Mamici de septembrie - octombrie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 24
Piciulika spune:
Crishtina, daca stiam, de mult ma bagam sa zic!
Aici nu-ti da nici un rezultat, doar 'OK' sau 'nu-i OK, ia asta'.
Ultima oara sunasem sa aflu de cele de sage si s-au shocat astia de tot, ca ce vreau cu ele?!?
Imi pare rau... nu am idee.
Piciulika
24+ 
prisi spune:
Felicitari Roxana
eu am fost la cumparaturi pt geantaa de spital, am luat una alta(chiloti , sosete , sutiene pt alaptat, halat, papuci)camasi de noapte din ale pt spital nu am gasit, sunt numai din alea urate si batranicioase si nici o geanta mai maricica si frumoasa neaparat, sotul zicea sa iau valiza
, am stat la raionul cu pampers, servetele vreo jumatate de ora ca nu stiam ce sa cumpar ce marime, pana la urma cred ca m-am descurcat, bine ca am inceput de pe acum ca pana vine bebe poate reusesc sa cumpar tot ce-mi trebuie.
am o intrebare de unde pot sa cumpar sterilizator pt biberoane pt microunde? ca nu am vazut decat din ale electrice
poze
28+
Miruna
crishtina spune:
Multumesc Piciulika
Chiar daca nu m'ai putut ajuta ai fost draguta cum esti intotdeauna 
27+ 
sim_stoian spune:
Prisi, eu am vazut pe net 2 sterilizatoare pt microunde care mi s-au parut ok - unul de la Chicco (pe site-ul lor) la 66 ron si unul de la Primii Pasi (pe site la Chic bebe) la 37 ron.
Sim
28+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Roxana_G spune:
Multumesc tuturor.
Gata baia si acum ma relaxez. Ce bineee este! Pana maine cand merg la servciu dar traiesc cu gandul ca mai am doar 2 saptamani.
Ma speriati ce cumparaturi faceti, e drept ca eu am deja multe din lucrurile acestea. Dar sunteti harnicute tare la spart bugetul familiei.
Eu pana in august nu mai iau nimic, insa o sa il chem pe nenea ala care ne face mobila de comanda sa masoare in camera lui BB, intrucat la el dureaza cam 3 saptamani o lucrare.
Rox
29+
si Alexandra Maria
(10.02.2004)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by prisi
Felicitari Roxana![]()
eu am fost la cumparaturi pt geantaa de spital, am luat una alta(chiloti , sosete , sutiene pt alaptat, halat, papuci)camasi de noapte din ale pt spital nu am gasit, sunt numai din alea urate si batranicioase si nici o geanta mai maricica si frumoasa neaparat, sotul zicea sa iau valiza, am stat la raionul cu pampers, servetele vreo jumatate de ora ca nu stiam ce sa cumpar ce marime, pana la urma cred ca m-am descurcat, bine ca am inceput de pe acum ca pana vine bebe poate reusesc sa cumpar tot ce-mi trebuie.
am o intrebare de unde pot sa cumpar sterilizator pt biberoane pt microunde? ca nu am vazut decat din ale electrice
poze28+
Miruna
Intra pe bebelusultau.ro
Emma
aeperju spune:
Gata concediul. Am fost si la mare, a fost super super misto. Am facut baitza in piscina dar nu am stat la soare ci sub o umbrelutza cu tricoul pe mine.
Din pacate Baby Expo de la Iasi nu e week endul asta cum mi-a zis cineva (noroc ca m-a anuntat cineva ca altfel bateam drumul degeaba pana acolo) ci week endul urmator. Pe site-ul lornu stiu de ce nu e trecut Iasi-ul. Ma rog, o sa mergem week endul urmator. Inr est toate bune.
Bebe a fost destul de agitat pe drum dar de acum ne linistim ca am ajuns acasa.
Nnumai bine tuturor!
PS: caldurile astea ma omoara nu alta!!!
Emma 26+
sim_stoian spune:
Fetelor, stiti o reteta buna pt blat de pizza? De ala pufos, subtirel si care sa incapa in tava noastra de aragaz (aia mare). Nici nu vreau prea multe, nu? ![]()
Sim
28+
Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
buna gagici!
Roxana, felicitari! esti o adevarata maestra!!

io lenesa nevoie mare, n-am facut nimica la piesa aia ![]()
fetele, io o sa intru f fugitiv, au venit parintii mei, au umplut fata decadouri, si pe mine bineinteles
, si o sa vad cum ma im[art cu timpul pana vineri cand dispar mai multisor asa.
Va pup tare:)
nana, imi pare bine ca-ti place la Romanika, asa cum e ea ![]()
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia