Gravidutze si Mamici de Cluj (4)
Raspunsuri - Pagina 27

felicia20 spune:
Si eu sper la fel. Tu cum ai fost la inceputul sarcinii? Si apropo, cum ti-ai pus la semnatura varsta sarcinii - calculata de la conceptie sau din prima zi a UM? A mea e din prima zi a UM dar dr. a zis ca am aproape 4 sapt., dupa eco.
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

Gabriela77 spune:
Felicia, eu intotdeauna mi-am calculat varsta sarcinii dupa prima zi a UM. Asta e sigura. Mai putin data efectiva a conceptiei sau a ovulatiei. In plus, se intampla ca ecografic sa existe anumite variatii! La mine, ce-i drept, varsta sarcinii calculata dupa UM a coincis intotdeauna cu varsta ecografica! Dar nu e o regula, variatii de 1-2 sa ptamani apar!
Cu greturile, mai bine nu iti spun...Din saptamana 6 la mine au inceput niste greturi crunte, care au tinut pana in saptamana 14 parca. Dar nu asa..dimineata, ci pe parcursul intregii zile, nu suportam nici un miros, nici o mancare! M-am straduit din rasputeri sa nu slabesc! Vomam o data pe zi! Dar cand au trecut, au trecut brusc! Stiu insa atatea mamici care nu au avut nici un fel de greata! Asa ca, nu e o regula! Sper sa te ocoleasca!
Gabriela 27+
Sara

felicia20 spune:
Multumesc, gabi, esti o dulce. M-ai linistit.
Felicia, 5+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png

antoni spune:
mai este cineva pe acolo? stiti ceva de epidurala la gine1? exista posibilitatea sa nu fie anestezist si sa nu ti se puna?trebuie vorbit inainte cu anestezistul?
haide-ti la povestit.
pupici
Meli

soanso spune:
buna fetele?ce mai fac burticutele,cresc,cresc??
vad ca ati revenit azi la sentimente mai bune se vede ca vine week mult asteptat cand sunt si sotiorii acasa ,am si eu in program sa fac maine curatenie generala,ma gandeam sa scot covoarele la batut,spalat geamuri,sa las casa curata daca merg sapt viitoare la mama la Zalau pt doua saptamani.
Antoni,eu zic sa stai linistita cu epidurala trebuie sa fie anestezist de garda la sala de operatii ,eventual sa-l intrebi pe dr. tau cum sa procedezi ,prietene de ale mele care au nascut si-au cumparat trusa dinainte ,dar nu am auzit pe nimeni sa ramana fara.
nu-ti mai fa griji ,il agiti pe bebe.
Raluca ,mersi de raspuns ,nu am lovit-o inca dar daca nu intelege am sa-i dau peste manute ,pana atunci ii zic intruna nu mai baga in gurita,deja ma zgarie pe creier fraza asta de cate ori o repet.
SOSO

antoni spune:
Soso-mersi, poate sunt prea stresata, sper sa fie bine.Abia astept sa ajung si eu la probleme ca si ale tale(" nu baga in gurita"), s-o vad afara sanatoasa.
pupici la burtici
Meli

antoni spune:
fetelor, vad ca in weekend nu-i nimeni
va pupiv si va doresc un sfarsit de saptamana super
Meli

OanaAlina spune:
buna dimineata si de la noi! sa aveti o saptamana cat mia placuta!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/mBK7p3.png

Raluca spune:
salutare si de la noi,
vad ca incet , incet se lasa linistea peste topicul nostru. Noi am avut serarea Ilincai in wk-end, doua petreceri de copii + musafiri.Si astea in conditiile in care eu sunt irascibila si botoasaAsta noapte am experimentat o frumusete de carcei la gamba-horror. Joi am programare la control asa ca trebuie neaparat sa discut cu tanti dr. ce-i de facut in acest sens.
sa aveti o zi frumoasa, eu am ceva treaba, din pacate!
Raluca 23+ si mami de Ilinca