casatorie in strainatate

casatorie in strainatate | Autor: madaluta

Link direct la acest mesaj

Ce acte trebuie de aici din romania pt a te putea casatori in strainatate? Am o prietena care se va casatori in Scotia, in cateva saptamani si nu stie ce ii trebuie si nici de unde sa afle.Viitorul sot e scotian , dar locuieste in Franta. Ce trebuie sa faca?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius-luna a VI-a

SITE FULGULETI,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

pai depinde in ce tara se va casatorii ...daca se castoresc in AngliaScotia ...cred ca cel mai bine ai intreba fetele din Anglia ...daca in Franta pe cele din Franta ..eu din cate stiu ..trebuie neaparat sa aiba declaratie de celibat ,certificatul de nastere ( parca mai nou de 6 luni ) ..nu stiu de hotararea de divort ( normal daca este cazul ) ..Succes si casa de piatra

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Asta cu certificatul de 6 luni e valabl numai in Olanda unde se dau n-spe mii de certificate de nastere
Declaratia de celibat trebuia intr-adevar sa nu fie mai veche de 6 luni(declaratia asta se ia de la primaria unde te-ai nascut si nu unde domiciliezi).Mie mi s-a parut un pic aiurea sa-mi ceara dovada ca-s nemaritata de la primaria pe raza careia am locuit pana la varsta de 5 ani si nu de pe raza careia am domiciliat restul anilor.De parca as fi putut sa ma marit pana la 5 ani
Dar..in tara asta te poti astepta la orice

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

In situatia prietenei tale, l-as pune pe viitorul sot sa sune la oficiul starii civile din orasul unde va avea loc casatoria si daca nu e locul potrivit il vor indruma in continuare.

Sabina
mamica lui Joel si a Nonei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aaka spune:

da, cel mai bine e sa sune la primarie sau unde se oficieaza casatoriile.pt noi aici in america a fost f usor. aveam act de identitate american si nu mi-a mai trebuit nimic in afara de acest act dar tarile au legi diferite asa ca trebuie neaparat luate informatiile de la oficiul starii civile din tara respectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

quote:
Originally posted by adinush

Asta cu certificatul de 6 luni e valabl numai in Olanda unde se dau n-spe mii de certificate de nastere
de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Habar nu am cum e in Olanda ..ca abia ne-am mutat aici( pana acu 5 luni am stat in Be ) si certificatul meu e mai nou de 6 luni ..ceea ce stiam eu e intradevar eronat ..retinusem numai 6( de aia am si spus parca ) ..imi spusese o amica ca umbla inebunita sa le scoata ptr a se casatori in Austria ... mi*am adus prea tarziu aminte si nu aveam cum sa intru pe net ( deee batranetzea) ..si am intrat sa ma documentez si sa corectez deci ... era vorba de ce e vorba de certificatele de nastere mai vechi de 1996 ..acestea trebuiesc preschimbate cu modelul nou ... Sorry again !

http://www.apostile.ro/tipuri-documente.php

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adnana26gd spune:

salut, toamna aceasta urmeaza sa ma casatoresc cu actualul meu prieten, cetatean francez. Luna asta am petrecut vacanta aici in romania, si ne am interesat de actele necesare la starea civila, deoarece vroiam sa facem nunta aici, dar e o intreaga istorie cu actele necesare. pe unde intreb mi se spun lucruri diferite. in sfarsit viitorul meu sot a aflat ceea ce ne trebuie, insa este mai complicat decat ne asteptam. mai nou este o lege data in franta, din care reiese ca noi, trebuie sa depunem la ambasada frantei in romania, un dosar cu "x" acte, dupa care ei o sa ne convoace la un interviu, si daca avem norocul sa fie de acord, atunci o sa putem sa ne casatorim. eu sper cu ajutorul lui Dumnezeu sa reusim, chiar daca este mai complicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns drus spune:

[quote]Originally posted by adnana26gd

salut, toamna aceasta urmeaza sa ma casatoresc cu actualul meu prieten, cetatean francez. mai nou este o lege data in franta, din care reiese ca noi, trebuie sa depunem la ambasada frantei in romania, un dosar cu "x" acte,

Salut, si noi vrem sa ne casatorim (pritenul meu = tot francez) si la fel ca voi auzim tot felul de chestii, nimic sigur . Care sunt astea x acte de care am avea nevoie pentru a ne casatori in romania? e mai simplu in franta sau la fel? stii ceva despre asta? mersi mult si casa de piatra

Mergi la inceput