Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

albastru light parca...dar eu nu vad nimic..blue light

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mi-a venit storcatorul!!!!!!!

Mi-am comandat un Power Juicer,de la televizor.E super bun,fetelor.Prima data si-au luat socrii,am vazut ca e bun si mi-am comandat si eu.Stiti ce bine stoarce????Bagi orice,mere,portocale,morcovi...Si iese un suc bun,plin de vitamine pentru bebe.A fost 6250000,dar merita!!!!!!

poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina

Ramonel19+ Alexia Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna din nou!
Roxana,se vede foarte bine!
Ramonella, sa-l folosesti cu placere! Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau unul doar pt. fructe. Eu mi-am cumparat un Philips Smart-acum vreo 3-4 ani m-a costat 6-7 mil. L-am folosit intens pt. sucul de fructe, desi acum i s-a stricat axul central si nu m-am invrednicit sa ma duc sa-l inlocuiesc. Este insa prost ca trebuie sa le tai in bucati mai mici; am inteles ca la cel pe care il ai tu poti sa le pui si intregi si stoarce mai bine.
Pt. diversificarea lui Sebi nu mi-a placut insa robotul meu!! aveam de facut 3 linguri de mancare, vasul fiind insa mare ramaneau pe el , plus ca nu se puteau pasa f. bine. Pt. urmatorul bebe vreau sa cumpar Braun Multiquick cu picior vertical, pare super si este foarte indragit de multe mamicute in perioada diversificarii (de fapt, in general cele cu picior vertical, care au vase mai mic si poti prepara bine cantitati mici de mancare)

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii
Titicii sunt bine, veseli si miscatori!dar se pare ca de ce mi-e frica nu scap: colul meu s-a scurtat considerabil, de la 6 la 3.34, contractii nedureroase.Dr. meu e plecat din tara pana joi...asa ca diseara o sa merg la un alt dr.(nu cel la care am fost lasata) despre care stiu ca-i bun sa vad ce zice cu cerclajul: cat mai rezista colul, daca sa mai astept pana joi sau il fac mai repede, si desigur sa mi-l faca! Sa-mi tineti pumnii!

PUSSI 14+ din care unul

Cum cresc Titi Mici

Poze Cu Titi

Mergi la inceput

PUSSI felicitari iubita si bafta..iti tinem pumnii in continuare sa fie bine..
ANACAMI...si eu am avut 2 storcatoare ..chiar imi placeau si am baut numai suc natural insa s-au stricat ambele...as vrea si eu unul dar poate imi recomandati voi ...vreau ceva bun si care sa nu se mai strice..

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!

Mergi la inceput

he he acum am vazut si eu ..e chiar frumos albastrul asta se potriveste cu George al nostru

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pussi asa de mult a scazut colul?
Imi pare rau, dar macar e bine ca tu te asteptai la cerclaj, avand si gemeni, asa ca macar erai pregatita dpdv moral.

Titi2 nu s-a dezvaluit inca?

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Da Roxana, e f frumos. Asa vroiam si eu de la inceput dar m-am grabit si am ales albastrul asta
Nu-i nimic, ca mai am putin si bag si eu bleu ca al tau, nu vezi ce ma agit p-aici sa ajung la 611 mesaje?

19+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

cred ca TITI 2 vrea sa fie o surpriza pt mami si tati

ROXANA 21+ GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Pussi, ma bucur ca bbii sunt bine, ai grija, daca stai cumintica va fi bine si colul; 3 cm si ceva nu este chiar rau, eu sincera sa fiu nu am mai auzit de col de 6 cm; in plus, la tine sunt 2 bbi, colul tau trebuie sa suporte o sarcina mai mare! Chiar, ai aflat ce este titi2?
Roxana, un aparat dedicat unui anumit lucru este mai bun decat o parte a unuia multifunctional (parerea mea). Al meu are o tona de accesorii, pt. o multime de functii, dar inafara de stors suc si batut/pasat cate ceva nu-l folosesc. Eu as lua un storcator bun de fructe+legume (in general, legumele nu pot fi stoarse de orice robot) + un mixer cu picior vertical pt. mancarica lui bb (vreau Braun Multiquick, il voi cumpara mai tarziu).

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput