Mamici de septembrie - octombrie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 13
danielle02 spune:
mai fetelor,nici una nu ati observat ce camera mov am pregatit ptr. bebelusha Ebonee
si cat m-am chinuit sa varuiesc...
danielle
26+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
Piciulika spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Piciulika e normal sa tanjesti dupa mare...merita Italia, dar si la Greci mi-ar place...adik ptr familisti
Ali21
si Enrico 7ani
Roxali, poate imi dai si mie un pont? Eu inca nu am vazut Grecia si stiu ca-i cool... sau mai degraba 'hot'

Fetelor care plecati in concediu: vacantza placuta si linistita! Adica: picioare de balerina si somn adanc, fara contractzii, arsuri (soare ori aciditate la stomac), dureri de spate... Mey da' se aduna lista!
Lasati-va rasfatzate cat putetzi
ca pe urma aveti alte trebi 
Piciulika
25 
Gabriela77 spune:
Mirella, ma bucur ca esti bine si tu si bebe! Cu caldura, greu ! Mie ieri mi-a fost cam rau de la caldura asta ! Si eu merg la serviciu inca, si cred ca voi merge si luna iulie !
Alice, bine ai venit si sarcina usoara !
Danuta, imi pare rau ca nu l-ati gasit pe dr ! Ce kestie sa nu va sune de la cabinet sa va anunte ca nu va fi! Nasol, dar ce sa faci....A fost frumos de tot si tare emotionant la intalnirea de 10 ani, am avut o tentativa de a merge la Serbarile Cetatii, dar a fost prea mare nebunie si am renuntat ! Asa si eu, abia imi mai gasesc pozitia noaptea, ma trezesc de vreo 2 ori pt baie, iar caldurile ma omoara !
Roxana, tu chiar bantui noaptea....Te simti mai bine?
Annisia, pe unde mai e?
Asa e cu medicii, cazuri si cazuri! Doamne ajuta-i pe parinti si pe bebele asta sa treaca cu bine peste incercarea asta! Iar pe noi sa avem bebelusi sanatosi! E cel mai important lucru din lume!
Felicitari Ancai pt gemeni!
O zi frumoasa sa aveti!
Gabriela
27+
Gabriela77 spune:
Sim draga, nu te supara pe mine, stiu ca s-a mai zis si scris, dar ma ajuti cu ceva? Unde gasesc in lege, cum calculez concediul de odihna care mi se cuvine? Ca astia ai mei de la serviciu "cauta" deja de vreo saptamana! In ritmul asta....Multumesc mult si pupici!
mami25_7 spune:
Fetelor am gasit pe net o rugaciune pt pruncul nenascut,poate va ajuta atunci cand sunteti ingrijorate,cand sunteti descurajate.Caci orice este cu putinta cu credinta ca Dumnezeu nu ne lasa si nu uita de noi.
Sa ne rugam si pt Kay si Sosonica ei.
http://www.crestinortodox.ro/forumactive/index.php?act=pl&t=969
25+
Marunzika spune:
'neata la amiaza si de la noi!
Am fost ieri in sfarsit la eco amanuntit si gargarita e super bine, s-a uitat dr atent la inimioara (ca pt asta am avut trimitere, caci am matusa cu o pr la inima descoperita foarte tarziu) si e totul OK. Si, am reusit si noi sa aflam ce se ascundea asa de bine in burtik! Este
FETITA
. Ce ne-am bucurat ca este sanatoasa si cantareste deja 1,190kg si e lunguta de 36cm. Nu am primit poze, dar cred ca le trimite la dr mea si poate le recuperez saptamana viitoare.
27+
& 19kg in +
Foto Burtika
www.wunschkinder.net/forum/ssticker/sstick/19/09/2007/45/11/255/255/0.png" target="_blank">Wunderbaby
aeperju spune:
quote:
Originally posted by teodoran
Mie mi-a dat dr. pentru carcei sa iau OSteocare efeverscent 1 tbl , 10 zile. AM inceput de ieri sa iau. Sper sa aiba efect.28+
Alex
http://bd.lilypie.com/qZ8Fp2.png
Si eu sper sa aiba efect. Sa-mi spui si mie. O s-o intreb si eu pe doctorita.
Emma
Andries spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Adica am cumparat cu 319 ROn de la help net (card de reducere 5%)si la Donna mi-a dat si 10 ron avans inapoi cand a auzit ca l-am cumparat din alta parte....mi-e mil;a de ele ca stau cu 5 mil pe stoc aiurea...dar si de buzunarul meu mi-e mila.Nu stiu cum as fi putut proceda, mi-era teama sa nu raman fara daca anulez la Donna inainte sa fie c-=vaccinul deja infipt in maretul meu posterior
offf.
uite cum imi fac eu procese de constiinta .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina siwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
ha ha, m-ai spart, companiile farmaceutice, distribuitorii si farmaciile te-ai gasit sa le plangi de mila????? Poti fi sigura ca vaccinul tau e deja dat altui pacient...
Andries
cecilia L spune:
Marunzika, felicitari pentru fetita, sa fiti sanatoase. Ma bucur ca sunteti bine.
Fetelor slaba activitate azi, unde sunteti??????????????
Eu deja am obosit, asa ca o pauza bine meritata...

cecilia,28+
Cristian
Andries spune:
Mai ce cald e... am vrut sa cumpar bilete la intercity de la agentia de pe Brezoianu si nu am gasit unde sa las masina, pana la urma am renuntat ca mi se facea rau pe acolo de caldura... vreau sa-mi trimit plodul la Busteni la mama sa stea la racoare... ieri noapte de la 1:30 la 4:30 si eu am stat pe net ca nu mai puteam de cald, acum ma pregatesc de serbarea lui fi-miu, e o caldura ca nici la coafor nu am chef sa ma duc, of of... voi ati dat in sindromul cuibului toate, e clar. Cine vrea o programare la Iosup la CMU?
Andries