Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 25
ddanagh spune:
Eu cred ca am luat cel mai mult. 18-19 Kg insa ma simt mai bine in corpul meu decat inainte. Inainte eram nemultumita de mine - aveam 1.75 cm cu 57 Kg insa aveam un pic de burtica (tot timpul am avut un format de burtica) care ma stresa la culme. Acum cred ca ma simt mai bine intrucat toate kg luate s-au distribuit uniform - nu prea se vad (asa zic eu
) si am si o scuza atat de frumoasa pentru burta.
De
sincer ma gandesc ca nebuna, ma excita gandul insa cand ma aproprii de sot si constientizez ce urmeaza fizic parca imi trece total. Imi place doar in gand.
Eu lucram de 4 ani in banca. Mi-au mancat sufletul aia. Stau acasa de 3 luni deja si nu imi vine sa cred ca inca nu am uitat complet stresul de la servici. Asa ca ma simt atat de bine casnica. Si, credeti-ma eu eram disperata, cariera si iar cariera. Sa nu mai aud. Cel putin in Romania. Aici nu exista o limita a muncii. Cu cat faci mai mult cu atat te incarca mai mult, pana te doboara.
CONCLUZIA - m-ati terminat cu fasolea. De unde iau eu acum fasole batuta? Va spun sincer ca mi-a venit apa in gura. Ma gandesc numai la asta de cand tot scriu aici. Chiar mi-e foarte pofta. Si ce daca nasti cu iahnie in stomac. Merge cu clisma 

Dana
S35 + cu
Daria Stefania
Ashera spune:
Ca veni vorba de clisma... Voi va faceti clisma acasa, inainte de a merge la spital, sau mergeti la spital si vi se face acolo?
31+
Christian
Blueiris spune:
Fetelor, se poate? Va certati aiurea asa? Sunt convinsa ca Gabi si Valen nu au fost lasate deoparte cu intentie. Ele erau intr-un stadiu mai "avansat"
de sarcina si fetele de "iul-aug" nu s-au simtit neaparat foarte foarte aproape de mom Intalnelii. La asta cred ca s-a facut referirea cu spartul ghetii, ca si referire la spartul ghetii de iul-aug. Nu cred ca Gabi si Valen s-au simtit lezate de acel comentariu, mai ales ca ele sunt bizi acum cu noii puiuti si in momentele astea de fericire nu cred ca stau sa despice ce-si-cum-a-vrut-sa-spuna-colega-de-forum.
Nu vreau sa descopar ca fix acum cand ma chinui sa scriu si eu 10 mesaje ca sa scap de moderare si sa vb cu voi in timp real o sa inceapa sa nu-mi mai placa tonul de pe forum si-o sa renunt si-o sa raman singurica-singurea pe ultima suta de metri.
Haideti, impacati-va ca ati gresit amandoua: una ca a uitat de cei doi puiuti existenti deja la panou si cealalta pentru mustrarile avocatesti care poate nu-si aveau neaparat rostul. Gabi si Valen sunt mamici de 3 si, respectiv, 2 puiuti. Stiu ele sa traga de urechiuse daca se supara
va pup si nu ma lasati sa ma opresc la mesajul 9
Blueiris
Alexandra 29+
Blueiris spune:
aaaah, am uitat sa ma laud...am schimbat prefixul. yupiiii, sunt din ce in ce mai aproape de intalnirea cu bulinuta mea!!!
Blueiris
30+ Alexandra
AMR 10 saptamani
Ashera spune:
Blueiris, felicitari ptr schimbarea saptamanii.
. Eu dupa ce am schimbat prefixul, am simtit cu adevarat ca am intrat pe ultima suta de metri.
. Si mai ai 1 mesaj si scapi si de moderare.
31+
Christian
Antoanela23 spune:
Dana iti zic cum facem noi fasolea batuta aici: cu fasole gata fiarta, cumparata la conserva/borcan de la supermarchet, Heinz cum zicea Luna, sau alta marca, dar din aceea natur, nu in sos de rosii. Daca gasesti asa la magazin, o prepari in 10 minute.
