Euroclinic sau Fundeni?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Mmmaria, la Fundeni te poti demoraliza groaznic (mai ales in primele zile, pana te obisnuiesti) daca nu te pregatesti psihic cat-de-cat! Fiind un spital specializat doar pe asa ceva, vezi atatea cazuri ca ti se face parul maciuca! Pe mine m-au afectat foarte multe cazurile de copilasi (si de 2-3 anisori ) operati de diverse tumori maligne (creier, etc).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Prietena mea cu rezultate f. bune a urmat/urmeaza Terapia Gerson:

Aceasta terapie este si pt. tratarea cancerului, dar si pt. preventia lui pt. cei predispusi sau care au o forma suspecta de tumoare (benigna, dar care poate degenera).

Isi face cate un suc de legume/fructe din ora in ora, dupa o anumita schema. Foloseste doar legume si fructe bio (sau cat de cat bio...ca in ziua de astazi nu mai esti sigur pe nimic), la inceput le storcea manual, acum a gasit un storcator special aprobat in aceasta terapie (trebuie sa fie cat mai naturale, storcatoarele normale induc nu stiu ce campuri electromagnetice, dezvolta o temp. mai mare care distruge enzimele,etc).

A fost si in Brazilia la o clinica cu rezultate bune in tratarea cancerului, a stat acolo vreo luna.

Uite niste linkuri, sper sa nu fie nevoie de ele decat pt. preventie:
http://www.gerson.org/g_therapy/default.asp
http://www.cancer.gov/cancertopics/pdq/cam/gerson/patient

Stoprcatorul de care vorbesc l-a comandat din Anglia:
http://www.wholisticresearch.com/shop/home/m/Shop/id/443/page/1/

Este bun si sanatos pt. toata lumea, nu numai pt. pacientii cu cancer!

Multa sanatate!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinagray spune:

Mii de multumiri la toata lumea pentru sugestii. A fost mama la doctorul de la Sibiu si a convins-o ca deocamdata radiatiile facute la Sibiu e cel mai bun lucru. Trebuie sa mearga in fiecare zi timp de o luna de zile pentru radiatii de suprafata dupa care se duce tot la doua saptamani la Cluj pentru radiatii interioare. Daca tumoarea se micsoreaza destul o opereaza. La Fundeni nu a mai trimis-o pentru ca si acolo ii face acelasi lucru si pe deasupra nici nu o interneaza numai pentru radiatii, trebuie sa gaseasca un loc sa stea. Vestea buna e ca cancerul inca nu s-a raspandit la colon, e doar in zona vaginului.

Intre timp eu tot ma interesez daca pot sa o aduc in Canada, mai ales daca cei din Cluj nu vor sa o opereze dupa radiatii. Cumva cumva trebuie sa iesim si din impasul asta si povestile voastre imi dau curaj. I-am povestit la mama de toate sfaturile ce le-a primit de la voi si va multumeste. Deocamdata nu ii merge internetul dar sper sa il repare curand sa citeasca si ea de aici.

Multumiri si sanatate la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinagray spune:

Buna,

Se pare ca diagnosticul la mama a fost incorect si pana la urma nu e cancer. Necesita tratament dar nu e asa grav cum am crezut. Multumesc totusi pentru suport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bravo! multa sanatate in continuare!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput