Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 31
nemary spune:
Raca, bine ai venit printre noi 
sarcina usoara si dusa cu bine pana la termen.
medicul la care merg eu(deocamdata doar la cabinetul lui particular) lucreaza la Caritas. din cate am auzit nu sunt pareri prea bune despre acest spital si acum nu stiu ce sa fac, sa schimb doctorul doar din cauza spitalului?
Mari
8+Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
anca76 spune:
mamibebe
fa tratamentul si stai cat mai linistita.am patit multe dintre noi.eu in saptamana 6.dar a trecut.fac tratament si acum cu utogestan(care e tot progesteron).Sarcina usoara.
Tinna S. spune:
Salut fetelor! 
puteti sa-mi dati si mie un sfat? Inca nu am fost la doctor, si sambata plec cu sotul meu in Grecia cu masina pentru o saptamana.
Sa astept pana ma intorc? Sau sa ma duc la doctor inainte sa plec? Sunt tare indecisa, mai ales ca nu stiu daca are rost sa ma duc de-acuma (sarcina e totusi mica si probabil nu se vede la echo), si mai ales habar nu am la ce doctor sa merg (doctorul cu care l-am nascut pe Andrei acum 6 ani a murit D-zeu sa-l ierte).
Vad ca am inceput sa am si usoare greturi (la prima sarcina n-am avut absolut nici un fel de greata), si mi-e un pic frica de calatoria cu masina mai ales pe caldurile astea.
Va pup,
Tina
5+ si
Andrei (6 ani)
genusa spune:
Parerea mea este sa te duci inainte de a pleca.
asta pentru ca poti sa discuti cu dr-ul despre calatoria cu masina,ce medicamente sa iei la tine in caz ca apare vreo problema si mai ales pentru ca ai avea un nr de tel unde sa suni daca apare vreo problema sau ai vreo intrebare.
Eu zic ca ai pleca mai linistita asa.
numai bine,
grati.ela spune:
Tina si eu plec in Grecia duminica (dar cu autocarul)...Sa va intoarceti cu bine!
Pentru fetele cu retentia de apa: post, apa plata, cirese multe, fructe cat se poate dar nimic de origine animala iar sare cu extrem de multa moderatie...
mamibebe spune:
anca,
multumesc mult, ma simt mult mai linistita acum. imi doresc atat de mult sa mearga totul bine incat ma sperii la orice "perturbare"
tinem legatura..:) ai grija de bebe!
Gina M spune:
quote:
Originally posted by zuzele2008
DESCHIDETI UN NOU CAPITOL, eu am incercat si nu ma pricep.
Haide-ti ca deschid eu daca nu s-a apucat nimeni.Face-ti pauza 5 minute.

Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!