alunitele...unde se pot scoate?

alunitele...unde se pot scoate? | Autor: madau

Link direct la acest mesaj

Hello!

Am si eu o mare problema care ma framanta in momentul asta...si anume una din alunitele de pe omoplat, iesita putin in relief, mi-a fost agatata usor de fetita mea in timp ce ne jucam, si parca s-a desprins usor de piele o bucatica din ea. Nu a sangerat, nu m-a durut, cred ca doar a lezat-o usor ptr ca acum daca dau cu mana simt ca si cum ar fi o cojita ceva pe ea, acolo unde a fost zgariata, Alunita e destul de mica, cam cat o gamalie de ac, de culoare rosu inchis, nu are margini neregulate sau altceva....insa efectiv de 2 zile ma obsedeaza sa nu am probleme din cauza ei. Voi ce ziceti? Imi puteti recomanda un medic bun unde sa merg sa vada despre ce e vb....nu conteaza unde sau cat costa...important e sa stie meserie?

Multumesc anticipat

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

La spitalul Colentina, Clinica de dermatologie, de exemplu.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

O poti scoate si la dermato , si la chirurgie , si la chirurgie plastica , oriunde .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Multumesc, ma interesa sa stiu si daca cunoaste cineva vreun medic bun care sa aiba grija sa faca totul asa cum trebuie, eventual daca a mai facut cineva asta si imi poate da ceva recomandari...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Intentionez eu sa merg la dna dr. Suciu la Colentina. Dinsa m-a vazut anul trecut si, pentru ca era prina vara a zis sa mai treaca putin caldura si sa revin sa scoata alunita. Dar eu...n-am mai revenit.

Va tin la curent.

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

si eu vreau sa aflu mai multe despre aceasta interventie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Madau,

Eu te-as sfatui sa mergi la un chirurg de chirurgie plastica. La spitalul Floreasca sunt medici buni pe aceasta sectie. Cel mai bun este prof Lascar dar ca sa ajungi la el cred ca tb sa ai o piluta caci este fffff ocupat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

nu-ti pot recomanda un dr pentru ca mie mi-a scos o alunita cam maricica un coleg al surorii mele, medic insa nici nu stiu cum il cheama.
Insa, daca o scoti, scoate-o chirurgical, cu taietura si nu cu laser. E f usor, pe mine nu m-a durut nimic nimic, nici atunci, nici mai tarziu, cu anestezie locala. E cel mai sigur, dr scoate si cu marginea de rigoare, ca sa fie sigur si o trimite la analiza.

E standard, chit ca nu ai de ce sa te ingrijorezi, nu vrei sa stai mai tarziu sa te intrebi care ar fi fost rezultatul daca o trimiteai?

Eu nu as avea incredere sa scot nici o alunita cu laser asa cum recomanda in clinicile de chirurgie plastica. Mai bine la dermato.

Succes

Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007

Poze cu printesa mea www.flickr.com/photos/13994486@N00/show/" target="_blank">Alessia

Mergi la inceput

Am ajuns la doamna dr. Suciu. La Colentina. Si mi-a scos un nev papilomatos cu anestezie locala.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Si eu am una pe omoplat pe care o cam chinuiesc cu breteaua de la sutien. Am observat ca si-a cam schimat forma in ultimul timp.

Theiuta, ai avut nevoie de programare? Te-a durut?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

AncaWish, nu. Am vorbit cu dinsa si mi-a zis o zi cind sa vin.Insa mi-a trebuit trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat si, implicit, platitor CAS.Asta pentru ca este o micuta interventie chirurgicala, iar "bobita" se da la analiza.

Nu m-a durut pentru ca mi-a facut anestezie locala.A piscat putin injectia.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput