sunteti la al 2-lea bebe ce parere aveti?
cecilia,28+Cristian

cecilia L spune:
Am uitat...
Emma si pe mine ma ustura jos, si nu era infectie... o iritatie de la sapun, s-a schimbat ph.Dupa ce am schimbat sapunul cu unul specual( intim), cateva limpeziri cu apa cu bicarbonat si m-am mai dat cu putina crema, a trecut. Ai intrebat doctorul????????
Sanatate.
cecilia,28+Cristian

Andries spune:
Cecilia, cezariana inseamna taiat piele, taiat muschi, taiat uter si cusute la loc ies trei taieturi/cusaturi. La nasterea pe cale naturala iti taie vaginul in lung si-l coase. Pericol de infectie exista si colo si colo. Daca faci toaleta locala corect si la timp (eu in spital ma toaletam de 6, 7 ori pe zi, dupa fiecare pipi, desi ma costa 50 mii lei vechi atentia la asistente, iar acasa ma toaletam singurica cu betadina cred ca de 10 ori pe zi dupa fiecare mers la WC) nu ai nici o problema. te costa mai mult vata, tifonul, betadina, apa calda si mai ales timpul (trebuie sa ai timp sa stai de 10 ori pe zi cate 5, 6 minute sa-ti faci toaleta intima, plus ca mai vrei si tu un dus, mai vrei un spalat pe cap... daca urla bb si nu are cine sa te ajute ai pus-o). Oricum la spital trebuie sa stai cu servetele dezimfectante in buzunar, sa te feresti sa pui mana pe prea multe clante sau balustrade, etc. etc. din pacate asa e la noi n spitale.
Andries

Piciulika spune:
Fetelor, pe fuga ca am o gramada pe cap.
Felicitari pentru vesti - Marunzika
Io am ales saltea de burete si nu am indoieli ca e buna. (Ca virgula copil am dormit pe cea de iarba de mare si uite ce minune a iesit
La stranutat si daca am vezica plina mai scap si eu cativa stropi. L-am intrebat pe dr si a zis ca e absolut normal.
De taiat aici te taie doar daca e necesar - nu se pleaca din start cu ideea ca nascut natural = musai taiat. Poate s-or mai fi linistit si la noi doctorii in elanul de "mai bine taiem, decat sa se rupa etc" Nu-i obligatoriu sa se rupa.
INTREBARE: Mai are cineva asa ceva? Sau ce poate fi...?
Pe mine ma doare de o vreme in articulatia picorului stang - pe interior/zona inghinala, unde se articuleaza femurul/intra in bazin. Ma doare la mers, deci inclin sa cred ca e osos - dar nu o fi vreo vena/artera sau ce o mai fi trecand pe acolo...?!
Mentionez: nu e de la - din pacate - si nici cu perna de gravidutze nu dorm sub coapsa - sa zic ca mi-am schimbat pozitia de somn.
Ma gandeam sa nu fie ceva circulator, sa-l afecteze cu ceva pe bebe...
Fug iara,
Piciulika 25+