Mamici de iulie-august 2007 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

eu ma rad cu lama de cand ma stiu. n-am suportat niciodata epilatorul. cred ca as inebuni daca as incerca. am incercat asa putin da m-a durut de ziceai ca ma taie ceva. asa ca am ramas la sfanta lama!

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Mychydutza-si eu tot cu lama;epilator am,dar doare si nu-mi platze.
Mie vad ca nu-mi mai creste ca inainte de sarcina parul prin diferite parti ;parka nu mai sunt asa paroasa aku.

Samurai-lady 33 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Olgutza, bafta multa maine la examen! Eu nu mai pot sa conduc de burta .Ralucapio, speram sa nu fie nici o buba si bb sa fie sanatos . Nu o sa ramai singura pe forum . O sa stam toate sa ne sustinem, pana naste si ultima de pe lista, si apoi o sa ne mutam impreuna la clubul scutecelor.

31+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

eu ma rad cu lama de cand ma stiu. n-am suportat niciodata epilatorul. cred ca as inebuni daca as incerca. am incercat asa putin da m-a durut de ziceai ca ma taie ceva. asa ca am ramas la sfanta lama!

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

De vreo doua luni si eu folosesc lama , dupa ce o viata intreaga m-am epilat cu ceara. Uite asa s-a dus pe apa sambetei tot efortul meu de pana acum sa mai raresc din ... podoaba. Dar ce era sa fac cu toate urgentele astea neprevazute la medic? Oricum, dupa ce nasc am de gand sa strang din dinti si sa ma intorc la ceara.

Mada, imi pun toata speranta in alaptat, inntr-un bebe care o sa vrea la plimbare la fel de des ca si mine! Eu nu prea le am cu dietele stricte, niciodata n-am reusit sa ma tin de ele. Intotdeauna am rezolvat problema cu miscare multa. Poate asa, incet, incet se duc si kilogramele astea in plus. Pentru mine e tare ciudat sa ma vad asa, n-am avut niciodata asa multe kile ca acum.

LIA si domnita Miruna Demetra
Am inceput numaratoarea inversa!
Mai avem 7 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucapio spune:

Uffffffff,

Am mai scapat de un stres ... nu raman singura. Multumesc mult tuturor si in special Mada, Lia, Ashera.
Fug sa-mi iau o inghetata si revin.

Va pupi

28 si ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu treaba multa d'aia lipsesc. Nu ca ar fi intrebat cineva. Dar ma apropii de sfarsit (yupiiii!) si trebuie sa las totul la zi.

In primul rand ma bucur pt Alina, tare bine imi pare ca mai sta bebe Elisa acolo un picut dar si daca iese nu-i bai ca e deja mare si tare.

In al doilea rand si eu tot cu lama. u pot frate cu epilatoar sau altceva, doare de mor.

Celule stem: nu recolteaza nimeni acilea in salbaticie (in natura) dar oricum nu stiu daca as fi recoltat sau nu. Probabil ca da.

Mada asta cu frumusetea in sarcina (simtitul sexi etc) cica e un hormon care vine si te face sa te simiti asa. La unele femei vine (uite Simo, Lia) insa pe mine ma ocoleste mereu. La Cosmin ma simteam ca o balena esuata (culmea e ca acum cand vad pozele de atunci imi zic ce frumoasa eram, si eram ca aveam 22 ani, si am luat doar vreo 14 kg doar pe burta) iar acum...ma simt oricum numai sexi nu. Insa am alta problema: sunt obsedata sexual de cand sunt gravida. Bey, eu deja trag de al meu , plus ca visez seara de seara. Mai e cineva ca mine? Oare raman asa? Ca sotului cica nu i-ar parea rau.

Raluca pai n-am discutat ca nu pleaca nimeni pana nu nastem toate? Stai linistita ca si eu am dpn 15 sau 21 august daca il depasesc stam aici si ascultam cum povestesc mamicile de odraslele lor.

Lia ce face Minunea?

Mada sa pui poze. Ai luat si scaunul de masina? Sa te las sa te chinui?....sa-ti zic....hai ca ma mai gandesc...hai ca-ti zic. Ce dai sa-ti zic un secret abia descoperit si de noi?

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Lunadaca am inteles io bine, inka ai chef de sex? esti tare de tot. eu nici nu mai stiu ce e aia. dupa sarcina cred ca o sa apelez la materiale publicitare sa-mi aduc aminte. in sarcina m-am transformat intr-o frigida autentica. numai daca se apropie al meu de mine cu intentii..rusinoase imi vine sa-i sar la beregata. chiar devin agresiva! si violenta. si-l amenint cu mutatul in sufragerie pe canapea.

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Raluca si Mada, stati linistite ca nu ne mutam la Scutece pana nu nasteti toate!
Mada, eu una ma simt mare si grea si grasa...fatza ce ma mai multumeste, ca nu ma vad mereu rotunda! noroc cu al meu drag sotior care imi zice zilnic ca ii place tare mult cum arat si ce mult ma iubeste!

Cat despre epilat, "depanusat", eu ma duc inca la cosmetica, ma epilez cu ceara normala si inca rezist. SIngura problema e ca fac foliculita, ma irit rau vreo 2-3 zile dupa indiferent de metoda( am incercat si cu lama si e mai rau! ) s cu ce ma dau, si din cauza burtii nu pot sa fac nimic in zona...acum am alta grija: ar trebui sa ma duc iar la epilat la sfarsitul sapt. viitoare, ca sa fd=iu fresh inainte de nastere, dar inca nu mi-a crescut nimic pe-acolo , abia acum incepe, si parca vad ca n-am ce da jos intr-o saptamana!

Luna, si eu ca tine, sa stii,cu toate ca numai sexi nu ma simt am numai prostii in cap, mai mereu si nu stiu cum mai rezist, ca mai am vreo 2 luni de asteptat! i-am zis lui Iubi ce si cum si saracu' e mirat de ce-mi trece prin cap! da poate face asteptarea mai interesanta!

Andicu 36+Filip Gabriel
AMR 14 zile

Ultimele poze cu burtik
Camera bebe Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Iar mi-a furat cineva measjul, si ce de intelepciune varsasem in el.
O sa incerc sa-l recompun.

Anto 36 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by mychydutza

Lunadaca am inteles io bine, inka ai chef de sex? esti tare de tot. eu nici nu mai stiu ce e aia. dupa sarcina cred ca o sa apelez la materiale publicitare sa-mi aduc aminte. in sarcina m-am transformat intr-o frigida autentica. numai daca se apropie al meu de mine cu intentii..rusinoase imi vine sa-i sar la beregata. chiar devin agresiva! si violenta. si-l amenint cu mutatul in sufragerie pe canapea.

+31 cu bebe baiat
mihaela
poze

E clar deci sunt anormala. La inceput nici mie nu-mi trebuia dar acum nu stiu ce am. Nu facem des rau (ca e speriat barbatu'), mai rar ca inainte dar visez, iti zic, obsesiv.

Luna 31 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput