Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
miky_mamica spune:
Vreau si eu fetelor sa va cer parerea si anume: d-na dr mi-a recomandat sa fac o eco transvaginala neaparat ca se poate vedea daca BB are sindromul Down. Eu una ma gandesc ca BB fiind destul de mic nu prea poate sa vada mare lucru si ma gandesc ca face chestia asta mai mult pt bani. Voi ce credeti?
Dati-va cu parerea sau spuneti-mi macar daca dr vostru v-a recomandat asa ceva sau daca ati facut-o.
Astept cu nerabdare un raspuns de la voi
Miky
11+
Gina M spune:
Ioana, Felicia, Virgo - Felicitari pentru sarcini & Bine ati venit printre noi!

adinag - felicitari pentru puisor!A crescut tare bine!Bravo!
Cu aflarea sexului si eu ma gandeam ca va fi undeva la sfarsitul lui iulie insa, am ramas pe ganduri citind ca, din saptamana a 12-a sexul este evident!Sincer, ma indoiesc putin insa, daca expertii sustin aceasta, o fi ca prea ii zic cu foc!
Oricum, abia astept sa soseasca ziua cand vom putea afla, ce port in burtica!![]()
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Vreau si eu fetelor sa va cer parerea si anume: d-na dr mi-a recomandat sa fac o eco transvaginala neaparat ca se poate vedea daca BB are sindromul Down. Eu una ma gandesc ca BB fiind destul de mic nu prea poate sa vada mare lucru si ma gandesc ca face chestia asta mai mult pt bani. Voi ce credeti?
Dati-va cu parerea sau spuneti-mi macar daca dr vostru v-a recomandat asa ceva sau daca ati facut-o.
Miky11+
Miky, mie dr. nu mi-a zis nimic de asa ceva. Si nici nu a vrut sa-mi faca eco transvaginal, ca sa nu-l afecteze pe bebe. Altii fac, parerile sunt impartite.
Dar eu stiu ca doar la eco 3D, 4D se face asa ceva.
Adina, Virgo, felicitari pt. bebici.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru
11+
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Marcelle
Dragi Gravidutze,
Sarcini usoare si bb-ei sanatosi pt toate.
Am si eu o intrebare la voi.
Am o mica problema cu o "mancarime pe undeva" si as vrea o crema care sa fie buna si in sarcina. Ne dorim de vreo 9 luni sa concepem al doilea bb dar inca nu vrea sa apara pe la noi.
As vrea sa imi cumpar un unguent, dar poate stiti voi vreumnul, poate ati folosit careva ceva, ca nu as vrea sa iau ceva ce nu e cazul sa folosesc.
Merci mult pt raspunsuri.
Marcela si Bianca cea cuminte (05.07.2004)
Marcelle, pentru problema ta iti recomand Clotrimazol unguent, se recomanda si in sarcina insa nu in exces. Se foloseste dimineata si seara, aplicatie locala si are efect f rapid.
Miky,la transvaginala nu se vede daca bebe are sindron Down, asta iese la triplu test si la amniocenteza. Nu stiu ce sa iti spun. Mie mi-a facut eco intravaginal pt ca sarcina era mult prea mica atunci cand am mers prima data si nu s-ar fi vazut nimic la eco abdominala. Fa ca nu e mare diferenta, noi am facut aproape toate la inceput de sarcina!
Bun venit noilor venite! Ioana si Felicia, un pupic special de la mine!
Laura, felicitari pentru bebe,abia astept sa merg si eu la eco miercurea viitoare! Adina, de asemenea felicitari!
Virgo, ce simpatica ai fost cu pisicuta! Dar cum de esti asa sigura ca e fetita?
Kossir, capul sus! Pana nu mergi la medic stai cat mai cuminte si mai linistita!
Mav, suntem aici pentru tine!
Pupici,
Angelique
12+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Ce faci Ange? Cum e sanatatea?
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru11+
Cu sanatatea o duc bine, multumesc de intrebare
cu caldurile stau mai prost, azi noapte nu am putut dormi de cald. Maine mergem sa luam un ventilator mare, eu nu suport aerul conditionat, si cand ma gandesc ca in iulie va fi si mai cald decat acum.... Multumesc lui Dumnezeu, nu am nici o problema, parca nici nu as fi gravi... Parca nici asa fara simptome nu e bine, la ce zuza sunt...Pupici,
Angelique
12+noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
, bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
Lala_D spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Miky11+
Nu cumva este vorba de ecografia morfologica de trimestrul I in care se masoara pliul nucal ?
Aceasta masuratoare este un prim indiciu in cazul unor eventuale boli cromozomiale .
Doar ca nu este neaparat nevoie sa fie facuta transvaginal, de obicei se face abdominal dar asta necesita un aparat si un ecografist profesionist.
O zi excelenta tuturor !
Lala.
gattasalvaje spune:
Astazi am reusit sa-mi programez doua echo morfofetale 3D , una in saptamana 14 la Iosup si una in saptamana 25 , la Herghelegiu.
Daca vrea cineva echo la Herghelegiu , sa se grabeasca cu programarea...la Sanador primele locuri libere sunt in ianuarie cand noi deja putem avea
, am gasit in schimb locuri la Medlife in octombrie . Costa cam scump 380 RON dar am auzit ca Herghelegiu ar fi cel mai bun.
Doctorita mea nu stie de aceste programari si sper sa nu aiba nimic de obiectat.
Stiti cumva daca saptamana 25 este ok pt a doua echo morfofetala ?
Pupici la toate
10+
Lala_D spune:
Am uitat sa precizez ca aceasta eco morfologica de trim I o voi face si eu la dr Iosup pe 2 iulie. Eu am incredere in profesionalismul dansului si sunt sigura ca daca ceva nu e in ordine va observa cu siguranta. Voi avea atunci aproape 13 sapt
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Gina M spune:
godzila - nu ne-ai mai dat nici un semn de viata de o bucata buna de vreme!Ce mai faci tu?!Ce mai face bb din burtica?!Sunteti bine?!
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!