Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Pussi asa a patit si sotul meu la nunta. Firma unde lucra la momentul respectiv avea un alt contract colectiv de munca intern, nu se ghidau dupa cel la nivel national. Si acolo scria ca alte concedii gen nastere copil, casatorie copil, etc, se lasa la latitudinea managerului, care manager a zis pas. Ia-ti din concediul tau.
Eu nu cred ca e legala treaba, ca in lege scrie ca firmele pot avea un CCM propriu dar care nu tb sa aibe prevederi mai mici decat de la din CCM la nivel national. Dar nu mai poti face nimik dupa ce te angajezi, CCM intern ar tb contestat la angajare. Asta e.
Acuma lucreaza la o alta firma care foloseste CCM de la nivel national, si sper ca atunci cand voi naste sa nu aibe pb-e.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Din cite am vazut eu, medicii de familie nu prea au habar, a mea nu avea si nici a colegului meu, dar el a luat legea in mina si s-a dus cu ea, si tot asa o sa fac si eu...
La fel s-a prezentat si la job, si cel putin cei de la firma sotului meu nu au comentat
Pussi, multa bafta la medic, sa fie bine !!
BB, distractie multa in concediu si sa te gindesti la noi

------------------------
Flory 18+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Burtici, avem capitol nou aici AICI. Va astept cu drag si decar acest capitol inchis.

Anca 20+ Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

quote:
Originally posted by RGE

ALFA_ANCA...cunosc senzatia ..a fost mai greu la inceput dar m-am obisnuit si acum chiar imi place cand ma "loveste" pt ca stiu ca e bine...al meu are treaba cu rinichiul drept unde am si pietre si cand joaca fotbal cu ele mor de durere ..dar imi place ..misca bebe...lasa ca le aratam noi lor cand or "parasi" garsoniera...
fetelor...intrebare..care dintre voi ati fost la institutul de hematologie stiti cumva programul de recoltari???

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

De luni pana vineri intre 8 si 14 au program, dar cred ca recoltarile se termina mai devreme un picutz asa ca mergi dimineata si nu o sa ai probleme.
Micky

11+

Mergi la inceput