Vopsea de par

Vopsea de par | Autor: intruder

Link direct la acest mesaj

Buna,

Ce stiti de vopsirea parului in timpul sarcinii? Care ar fi perioada cea mai expusa riscului pentru fat? Ce fel de vopsea se poate folosi?

Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

in principiu nu se poate folosi dekt vopseaua fara amoniac adik.. vopsea deaia kre se duce... sau shuvitze fara sa atinga pielea capului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu m am vopsit pe toata perioada sarcinii ...cu aceasi vopsea ca si inainte

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

fiekre face ce vrea ca si cu fumatul.... e o alegere personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

draga mea fumatul chiar face rau...pe cand vopsaua n am vazut cazuri care sa puna in pericol bebei

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Pentru toata lumea:

Vopsitul parului este periculos pentru fat! ADEVARAT

Dr.Shams sfatuieste ca vopsitul parului sa fie evitat cel putin in primele patru luni de sarcina. S-a observat ca mici cantitati de vopsea pot fi absorbite prin pielea capului si eliminate prin urina, ceea ce face posibil ca aceasta sa treaca si prin placenta. La fel ca si in alte cazuri in care ai dubii, este mai bine ca vopsitul parului sa fie evitat in perioada sarcinii sau cel putin in primele 4 luni.

Acest paragraf e luat de pe DC, aveti mai jos link-ul.
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=899

Si personal stiu ca HENA nu e periculoasa, indiferent de luna in care esti insarcinata.Pt. ca e pe baza de plante.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

La prima sarcina,doctorita mi-a spus clar:"fara vopsea".Acum nici n-am mai indraznit sa o intreb ,cu toate ca am o culoare oribila in cap.

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Tati lu bebe din burtica mea este hair stylist, deci nu vorbesc din auzite amoniacul din vopsea chiar dauneaza fatului la fel ca si fumatul dealtfel! Este o alegere personala dak vrei te vopseshti daca nu, nu!Am si specificat ca vopsirea cu vopsea fara amoniac nu dauneaza sau shuvitele kre nu ating pielea capului!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu m-am vopsit, blonda ink!! dr meu a zis ca nu e nici o problema. din cate m-am documentat eu, nu e nimik sigur precum ca vopseaua ar dauna fatului, dar se recomanda a nu se folosi vopsea in primul trimestru!! si nu e deloc adevarat ca amoniacul ar trece prin scalp ci afecteaza prin mirosul degajat si inhalat de graviduta!! asa ac dc vrei sa te vopsesti, fa-o in spatii aerisite si nu sta mai mult de 25-30 de minute cu vopseaua pe par.
eu m-am vopsit la 19 sapt!!

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 19+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu mu m-am vopsit deloc pe perioada sarcinii. Si tot doctorii gineco pe care i-am intrebat, au zis ca ei nu recomanda vopsitul pe perioada sarcinii. Pana la urma e o decizie personala. Eu nu am vrut sa risc nimic.

31+

Christian

Mergi la inceput