Blue, felicitari pt schimbarea de prefix.
Noapte buna frumoaselor,
Anto
36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
aylin_tarcan spune:
neata!
alina si anya 

in neintelegerea cu mamicutele noastre gabi si valen nu ma bag (in afara de acest mesaj
), desi imi aduc f bine aminte ce au zis si ele cand au scris prima data la noi la topic, si cred ca toata lumea isi aminteste. matematic vorbind, nu poti considera ca s-a spart gheata la mamicile de iulie-august pana nu naste cineva cu dpn in iulie sau august. dar asta nu inseamna ca nu le indragim la fel de mult pe gabi si valen si dupa cum s-a si observat, nimeni nu le-a discriminat cu nimic.
anto, ioana, lia, otilia, lavinia, luna 
si
si restul fetelor!
brazuca, nu am inteles prea bine. zici ca te doare burtica jos si pe urma zici ca nu sunt B-H pt ca nu doare....stai cumintica si ia no-spa! 
Aylin,
30+ 
pozici
atat de mari suntem
liadorian spune:
Buna dimineata, burtici!
Brazuca, de-abia astept s-o vad pe printzesica ta
, de muuulte saptamani mi-a cazut ea cu tronc, de cand a inceput sa miste si-ti muta telecomanda de pe burtica - iti mai amintesti?
Ea a fost una dintre cele mai vioaie "piersicutze" de iulie-august (daca tot ii plac mamei piersicile). Cred ca la prima sarcina toate suntem un pic mai ...stresate la gandul ca nu stim ce-i de facut, cum o sa reactionam etc. Revin la ce spunea Luna: trebuie sa avem incredere in noi, in corpul nostru! 
Oana, la capitolul kilograme raportez un plus de 14 cu care ma declar extrem de sexy si de atragatoare! Am intors foaia si nu mai spun "Da Doamne sa nu trec de 15 (spre exemplu)!" ci "Slava Domnului ca nu-s 25, 35 etc."! ![]()
jeni, pupici si felicitari pentru premianta ta! Despre no-spa stiu ca poti lua linistita, eu iau chiar de la inceputul sarcinii si se pare ca e ok. Despre Diazepam stiu ca se prescrie de obicei gravidelor in spital, in amestecul litic, deci probabil e in regula. Eu una l-am refuzat si in spital, si acasa fiindca nu-mi place sa ma simt asa adormita mereu. Daca tu ai probleme cu somnul, cred ca din cand in cand poti apela la el.
Blueiris, inca 10 saptamni frumoase pentru tine si Alexandra!
aylin,
!
LIA si
domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
Ashera spune:
Buna dimineatza. Eu iar am avut o noapte de insomnie
. Am adormit pe la 4, si de la 6 nu mai pot sa dorm. Sper sa reusesc sa adorm mai tarziu, altfel azi o sa fiu zombi. Si azi mergem la eco 4D sa il vedem pe Chris
si tre sa fiu apta.
31+
Christian
andreea c spune:
Neata!
Jeni multi
pt. printesa ta silitoare. Nu ne arati si noua poze cu asa mandrete de fetita?
Olguttza merci frumos pentru info. M-ai convins in legatura cu "depanushatul" cu crema. Daca ma si tine asa mult cum ai zis tu, e chiar
. Bafta la examenul auto si tie si sotului.
Fetelor, dupa cum stiti, eu, Jadi si Karligutza mergem la gym la Giulesti. Tipa cu care ne facem exercitiile e tare dragutza. Hai sa va spun cu am invatat eu ca trebuie sa respiram in timpul contractiilor...poate o sa va ajute. Asa...stati culcate pe spate la 45 grade, cu picioarele flexate, o mana pe piept si cealalta pe burtica. Trageti aer in piept,usor, timp de 3 secunde, pe nas si apoi in 3 secunde il expirati la fel de usor pe gura. Trebuie sa simtiti la maini ca se ridica doar pieptul nu si burtica. Sper ca nu v-am zapacit cu explicatiile...
Andreea
saptamana 37
Radu Stefan
AMR 3 SAPTAMANI si ceva...
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005