Mamici de Noiembrie-Decembrie (33)
Raspunsuri - Pagina 16
geany_bc spune:
Buna dimineata.
Adraa Bell, cand ti-ai pus ovule cu Gynozol, nu ai avut mancarimi peste noapte?
Eu asa am patit, m-am trezit in miez de noapte cu niste mancarimi groaznice si dupa 2 nopti nedormite nu mi-am mai pus.
Acum ma spat doar cu apa cu bicarbonat pentru a restabili pH-ul.
De la sarcina trecuta pana acum, adica aproape 5 ani, nu am mai avut probleme cu aceasta candida.
Geany
17+ si
Alexandru Cristian 13.12.2002
slimatei spune:
In primul rand buna dimineata si in al doilea vreau sa va rogggg sa-mi dati si mie un rimediu!!!!
am racit s-au am tras curent, poate o fi si de la caldura de la soare caci ieri a treb sa merg un pic prin soare; nustiu ce eu;
cert este ca am de ieri de la schimbul de temperatura cald-rece..rece cald si un pic de curent mai mult ;
am o durere de cap ingrozitoare daca stau in pat intinsa o simt mai putin; daca dorm imi este bine, dar cand tb sa ma ridic sa merg la baie, ca de.. tb sa merg si la baie din 5 in 5min ziua si de vreo 6 ori pe noapte, simt ca inebunesc!!!!

Am un cap de 25 de kg asa il simt de greu macar daca faceam o bauta si nu aveam capul asa
am vazut ca voi luati paracetamol sincer e singurul medicam care isi face efect la mine fie ca ma doare capul fie ca ma doare altceva.... dar mi-e asa frica sa-l iau.... si prefer stau cu durerea asta + ca a inceput sa ma ia si un pic urechea!ma lungesc prea tare 
stiti vre'un alt remediu? fara pastile din cate am auzit nu pot face nici baie fierbinte... sa beau ceai de musetel fierbinte are vreun efect desi am citit undeva ca si asta e interzis in gravid.
multumesc anticipat, sper ca ma ve-ti ajuta ca nu mai pot! dr. imi zice ca singura pastila care pot sa o iau e "buscopan" nustiu daca ati auzit o fi la fel ca "no-spa" ceea ce v-am auzit eu pe voi ca vb?
stefania
12+
RAMONELLA spune:
Hello!!!!Ce mai faceti????Eu sunt bine.
Criss felicitari pentru baietel!!!!!Ei lasa,sanatos sa fie!!!!Si nu e neaparat sa iti fie rau si la a doua sarcina.Nici o sarcina nu seamana cu cealalta.Si zi la barbatut-o sa fie mandru ca are un fecior,ca ii duce numele mai departe.![]()
Dana ma bucur ca esti mai bine,daca ai pus mana pe burtica,sigur se va lua si la tine,asa a fost si la mine,sesi nu credeam in prostii dinastea.O sa fie bine!
poze
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
Ramonel
19+
Alexia Beatrice
ancadragoman spune:
Neata fetele
Dana ma bucur ca esti mai bine si sunt sigura ca dupa lamparo o sa vina si bb,asa se intampla de cele mai multe ori.Pupicei
Stefania poti sa iei linistita paracetamol ca nu face rau si sa bei ceaiuri caldute cu lamaie multa.Sanatate.
O zi buna va doresc.
anca
19+
Maria
poze
pufulet74 spune:
Buna dimineata burtici :)
Stefania, si eu am luat paracetamol cind m-a durut capul rau, nu am exagerat, dar in vreo 2 zile am luat cite unul pe zi.
In legatura cu plantele, uite aici o lista cu cele nerecomandate sau pe care e bine sa le iei cu prudenta: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=637
Eu am baut ceai de musetel si macese de vreo doua, si cu multa lamiie si miere.
------------------------
Flory
18+
Is it really true ... ?
Homepage: www.almarl.tk
slimatei spune:
ANCA multumesc dar mie mi-e frica;de ce dr. nu mi-a zis ca nu pot sa le iau? nu vreau sa-i fac rau lui bb; poate credeti ca-s
dar mi-e mie frica!dar iese malformat
STEFANIA
13+
RGE spune:
DANANGIE..iubita ma bucur ca esti bine..de abia astept sa vii printre noi..te pupam si iti tinem pumnii..sa dea Dumnezeu sa fie bine!!
SLIMATEI..eu am fost racita si am luat cate 2 paracetamol pe zi timp de cateva zile..pt ca altfel poate as fi facut temperatura fara sa-mi dau seama si temperatura nu este bine sa faci pt ca asta l-ar putea ucide pe bebe...toata lumea ia paracetamol in sarcina..este ca no-spa...nu-ti face absolut nimic..si sa sti ca sunt multe medicamente care se pot lua in sarcina..eu am avut chiaqr si antibiotic pt ca facusem ureaplasma si candida...toate se pot trata ...numai ca trebuie sa iei anumite medicamente si nu "orice" ca inainte..nu te mai speria si pune mana si paracetamol pt ca mai rau ii faci lui bebe..poate chiar de la soarele ala tu ai facut temperatura sau insolatie de nu te-a lasat capul dupa somn..iar toate astea crede-ma ca bebe le simte cum le simti si tu sau poate mai rau...asa ca baga fara frica si pune-te pe picioare ca sa se simta bine si el..nu uita ca suferinta ta este si a lui,....
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
RGE spune:
MIHUTA...eu una nu mi-am facut manichiura in primele 3 luni..am inteles ca atunci si numai atunci sunt periculoase acetona si oja pt bebe si este bine sa le evitam....asta nu inseamana ca toate fetele au stiut sau au tinut cont..stiu multe mamici care s-au vopsit in fiecare luna si au bebei sanatosi..asa ca nu stiu probabil depinde de la organism la organism...
'NEATZA FETELE..ca am uitat sa zic :D
ROXANA
21+
GEORGE IONUT
sa ne traiasca baiatul!
bb_yasmi spune:
neata gagici !!!
stefania, pozele sunt tot la semnatura mea, nu le-am sters (dar o sa le sterg
)
criss, felicitari pt rezultatele bune!! nu fii suparata ca e baiat, nimik nu e sigur, mai ales la 13 saptamani!!! poate se va schimba
. la noi e invers a zis 70% fetita si sotzu abia asteapta pana sapt viitoare la 4D sa ii zica ca e baiat ![]()
dana, ma bucur ac esti bine!! sa dea DOamne-Doamne sa vina bbele cat mai repede!!!
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik
bb_yasmi spune:
fetelor la mine azi e ultima zi de lucru, apoi intru in concediu!!! 
saptamana asta mi-am facut de cap in ultimul hal.....am venit la 9 si am plecat tot pe la 13-14....
asta da program!! astazi mi-am propus sa stau macar pana la 16 ca doar sunt ca si in concediu...![]()
o sa imi para rau dupa job-ul asta......![]()
_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami
19+ 70%
Yasmina Alisa
poza eco bb si burtik