Mamici de iulie-august 2007 (63)
Raspunsuri - Pagina 22
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Antoanela23
Mada, nu stiu media nationala dar in Blegia foarte multe familii au minim trei copii pt ca...au reduceri fff mari de impozit de la al treilea copil.
In schimb, din ce am observat in jurul meu, majoritatea mamelor lucreaza, copiii merg la cresa de la 3-4 luni. Si culmea e ca nu am intalnit multe mame la fel de scandalizate ca si mine ca e scurt concediul de maternitate, li se pare normal atat cat e.
Anto36 cu
si
Victor (8 octombrie 2005)
"Intamplator" si aici sunt niste avantaje incepand cu al 3-lea copil
)Timi pei data viitoare cand vii trebuie sa ne vedem ca Toulouse_ul e aprope de Carcassone!!
Mamii felicitari pentru vestile bune!
Luna clar fa-i vasectomia!! Ieri ma uitam la un reportaj cu al meu si era un tip celibatar care spunea ca de ce n_ar mai sta celibatar are 39 de ani mai are 25 de ani in care e fertil de ce n_ar profita! Mai are timp dca vrea familie una alta.. Si al meu de colo cu niste ochii galesi..i_auzi pana la 65 de ani esti fertil, habar n-aveam... In gandu meu ...tu scumpii o sa fii fertil pana cand o sa iti spun eu !!!

MADA
29+, cu
EmilyNoi doi+1
i_ulia spune:

fetelor, ma ia cu fiori pe sira spinarii! la gabi si la valen am inteles ca au nascut, ma obisnuisem cu ideea ca bbii lor erau mai mari ca ai nostri, dar vad ca acum si alina.a si irinusha si mamii se pregatesc abitir, iar anya, jadi si andicu stiu deja ca in viitorul extrem de apropiat vor face cunostinta cu minunile. eu va tin pumnii tuturor sa fie totul bine pentru voi si pentru copii!
cam am un nod in gat cand ma gandesc cat de aproape e si la mine, parca as mai lungi putin perioada asta mai fara griji. mie imi place sa fiu
, nu ma simt nici foarte sexi, dar nici urata pamantului. si imi place senzatia de control pe care inca o am, simt ca la mine inauntru il pot proteja pe bebe cel mai bine, ca odata iesit, este foarte vulnerabil la lucruri pe care nu le pot controla eu.
in alta ordine de idei, eu cam
la cassoulet, dar am mega arsuri de fasole, asa ca va las voua si portia mea.
pe toata lumea si ma bucur ca existati!
Iulia
30+
liadorian spune:
quote:
Originally posted by Simo78
Vine miercuri prietena mea din America sa facem Lamaze![]()
Simona32+
Matei Hisham
Nu e suficient sa apartii speciei umane ca sa fii om.
Ca tot veni vorba! Am o rugaminte pentru mamicile mai experimentate sau mai invatate decat mine in problema asta a nascutului. N-ati putea asa, printre picaturi, sa ne spuneti celorlalte, incepatoarelor, cam ce trebuie sa stii cand te duci sa nasti?
LIA si
domnita Miruna DemetraAm inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!
ghinetz spune:
O zi buna si de la noi.
Am citit din urma si am raspuns repede LUnei, pentru ca mesajul ei, cel cu
m-a facut sa nu ma ami simt asa, o ciudata.
Tinem pumnii fetelor care se pregatesc sa-si vada copilasii. Eu am emotii cand ma gandesc. Se pare insa ca mai avem ceva timp pana atunci. A! Azi am schimbat saptamana. Fug sa modific la semnatura.
Va pup. Dulce, cum altfel...
Oana
33+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Gata, am schimbat.
Yupi!!!! 34!!! Mult a fost, putin mai este.
Oana
34+
Victor-Constantin si
Stefan-Vladimir 4ani+
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Si eu ca andicu, noroc ca am mincat fasole batuta azi la amiaza, ca altfel sotul era in drum spre restaurant
.
mamii, nastere usoara, sa ne anunti si pe noi cit de repede poti, sa-ti tinem pumnii!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Simo spor la Lamaze.
Lia cel mai bun sfat primit vreodata a fost sa imi ascult corpul si sa il las sa reactioneze. Adica sa nu faci lucruri ca asa trebuie sau asa ai auzit, ci pentru ca asa are corpul tau nevoie si asa simti tu.
Hai ca ma muncit si azi.![]()
Ma duc acasa sa mananc o conserva de baked beans (din cauza lui Mada) si apoi am o vasectomie de facut.![]()
Va pupacesc.
Luna
31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!
madabout2003 spune:
Fetelor imi pare rau ca v_am facut pofta dar eram la capatul puterilor cand am vazut ca nu mai fierbe odata!!! Acum va anunt cu mandrie si satisfactie personala maxima ca am terminat iahnia
si va poftesc la masa (initial trebuia sa fie masa praz dar nu mai conteaza)!
Lia apropo de cursuri de nastere eu incep peste 2 saptamani daca vrei pot sa iti povestesc ce ne invata acolo dar cred ca tu o sa iti tii printesa in brate pana termin eu cursurile
!
MADA
29+, cu
Emily
Noi doi+1
madabout2003 spune:
quote:
Originally posted by Timi07
Mada ce cool ar fi sa ne vedem la Carcassonne....
Timi33+
Pai sa imi spui cand ajungi ca eu intr_o ora sunt acolo!
MADA
29+, cu
EmilyNoi doi+1

Victor