Spiridusi de ian-feb 2006 (197)
Raspunsuri - Pagina 22
Giova spune:
am luat copilul, cica a batut azi 2 fetite. si cand i-a zis educatoarea ca e pedepsit a plecat capul si a mers la colt
. cica a vazut la aia mari si de-aia s-a dus. s-a distrat de numa, ca nu se astepta.
La dr. era coada si nu am stat, merg maine dim. dupa rezultate.
acum urla prin casa ca vrea afara. si e un nor negru deasupra noastra.....
ma omoara copilul asta
.
Spanioloaicele
.
Denisa
la Emma. Imi pare rau ca nu prea papa, vrea doar lapte.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ana_m spune:
Anca , e dermatita pana la urma ? Si crema de la mustela e hidratant asau ce ? E cu corticoizi ? Nu am idee ,dar parca am mai auzit de ea
Giova, bataus ???

![]()
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
acina spune:
Giova s-a suparat Marco, sau e forma de protest?
Ana ma uit in prospect si iti zic , stiu cat ai insistat pe directia asta.
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
acina spune:
Gagici , am plecat acasa , va pup
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati.
Biancas spune:
Am citit cam pe diagonala ca numai cu un ochi vad. La ochiul stang cred ca m-a tras aerul conditionat de la masina ca e indreptat spre fatza si mi s-a umflat cumva...se face ca un ulcior acolo si mi-am pus Kanamicina
.
Dani e bine, nu mananca, azi a facut scaun moale moale de 3 ori si galben ca lamaia...Cred ca e ori de la antibiotic, ori de la Sana-Sol ca ala are culoarea aia.
Am fost azi la coafor si mi-am scos apoi si maseaua de minte..jumate de gura nu simt inca
.
Incingeti afaceri?
Sa faceti stoc de patrunjel atunci..mararul il lasam pt Ali ca doar ii place mult
Moni, sa faci poze cu mobila
Anasol, multumesc de retete, ma apuc de treaba dimineata
.
Revin deseara, cred ca ies si eu la o plimbare cu strumful cu toate ca deja e tarziu. ma doare ochiul...sambata la ultimul examen am stat in curent ca era f mare sala si multi studenti...Poate si de acolo e...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Denisam spune:
Am pus poze noi de duminica si ieri, sper sa va palca- pe cantarul de la medicul meu de azi, emma pare a avea 13.3kg,sa vedem.
Dimi a papat oua si un biscuite si 130 d elapte, acum nu a vrut decat lapte,am duc sa o culc- numai bine.
Moni-asteptam poze.
Ana- sorbet- e o ingehtzata usoara cu diferite arome.
Denisa
36 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
maraki spune:
M-am apucat sa fac ciorba de perisoare
Anasol arata super ciorbita lui David
Tu cum faci ciorba de perisoare=? Te intreb ca stiu ca e foarte buna mancarea in partile voastre
Moni si Bianca, pe voi v-am " auzit " cu varza + taitei
Sincer nu pot sa imi imaginez amestecul asta
Nu am mancāt in viata mea ![]()
Denisa cum se face serbetul? Ala nu ingrasa? Vad ca tocmai ma anunta dropul ca ai pus filmulet, intru acum ![]()
Moni baga poze cu noul look al casei
intre timp am curatat cartofi pt ciorba, l-am spalat pe Angelo de kk, hai sa trimit si mesajul ca nu mai stiu ce vroiam sa scriu...
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Denisam spune:
Maraki- nu stiu cum se face sorbet, eu cumpar si comparativ cu inghetzata are putzine calorii, dar il tai si pe asta de pe lista ca deja am pus 13 kg
si nu vreau mai mult de 14 pina nasc( si lumea ma invita pe la gratare si imi face petreceri surpriza, cred si eu ca bag, ca sper ca maimutza asta mica sa fie mai mincacios ca sora-sa).Ma bucur ca se contureaza treburile cu apartamenntul.
Denisa
37 si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Giova spune:
am venit si noi de-afara de ceva vreme. am pus ghiveciul la foc si acum astept sa se faca. Intre timp Marco mi-a manjit tot prin casa, mananca o bomboana pe bat. si s-a jucat cu apa la bideu
.
ma doare burta de innebunesc....
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anasol spune:
maraki-io fac cam asa,deci pun apa intr-o oala,nu iti zic cantitatzi ca nus cat faci tu.........si in apa pui la fiert oase de porc (dak faci sa pape si ang atunci pune oase de vita,apoi tai o ceapa mare marunt,un pastarnac,o buc de telina,morcov,(poti sa pui si o rad patrunjel ,ce albituri mai ai si tu)le dau prin razatoare si le pun in oala la fiert.........
le las sa fiarba bine........mai pun si 2 cartofiori asa pt dav......dupa ce fierb zarzavaturile astea se pune borsul,,,,,,boorsul trebuie fiert bine inanite de a-l pun in oala si strecurat..........
apoi pun verdeturile taiate marunt adik patrunjel si leustean,,,,,,,,,,un gust deosebit da leusteanul...
apoi faci perisoarele....carne de vita tocata,cu 2-3 linguri de orez(la 500 g carne),ceapa tocata marunt marunt,sare pipper dak vrei,io le dau pe toate prin masina de tocat si carnea tocata cumparata o mai dau odata aaaaaaaa si o felie de paine inmuiata in apa si stoarsa bine......si un ou ca sa se lege bine..........se fac perisoare mici cu mana putin umeda si se dau drumul in oala cu bors clocotind,,,,,,,,,,,peste vreo 5 min pun si sos de rosii...si apoi taietei ...........
io fac taietei de casa,,,,,,,,,,dar nu-i intind cu sucitorul si sa fac rulada sa tai marunt,io ii fac mai taranesti asa ,adica bat un ou cu faina si sare intr-o cescutza pana se facae asa ca o smantana groasa...........pun compozitia intr-o punga si fac o gaurica la un coltz al pungii si pun direct in oala,si faci gaura la punga cat vrei tu sa fie taieteii de subtiri sau grosi,,,,,,,,,,bors pui si tu dupa gust,cum va place voua mai acru sau mai putinn,noi mancam tare acru...........lui dav ii fac mai putin acru......
dupa ce mai da in cateva clocote il stingi si mai pui pe deasupra ia patrunjel verde taiat marunt.........e o delicatese.........sper sa-ti iasa bun.........chiar voi avetzi acolo verdeturi,leustean de astea,,,,,,bors sau facetzi ci bors magic ,io de ex fac cu bors proaspat umplut de mine
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
http://www.dropshots.com/davidsolo
http://www.dropshots.com/davidsolo1
anasol si david-andrei(06.01.2006)