Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 30
danutz spune:
A-dejule, te invit la mine la birou, cu motan cu tot...
18 grade, nici picior de client pe aici ca toti sunt speriati de caldura si stau la propriile home-uri...
Afara e jelanie, azi dimineata am mers pe jos echivalentul a 5 statii de autobuz, fiindca se blocase traficul...si AM MURITTTTTT...mi se ingropau tocurile in asfalt la ora 9 dimineata!!!
Bebe a stat cu socrela in parc de la ora 8 la ora 9.30...nu s-a putut mai mult ca cica frigea aerul deja...unde o sa ajungem Doamneeee???
Aelito, mie mi se pare o mare tampenie ce vor aia sa faca cu certificatul de nastere a Sofiei. Da' tu nu poti sa intrebi undeva mai sus? Fiindca in toate actele din lumea asta...locul nasterii e una iar rezidenta alta...si peste tot locul nasterii e ala unde te nasti: Cucuietii din Deal/ Cehia...cum ar suna?
Chris, buna treaba cu garantia astora de la Graco...habar nu am avut!!! Si noi avem patutul si balansoarul de la Graco, dar cred ca au iesit deja din garantie. Eu una sunt tare multumita de ele si nu au avut nici o problema pana acum...dar speram sa le dau mai departe in stare buna la urmatorul bebe care o sa se nasca in gasca/familie. Saraca de tine cate mai ai de facut cu reclamatiile si constructorii!!! Hai ca merita efortul...ai sa vezi!
DeeaA, cum mai e David?
Bai mamici de baieti, eu nu stiu cum arata smegma aia, nu am vazut-o la maria-sa deloc pana acum. O fi bine, o fi rau!!!
Si...un foarte calduros La multe lunisoare pentru sarbatoritii zilei!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
bamboletta spune:
Neata 
Antonia a dormit pana la 8.45 si apoi de la 9.30 pana la 11
am dormit asa bine sunt fresh
![]()
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
Porumbita-multa sanatate lui Mario si tie
sa nu mai fii suparici...
Adevarul este ca ati fost cam dure cu Porumbita ati dat cu parul si ati luat-o la misto din cauza ca nu scrie corect,ea este din Rep Moldova si cred ca din cauza asta si a grabei mai face greseli la scris...
Desiree-
1kg? noi in ultima luna am luat 400 g 
A_deju-trimitem de la Iasi putin AC sa va racoriti ![]()

Mamici cu bb-ii care merg de-a busilea cum rezolvati cu genunchii rosii?
fug sa dau papa la printesa 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
alexandra_25 spune:
Am venit de la doctor....nu e grav...de dimineata a facut un kk si am luat si pampersul cu mine ca sa vada clar...mi-a zis sa nu-i mai dau morcovi noi!
Mi-a prescris un regim si sa iau lapte de la Humana HN...din ala special pentru diaree...am cautat in tot orasul si nu am gasit...cred ca maine ma paste un drum de BM..."traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul"!
Va pup dulce si va multumesc ca va-ti gandit la mine...Anateo,Teutz,....

Referitor la fier si eu ii dau de la 4 luni....prima data am inceput cu cate o pictaura pe zi timp de 6 zile dupa care 6 picaturi/zi!
Ma duc sa fac papa pentru Mark!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
dianocica spune:
quote:
Originally posted by a_deju
ma duc si eu la dusul mult dorit.. in caz ca va intrebati, am adormit motanu', cu o galeata de apa, of course... stiti reclama aia super, "got milk?"..eee, motanu' stie continuarea :"keep it!!!" :))

aelita scuzati tampenia cu cetatenia. sunt depasita...cica de cativa ani...

anateo tinem pumnii pt seba
caaaaaaaaaaaaald de moooor. n am dormit toata noaptea de caaaald. iar plec in carfur/ikea/mall ca nu se mai poate.....

diana si david 03.12.06
Pentru Sara
"El m-a facut oligofren,eu l-am facut zdreanta, dar nu ne-am insultat." Jiji
madaluta spune:
quote:
moooooooor de caldura!!!!!!!!!!!!!! sunt 470 de grade in casa, nush cate-s afara..... mooooooorrrrrrrrrrrr..........
nu-s in stare de nimic...............
a-deju:nu muri, nu muri...te rooog...
La mine este bine in casa sunt cam 26-27 de grade..dar stau pe nord si la et 2. hai la o apa rece la noi...Da eu stau cu geamurile inchise si cu jaluzelele trase k sa nu-mi intre caldura de afara...Nu stiu dc am folosit 2-3 ore in vara asta AC-ul...dar si cand s-o incinge tot blocul..sa te tii...
Porumbita: nu ai deranjat pe nimeni cu mesajele tale., nu te mai invinovati si nici nu te supara...Caldura asta ne face mai nervosi
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )poze Darius-luna a VI-a
SITE FULGULETI,
Teutz spune:
Ariadna, Aelita, multumim! Am trecut noaptea cu bine, nu a avut nici o reactie la vaccin. 
Anateo, multa sanatate lui Seba si sa dea DD sa nu fie nevoie de bisturiu!
Daphna, felicitari pentru vaccin!
Desiree, va uram sa nu aveti nici o reactie dupa vaccin! Oau! 1 kg in 3 saptamani! Bravo!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
Teutz spune:
Alexandra, ma bucur ca Mark nu are nimic grav!
baiatul zambaret!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
chinico spune:
' neata.
tovarasa shefa isi face somnul de frumusete, eu in loc sa calc maldarul de haine stau pi niet...
Flore de ce ii mai dai completare lapte daca papa 200 de fructe?
shefa cam tot atat mananca, si nu ii mai dau nimic. nici macar apa. aia dupa juma de ora, daca (ma rog, nu daca, mai degraba cand..)vomita sa nu dea afara bunatate de vitamine..
mamon vine in 30...jdiu ca nu mai am rabdare..
Bea bea si apa si ceai.
Porumbita lasa maica nu te supara ca asta este, fiecare are propria parere despre ce e mai bine pentru puiul ei.
Si eu am spalat fata in ceai de musetel (na, comentarii va rog..) in primele 2 luni de viata. Nu avea nici o infectie. Asa a vrut muschiul meu.
Sanatate lui Mario. Spune tata si mama???
pai Bea spune ghe..si ghi..si aaaaaaaaaa.. si hei..si gata..
Aelita eu nu stiu unde esti matale, da' fata mea e nemtoaica chiar daca eu sunt romanca. Urmeaza sa ii depun actele si pentru cetatenia romana, dar nu pentru ca trebuie, ci pentru ca vreau.
Beatrice (13.12.2006)
Ariadna30 spune:
2-10, 2-10 - proba de taste.... Se vede ce scriu? Incep sa am indoieli...:)
Teutz,
pt. bebelina cumintica, care s-a comportat bine dupa vaccin.
chinico, si eu i-am facut baie lui Andrei in ceai de musetel tot pana la 2 luni. La fel, asa am vrut eu....n-a avut infectii sau mai stiu eu ce. ![]()
Ariadna30 spune:
Am uitat ceva... Mi-a dat cineva un pont in privinta prepararii supei...pt. copiii mofturosi. Verific maine si va zic daca functioneaza...si, bineinteles, va dau "reteta".