Dragalasi poznasi de ian-febr 2004 (93)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Bravo, mami Roxana! Bine ai venit pe lume, bebe Andrei!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Din cate am citit eu pe dincolo, la mamicile ei, natural a nascut.Am facut si eu niste ochi cat cepele...doamne ce bebe mare...

Roxana felicitari din tot sufletul, sa iti revii repede, laptic mult si nopti linistite.

Bun venit pe lume Andrei

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Bravoooooooooooooo Roxanaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Bine ai venit pe lume Andrei! Sa fii sanatos, norocos si istet!!!

Asteptam detalii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Bravooo Roxana sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii!
Bebe Andrei bine ai venit pe lume,sa ai parte de tot ce-i mai bun pe pe lume!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

hello

reveniram si noi din vacanta, fuse tare bine si nu chiar scurta. cu totii n-am mai fost 3 sapt niciodata.
ne-am obisnuit asa frumos in vacanta, incit ne-am hotarit ca daca s-ar putea cu asta o sa ne ocupam pe viitor. tre sa cautam insa pe cineva sa ne si plateasca pt. asta

am avut un sg numar de tel, al Taniei, cu care insa nu ne-am sincronizat, asta e - vara viitoare.
pe-al fetelor de la Bucuresti nu le-am cerut din timp, insa am stat doar juma de zi - si aia in ikea, iar pe-al Alinei l-am pierdut

am vazut acu pe fuga ca a nascut Roxana
felicitari, sa fiti sanatosi amindoi si bebe sa fie mincacios si cuminte, iar tie refacere rapida

ma duc sa citesc din urma sa vad ce-ati mai facut

Mergi la inceput

bine ati revenit, MAO! anca, pacat ca ai pierdut nr de tel, puteai s-o intrebi pe tania... stiai ca ea ma gaseste.... ma bucur ca v-ati distrat in 3!... si noi ne dorim mai multe vacante in familie...vise...

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

pai da, Alina, asa planuisem si eu, dar daca nu ne-am intilnit ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Buna dimineata !!

Roxana, felicitari , sa fiti sanatosi cu totii!!! Ce bebe mareee...e bine crescut deja !!
Ne-am intors si noi dupa o minivacanta in Maramures, de fapt a fost asa un circuit dar ca obiectiv a fost Maramures , am stat la Sapanta.
Drm lung dar placut , Albert a fost cuminte, a stat in scaunelul lui tot drumul, s-a plimbat cu telescaunul ceeace l-a incantat f. tare. A mers si in traseu pe munte pe jos fara sa ceara in brate, ca doar e baiat mare.
Azi l-am dus deja la gradinita.
Va doresc o saptamana frumoasa !!!

http://www.copaculdehartie.ro

Mergi la inceput

ziua buna!
monica, la voi a inceput deja gradinita? ...am ratat eu momentul?! ca abia astept sa inceapa si pt noi...

chiar, ce curajoasa a fost roxana, sa nasca natural un bebeloi asa mare! hihi... sa vedeti voi, daca andreiut n-o sa stea singur in fundulet, la 4 luni! roxa, refacere rapida iti doresc!

ylilimic... foarte trista povestea lui bebe darius.......

Mergi la inceput