Miresele anului 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 23
krelia spune:
"neatza"!
azi iar semnez condica tarziu...ca am avut trebi cam multicele..plus o pana de masina, care m-a facut sa ajung mai tarzior la servicel...plus o pana de curent la servicel ...si tot asa...
..ieri am fo' la dentist si am aflat ca am o infectie la o masea..drept pt care marti trebuie sa imi faca o mini-interventie chirurgicala ...sper sa scap repede....ca vorba aia..la sfarsitul lunii, "mare" scrie pe noi ...
mi-am adus aminte ce vroiam sa va spun.....despre ploaie versus soare...
mie imi place ploaia s-o privesc de la geam sau din balconeti ...iar soarele..cand e insotit de un pic de vanticel...e cel mai potrivit .....cred ca tuturor ne place genul asta de combinatie, nu? .....acum in Buc. este soare, cu un cer semi-senin cu cativa norisori, dar cu mult vant...
pup la voi
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Alynutza spune:
Saracutza de tine, ce de pene azi! Tin pumnii sa scapi rapid de dentist si cat mai usor.
La Cluj e tot innorat si bate si vantul. Nu m-am uitat sa vad daca mai ploua ca a venit sefu val-vartej la birou si biroul lui e chiar in dreptul geamului si-o sa creada ca-l admir pe el . Dar tot urat e.
Mai, eu n-am nimic cu ploaia ca trebuie si aia. Dar sa ploua noaptea sau cand nu trebuie sa ies din casa. Nici n-am pretentii mari, asa-i? Hai c-am luat-o razna, se vede ca iar am stat cu nasu-n rapoarte.
Giova spune:
am si eu curent. dar imediat plec dupa marco.
nasii au plecat doar la ora 13 din Gherla, asa ca ajung deseara. mai am timp sa termin tortul si vinetele. asta daca ma lasa piticul.
Kitzy lasa ca vine secretara, e asa naspa munca ei? sau le faci pe ambele?
Aly aici s-a inseninat, dar e racoare. parca e mai bine decat caldurile alea din zilele trecute. cica vin iara.
Krelia imi pare rau ca tre sa-ti faca o mini-interventie. lasa ca treci cu bine, imi zici si mie cum e, sa vad ce fac cu implantul ala. Acum nu am nici un fir de euro, sper ca pana in aug. sa stranga Clau, ca sa o fac. Nu pot fi nasica cu gaura in partea stanga.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
krelia spune:
Gio, dar cum iti termina asa repede implantul ala...caci, din cate stiu eu..intai iti baga surubul acele din titan sau din ce naiba e...(poate vb prostii) ...si apoi te lasa o perioada...care cred ca e de vreo luna si ceva, daca nu mai mult...sa vada cum se comporta in reactie cu corpul...
eu sper sa inchei capitolul asta pana plecam in concediu......
...si mi-as cumpara niste sandalutze....dar, nu stiu de care si cum sa fie....of...ca nu vreau cu toc, din alea elegante...ca le vreau pt fustitzele de vara....si nici din alea gen papuc nu vreau....parca vad ca iar umblu in papuci toata vara .....
ah...vreau sa-mi iau neshte bronzante si neshte after sun-uri de la avon...ce stiti, "ie" bune, isi "face" treaba???
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.
Giova spune:
Krelia sa sti ca ai dreptate. e clar ca nu trebuie sa zambesc la nunta decat finutz.
Mi-a zis ca trebuie sa treaca o luna pana se vindeca locul, cum mi-a scos maseaua. Inca nu a trecut luna, of....cred ca las totul pt. la toamna.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
claudinna spune:
salutare! am fost si eu mireasa in 2006
am avut nunta in 21.10:)
am mai jos niste poze
sper ca ma primiti in randurile voastre
http://tt.lilypie.com/FLgTp3.png ianuarie 2007
http://www.kodakgallery.com/ShareLandingSignin.jsp?Uc=vytszv5.ct69129&Uy=is7arz&Upost_signin=Slideshow.jsp%3Fmode%3Dfromshare&Ux=0
Alynutza spune:
Neatza!
Am ajuns si la cafelutza de vineri!
Kreliutz nu stiu ce sa-ti spun de 'bronzantele' de la Avon, eu folosesc produse de la ei si-mi plac tare mult, dar numai geluri de dus, creme de corp, chestii de genul asta. Pentru plaja deja de cativa ani folosesc de la Farmec, au un spray uleios, mie mi se pare super ok. Insa nu stiu tie daca ti-ar fi bun ala, ca tu esti mai blonduca, ti-ar trebui un factor mai mare de protectie (spray-ul are doar 8, dar pentru tiganutzii de noi e ok). Iar dupa plaja am luat de nevoie ceva de la Nivea cand am fost in Tunisia si cu toata 'tigania' noastra ne-am prajit un pic cam tare (foarte buna lotiunea, chiar te racoreste si-ti pastreaza si bronzul).
Ieri iar am fost la spart banii, i-am luat la iubi cravata galbena cu rosu (de fapt e mai mult caramiziu, dar fiind lucioasa, daca o pui langa rosu bate in rosu - sunt oricum numai niste forme mici), azi mergem sa cautam camasa rosie, ar fi culmea sa nu gasim.
Fetelor, va tin pumnii cu dintzii, ca-i tare nasol pe la stomatologii astia, dar ce sa-i faci, de musai ca de voie buna.
Claudinna bine ai venit!
O zi frumoasa si foarte foarte scurta!
kitzy spune:
Neata! Aly merci de cafea.
Gio cred ca la nimeni nu-i plac stomatologii, dar daca e musai....
Mai am o sapt in care fac pe caserita si scap
Se mai intampla sa raman singura pe acolo si sa am de incasat, de raspuns la teleofoane, programari, picaturi, retete etc dar inca n-am dat-o in bara asa ca sper sa ma descurc si sapt viitoare. Suntem cam in criza de personal ca au inceput concediile. Da a trece si asta.
Kreliutz chiar ca ai avut ghinion cu atatea pene. De lotiuni nici eu nush ce sa zic, ultima data am folosit ceva de la Nivea cu factor de protectie 8 si nu prea m-am ars, dar nici n-am stat ca prostul la soare.
Claudinna bine-ai venit!
Alynutza spune:
Curaj Kitzy ca mai ai un pic si scapi.
Iar s-a innorat, de dimineata era tare frumos, chiar daca era mai rece. Sper sa se faca vreme buna pe maine, ca altfel o sa cam clantzan din dinti la nunta.
kitzy spune:
Aly pe azi nu se prognoza ploaie, doar soare cu nori. Am deschis si eu prin casa si mi-e cam racoare. Lasa ca maine poate ca o sa fie mai frumos. Am vazut ca umbli dupa camasa rosie, Alin si-a luat in Central de la Bigotti o camasa rosie dar vreau sa zic ca imbatranesc langa ea pana o calc. O fi ea camasa de firma, dar o calc pe o parte si cand o rasucesc putin, s-a si sifonat
E super super naspa la calcat, altfel materialul se comporta bine la spalat.