Cite dintre voi si-au gasit sotii pe net ?
Raspunsuri - Pagina 2
Garofitza spune:
quote:
Originally posted by DanaRosu
Da, da si eu l-am gasit pe net... Numa ca eu l-am gasit pe net navigind pe site-uri de flirturi (pentru amatori - aman2.ro)... Fetele stie de ce!
Dana
And, yes, I am a blonde!
Dana, eu imi amintesc!!!!Fetele stie de ce, ca e multe!!!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Yasmine spune:
Eu, suntem impreuna de 2 ani, deocamdata "ilegal" sau cum se spunea pe vremea raposatului "traim in concubinaj" :D, asta pana ex binevoieshte sa-mi dea divortzul ca sa ne casatorim ... tot promit sa-mi scriu odata memoriile la "in unu sau in doi ..." dar inca nu am apucat, ca nu-mi da timp Andreas, care e cel mai dulce copil "din flori" din lumea asta.
Corinna
emoison spune:
...Deci sintem 10 pina acum (Oana, te-am numarat si pe tine)...
Cred ca ar fi fain de povestit prima intilnire cu sotii nostri si daca s-a adeverit ceea ce ne inchipuiam...
Elena
rain spune:
si eu ... ne-am cunoscut pe icq si sintem impreuna de 3 ani si jumatate, casatoriti "doar" de 8 luni, dar nici in cele mai frumoase vise ale mele nu puteam sa ma gandesc ca voi gasi pe cineva pe net, ca va exista o relatie si chiar una asa cum imi doream eu, mi-am gasit jumatatea si va fi pentru tot restul vietii, pentru ca ne iubim ca in prima zi, a propos, a fost dragoste la prima vedere, l-am iubit din prima clipa ...de fapt ne-am indragostit ca doi nebuni.
Si cand ma gandesc ca el trimitea mesaje pe icq in fiecare zi, iar eu nu ii raspundeam, sau ii ziceam doar "buna dimineata' si atat ...abia dupa ce am terminat sesiunea din iarna(2000) am avut chef sa fac ceva nebunesc si i-am zis sa ma invite la o cafea, a si intarziat, nu stiam cum arata, dar dupa ce ne-am intilnit, am vorbit numai eu de i-am facut capul mare si dupa prima intilnire a mers totul ca pe roate,la a doua intilnire am fost la film si cica l-am enervat, ca m-am miscat continuu si am vorbit de se uitau toti la noi, dar ca sa-l vrajesc definitiv, l-am invitat la un vin fiert la mine, a zis ca-i place vinul fiert, numai ca sa vina la mine, dar de fapt nu-i placea, si chiar a baut o cana, de atunci si pana astazi ...l-am invatat sa zambeasca si sa se bucure de viata, i-am dat incredere in el, i-am daruit cele mai frumoase zile din viata lui si l-am facut sa-i placa, copii, iar acum ne dorim si noi bebeii nostri si o sa-i avem, daca nu anul asta, atunci anul viitor sigur
astept si "aventurile" voastre de pe net!
nicole
Oana spune:
quote:
Originally posted by emoison
Oana, te-am numarat si pe tine...
Eu nu mi-am gasit sotul pe net, dar eram curioasa daca sunt multe persoane care si l-au gasit in acest fel.
danat spune:
Eu nu prea obisnuiesc sa imi povestesc asa usor intamplarile personale din viatza, dar cu subektul asta m-ati dat pe spate, mi-ati adus aminte de nijte momente fooooaaarte fromoase.
Era prin anul 2000 si ne-am "ciocnit" intamplator pe chat-ul protv (sa traiaska ) cand amindoi navigam, plictisiti de caldura de iulie, insuportabila, si de statul la birou in fata calculatorului. Si uite-asa, cum stiti si voi fetelor din experientza proprie, s-a legat o super-interesanta conversatie, care apoi, s-a transformat in zeci de mailuri pe zi; ma rog, ca sa n-o lungesc prea mult, el tot insista sa ne vedem, eu nu aveam curaj ca, deh, aveam idei fixe in cap ca cine stie ce dubios poate fi.
Intr-un final, dupa vreo 40j de zile de emailuri m-a convins printr-o shmekerie sa ne intalnim totusi...si nu mi-a parut rau deloc! Totul s-a transformat rapid din amicitie intr-o adevarata dragoste si in mai putin de un an eram deja casatoriti. Nu cred ca ne-am grabit (cum ar putea zice unii) pentru ca, pe zi ce trece, am convingerea ca el e jumatatea ! Acum ma felicit ca nu am mai asteptat! Asa ca suntem casatoriti de 2 ani si cateva luni, eu am un in burtika care se va najte in septembrie si speram sa fim o familie completa si multumita !!! Poate cine jtie, mai urmeaza si alti
Ceea ce va doresc si voua!!!
danat
iuliana spune:
Si noi ne-am cunoscut pe internet, sintem impreuna de 3 ani si casatoriti de 2 ani si intr-o luna jumate se va naste si bebelusa noastra.
Gabriela19 spune:
Bunä fetelor!
Eu am cateva prietene care s-au cäsätorit pe net si sunt chiar fericite, chiar dacä multor fete le este fricä sä apeleze la net,cä vezi doamne nu stii de cine dai....
Numai bine tuturor!
Gabriela
gabi25 spune:
Da si noi intram in categoria asta.
In mai 1999 ne-am cumoscut pe mIRC. Am tot pevestit......de fapt mai mult el cu mine :), si din cauza asta am cam facut ceva "ore suplimentare" la munca. Prin august a reusit sa-si faca drum la Vatra Dornei (din Iasi), eu il stiam din poze dar el pe mine nu......era un avantaj pentru mine in cazul in care aveam sa dau inapoi:). Dar nu a fost asa si dupa acea vizita mi-am tot babut capul cum sa-l cuceresc :).
In octombrie s-a ivit ocazia cand prietena mea cea mai buna s-a maritat si m-a pus domnisoara de onoare si uite asa vrand nevrand l-am facut cavaler de onoare si tot in aceeasi zi l-am convins ca ar fi bine sa incercam si noi sa fim un cuplu sa vedem ce iese....hihi si a iesit ca in decembrie de cracium mi-a declarat ca ma iubeste, iar de anul nou dupa prima noastra noapte de m-a cerut de nevasta. In septembrie 2001 am facut cununia civila, iar in octombrie deja incepea noua viata in burtica la mine.
In ianuarie 2002 am facut si cununia religioasa, eu o mireasa cu burtica de 4 luni.
Pe 4 iulie 2002 s-a nascut minunea noastra Rares Petru. De fapt trebuia sa se nasca pe 16-17 iulie dar s-a grabit putin si inca nu stru care i-a fost motivul :) faptul ca pe mine m-a apucat facutul curateniei si am ridicat dulapul ca sa scot covoarele pe data de 3 iulie sau el a tinut neaparat sa-l sarbatoreasca intreaga America in fiecare an de ziua lui:):).
Suntem poate o familie ca toate celelalte dar in acelasi timp unica: un tatic, o mamica, o minune de prichindel si un catel. Acum ne rugam la Dumnezeu ca sa il crestem asa cum trebuie si sa putem, peste vreo doi ani sa-i dam si o surioara la fel de minunata.
Gata pun punct ca de nu o tin asa pana dimineata:).
Pupicei de la mami Camelia si bb Rares
http://community.webshots.com/user/cameliac
``````````` Just hope ```````````