Cite dintre voi si-au gasit sotii pe net ?
Raspunsuri - Pagina 5
adadia spune:
Cand am citit subiectul m-am gandit : ce curaj au avut sa se casatoreasca asa . Curaj pt ca :
1. esti foarte sigura de tine - convinsa ca ai puterea sa nu mai cauti si dupa casatorie - nu-mi spuneti ca o luati ca pe o distractie inofensiva pt ca va puteti arde fara sa va dati seama .
2. aceiasi situatie si pt el . Ai incredere in el ? Esti comvinsa ca in timp ce tu prepari supita bb-ului el nu rataceste prin meandrele chat-ului - tot in cautarea unei distractii . Sa ma iertati . Stiu ca probabil imi spuneti ceva de dulce in gand ,dar este o realitate .Initial doar am gandit asta si mi-am spus ca n-are rost sa " ma bag si eu in seama " dar cand am citit ce-a scris Mihaela
m-am hotarat sa si scriu . Eu va doresc sa fiti fericite si sa nu fie cazul . Calculatorul asta a ajuns viata noastra . Astazi am descoperit acest forum .De dimineata aveam o problema : criza barbatilor de 40 de ani . Am cautat si asa am ajuns la voi si 2 ore nu m-am miscat din fata calculatorului .Am plans, am ras . N-am gasit raspunsul pe care il cautam , dar este un subiect pe care voi l-ati dezbatut deja si trebuie sa ma multumesc cu atat . Oricum vreau sa va spun ca sunteti nemaipomenite . M-ati facut sa uit putin de deprimarea in care am picat de catva timp si va multumesc .
roxanasc spune:
Poate nu e locul meu aici, poate n-am gasit subiectul la care sa mearga raspunsul asta, dar eu pe net n-am gasit decit un tata biologic. Mi-am dorit enorm de mult un copil, acum il am, sint foarte fericita si bucuroasa. Tata bilogic poate fi oricine, dar un tata care sa creasca un copil nu. Asa ca voi cele care l-ati gasit pe cel care sa si creasca copiii sinteti niste fericite si ma bucur cind vad ca nu sinteti putine. Felicitari tuturor si bravo voua!
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by adadia
Cand am citit subiectul m-am gandit : ce curaj au avut sa se casatoreasca asa . Curaj pt ca :
1. esti foarte sigura de tine - convinsa ca ai puterea sa nu mai cauti si dupa casatorie - nu-mi spuneti ca o luati ca pe o distractie inofensiva pt ca va puteti arde fara sa va dati seama .
2. aceiasi situatie si pt el . Ai incredere in el ? Esti comvinsa ca in timp ce tu prepari supita bb-ului el nu rataceste prin meandrele chat-ului - tot in cautarea unei distractii . Sa ma iertati . Stiu ca probabil imi spuneti ceva de dulce in gand ,dar este o realitate .Initial doar am gandit asta si mi-am spus ca n-are rost sa " ma bag si eu in seama " dar cand am citit ce-a scris Mihaela
m-am hotarat sa si scriu . Eu va doresc sa fiti fericite si sa nu fie cazul . Calculatorul asta a ajuns viata noastra . Astazi am descoperit acest forum .De dimineata aveam o problema : criza barbatilor de 40 de ani . Am cautat si asa am ajuns la voi si 2 ore nu m-am miscat din fata calculatorului .Am plans, am ras . N-am gasit raspunsul pe care il cautam , dar este un subiect pe care voi l-ati dezbatut deja si trebuie sa ma multumesc cu atat . Oricum vreau sa va spun ca sunteti nemaipomenite . M-ati facut sa uit putin de deprimarea in care am picat de catva timp si va multumesc .
adadia
Adadia, ca bine zici, eu una stiu ca n-am avut prea mult timp de gandire, de la o simpla cetuiala sa zica "vezi ca nu mai vin la vara ci vin acum de sarbatori pregatit cu tot ce trebuie sa te intorci cu mine"(adica cu 2 luni inainte de Craciun), poate ca daca ma codeam cum fac de obicei nu mai iesea nimic. Pur si simplu am mers dupa val, parca ceva imi spunea ca totul o sa fie ok.
Apropos de subiectul pe care il cautai, exista tot aici pus tot de Oana, uite aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9891
Oana_B
desprecopii spune:
si eu!
(produsul este un baietel de 3 ani si acest site)
Pentru parinti... despre copii!
descintec spune:
quote:
Originally posted by papadie
me 2
cu tine, pe net!! Saracu Ionu, nu stia ca nu mai are scapare! auzi, vraja-noptii
D.
mihaela_s spune:
Adadia, stiu ca in felul tau ai dreptate, dar intr-o relatie, chiar si inceputa pe net, trebuie sa ai incredere in partener, altfel nu are rost. La fel se poate intampla si intr-o relatie inceputa in mod "normal", in timp ce tu incalzesti papa pt. bebita, el sa-ti spuna ca e retinut de urgenta la sedinta si sa fie in bratele alteia.
Noi nu am cautat un partener pe net, pur si simplu asa s-a intamplat....
mihaela
adadia spune:
Mihaela , sa nu te superi . Nu m-am gandit ca v-ati cautat partener sau nu . M-am gandit ca asta cu net-ul este un lucru la care ,daca ii prinzi gustul nu te mai poti opri .Uite eu casc gura de 2 ore la calculator si trebuia sa fiu de mult in alta parte dar pur si simplu nu-am putut inchide calculatorul . Ideea ca poti fi tentat . Despre asta vorbeam .
mihaela_s spune:
Sincer, nu e vorba de nici o suparare.Eu explicam ca nu conteaza felul in care a inceput o relatie, poti sa fii inselat(a) la fel de bine in orice situatie.
Si eu sunt tentata sa stau pe net, dar pe acest site care mi se pare super, in rest nu am mai incercat vechile obiceiuri, am trecut de microbul acela, pur si simplu nu mai e "de actualitate" pentru mine.Era perioada cand acasa nu gaseam nimic, nu aveam cu cine rade, cu cine discuta, cine sa ma mangaie si sa ma alinte...
In alta ordine de idei, am citit mai multe mesaje postate de tine si mi-au placut mult, imi place felul tau de a gandi( asta ca sa vezi ca nu sunt catusi de putin suparata).
mihaela
andreea30xi spune:
Cit de mica este lumea!!! Persoane care raspund la acest subiect si care spun cit de fericite sint alaturi de sotii lor intilniti pe net..imi dadeau si mie "sfaturi" cindva cum ca o relatie nu este deloc durabila in astfel de conditii. Nu dau nume si nici nu acuz pe nimeni,Doamne fereste,nu ma intelegi gresit! Fiecare spune ce gindeste in acel moment dar pur si simplu sint surprinsa!! Va doresc toata fericirea din lume si bebici frumosi si sanatosi!