Miresele anului 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Kitzy sa le traiasca! Un pic cam prea racoroasa totusi ziua de azi pentru gustul meu.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Merci Aly!
Si pt mine e un pic mai racoroasa, mi-am lasat usa la balcon pe aerisit si am fugit sa-mi iau sosetele si papuceii de casa in picioare ca altfel nu se mai poate. Nici prea cald nu e bine, nici prea rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

mmmmmm....buna sampania asta de la Cluj...parol!!!
Felicitari "tovarasha" ...sa-l stapanesti sanatoasa si, cat de curand sa-l folosesti!

Eu am trecut de perioada aia de somnambulism ..in care ma trezeam la 6...acu'...am intrat in cealalata....in car enu ma mai pot trezi si mi se impleticesc ochii in fatza biroului....

kitzy, sa-ti traiasca nashica mica !

pupi la restu' fetelor

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Merci mult Kreliutz!Cred ca ai baut prea multa sampanie ieri si de acolo si se trage impleticeala asta cu okii
Ia o cafea de la Aly si trezeste-te. Inca nu e weekend
Gio pe unde umbli? Cum se simte Marco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

aici sunt Kitzy!!!
Aly felicitari!!! Bravo soferitza!!!!!
Kitzy sa fie sanatoase si sa fie cuminte si papacioasa pitica. a nascut la fel de repede si usor ca si mine.
oana, krelia .

Ieri eram in fibrilatii cu laredoute si soldurile. am cumparat de 25 euro o groaza pt. marco. azi ma uit pt. noi.

si aici a plouat azi noapte si eu mai am de aspirat si inca 2 geamuri pe dinafara de facut. s-a terminat sol. ieri.
Parca nici nu mai imi vine...cu ploile astea.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Pai Gio are rost sa te spetesti cu geamurile daca ploua? Ti le face la loc. Parerea mea.
Azi stau in casa si lenevesc ca zilele trecute tot plecata am fost cu una, alta. Cred ca o sa ma duc sa fac ceva cumparaturi la magazinul de peste drum ca n-am chef sa ma duc mai departe. Abia astept sa vina ziua de sambata sa ma duc la nunta si sa ma dantzuiesc
Sper sa fie vreme buna ca mergem si la sfat care se tine intr-un foisor in Parcul Central si ar fi pacat sa ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata si de la mine
...si aici ...si sunt 16 grade

Gio spor la shooping
Krelia
Aly cum esti? va pregatiti sa sarbatoriti...doar trebuie udat carnetul!
Kitzy, odihneste-te ca acu e momentul...ca dupa iar incepe nebunia!

Fetelor va da-ti seama ca duminica sarbatorim 1 an de la nunta!!!
Eu inca nu realizez, nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul...

...si nu mai am rabdare deloc sa stau la servici stiind ca maine e ultima zi la munca.

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Onutz eu sunt prima care iti ureazaLA CAT MAI MULTI ANI FERICITI SI PLINI DE IMPLINIRI!!!!
Noi pe 18 septembrie facem 2 ani, dar mai este un pic pana atunci. Nici mie nu-mi vine sa cred ca au si trecut 2 ani, parca mai-nainte umblam sa rezolv o gramada de treburi pt nunta, Doamne ce repede trec anii!

Si la noi e innorat si racoare, mai sufla si cate o rafala de vant...brrr!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Oana o sa si sarbatorim, normal. Te cred ca nu mai ai rabdare, eu mai am inca doua saptamani pana la concediu si nici eu nu mai am rabdare. Chiar asa, ce repede a trecut timpul. Sa aveti inca multi multi ani fericiti impreuna. Mai avem si noi un pic pana la aniversarea de 1 an si inca nu m-am gandit ce surpriza sa-i fac sotziorului, mai ales ca noi fix in ziua respectiva suntem pe drum spre Constanta.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana multa fericire si la cat mai multi ani impreuna!!!
Ce repede a trecut timpul....
Kitzy eu tot le spal, mai ales daca imi vin musafiri...pai tot se vede ceva.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput